Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενδιαφέρον project, ειδικά για εμένα που είμαι ΑΜΕΑ, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τη συνδεσμολογία και τα υλικά που χρησιμοποίησες, πως ακριβώς συνεργάζονται. Αν έχεις την καλοσύνη να μας γράψεις πως ακριβώς το έκανες και τι υλικά χρησιμοποίησες, μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε που ακριβώς δεν περνάει το CEC, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον και για μελλοντικές υλοποιήσεις.

Ενδιαφέρον project, ειδικά για εμένα που είμαι ΑΜΕΑ, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τη συνδεσμολογία και τα υλικά που χρησιμοποίησες, πως ακριβώς συνεργάζονται. Αν έχεις την καλοσύνη να μας γράψεις πως ακριβώς το έκανες και τι υλικά χρησιμοποίησες, μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε που ακριβώς δεν περνάει το CEC, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον και για μελλοντικές υλοποιήσεις.
Άνοιξα καταρχήν το θυροτηλέφωνο που είναι ELVOX κατασκευής νομίζω γύρω στο 2005 ... παλιό δηλαδή.... Βρήκα τα καλώδια που δίνουν σήμα εικόνας και πήρα αυτό που ήθελα να δίνει μόνο εικόνα και ένα καλώδιο μικρής προέκτασης που βγάζει σε rca ! Μετά ένα μικρό φτηνό splitter rca σε hdmi όπου κούμπωσα τον ΠΟΜΠΟ Vrriis Hdmi Σύστημα Ασύρματης Μετάδοσης Βίντεο Wl084l . Τον ΔΕΚΤΗ αντίστοιχα τον κούμπωσα στην TV και όλα μια χαρά ! Το πρόβλημα είναι όμως πως θέλω όταν χτυπάνε από κάτω να γυρνάει η TV αυτόματα στην είσοδο HDMI που έχω βάλει τον ΔΕΚΤΗ του ασύρματου HDMI και όχι να πατάω το κουμπί στο τηλεκοντρόλ της SONY για να μου δείξει ... Πήρα ένα splitter HDMI που λέει πως υποστηρίζει CEC και auto switch ΑΛΛΆ.... δυστυχώς δεν το κάνει....