Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από έξω το κουτί δεν το θυμάμαι να σου πω τι έγραφε ( όταν πάω σπίτι θα το δω ) , η δικιά μου είναι φτιαγμένη στο Βέλγιο σύμφωνα με το ταμπελακι στο πίσω μέρος της τηλεόρασης .

Το ταμπελάκι στο πίσω μέρος δεν γράφει Made in.

Όλες οι τηλεοράσεις της Sony είναι Made in Slovakia.

Δες και στα specs εδώ Pays d' origine...https://www.boulanger.com/ecommerce/notices/6/4548736096356_f_0.pdf

Και εγώ έτσι το καταλαβαίνω, ότι δηλαδή Ιαπωνία και Βέλγιο που γράφει το κουτί είναι οι αντίστοιχες διευθύνσεις των headquarters Ιαπωνίας και Ευρώπης αντίστοιχα.
Παράξενο πάντως που δεν γράφουν ξεκάθαρα το Made in... Σε άλλα προϊόντα της Sony, τα γράφουν ξεκάθαρα

Ωστόσο, πως εξηγείτε το γεγονός ότι το 13ψήφιο barcode του προϊόντος ξεκινά από 454xxx...; Το λέω διότι αντιστοιχεί στην Ιαπωνία (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_GS1_country_codes).
Ευχαριστώ

Εγώ έψαξα με το ΕΑΝ code για την δικιά μου άκρη δεν έβγαλα .....

Πρέπει να πάω σπίτι για να το δω , βρήκα 2 EAN για το μοντέλο μου , τα έβαλα στο ΕΑΝ search , βγάζει country origin Japan ..... άντε βγάλε άκρη

Καλέστε εξυπηρέτηση πελατών Sony ή το service και ρωτήστε για να σας φύγει η αμφιβολία.

Έβαλα την την διεύθυνση από το ταμπελακι της τηλεόρασης , τώρα θα πάρω Ιαπωνία να κάνω παράπονα :argue:

Έστειλα και στη Sony Ελλάς email, μου απάντησαν ότι γράφει στο ταμπελάκι τη χώρα κατασκευής. Τους ξαναέστειλα ότι το ταμπελάκι γράφει γενικότητες και δεν λέει Made in... Περιμένω απάντηση τους. Πάντως έχει ενδιαφέρον γιατί το "κρύβουν" και δεν είναι σαφείς.

Ούτε η PANASONIC γράφει made in αλλά γράφει assembled in Czech Republic
Το ρίχνει ποιο ελαφριά ότι συναρμολογηθηκε εκεί, PANLEGO

Στο πρώτο post αυτού του thread, ο Panys είχε ανεβάσει εικόνες από teardown, μάλλον όχι από τη δική του TV. Μπορεί να ανεβάσει την πηγή από όπου το βρήκε; Σε μεγαλύτερη ανάλυση, μπορεί κάποιος να δει ταμπελάκι εντός (!) της τηλεόρασης, όπου κάτι γράφει για made in..

Re: Απάντηση: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο πρώτο post αυτού του thread, ο Panys είχε ανεβάσει εικόνες από teardown, μάλλον όχι από τη δική του TV. Μπορεί να ανεβάσει την πηγή από όπου το βρήκε; Σε μεγαλύτερη ανάλυση, μπορεί κάποιος να δει ταμπελάκι εντός (!) της τηλεόρασης, όπου κάτι γράφει για made in..

Δεν το εχω ανεβάσει εγώ

Εσένα γράφει πάντως Panys! Εσύ έγραψες το μήνυμα αλλά έχει παρεισφρήσει ο δαίμων του φόρουμ. Κάτω χαμηλά λέει. "Last edited by xavito; 14-04-2020 at 21:13."
Αυτός λοιπόν βρήκε τη φωτό, περιμένουμε λοιπόν απάντηση του.

Εσένα γράφει πάντως Panys! Εσύ έγραψες το μήνυμα αλλά έχει παρεισφρήσει ο δαίμων του φόρουμ. Κάτω χαμηλά λέει. "Last edited by xavito; 14-04-2020 at 21:13."
Αυτός λοιπόν βρήκε τη φωτό, περιμένουμε λοιπόν απάντηση του.

Ο διαχειριστής τα έχει ανεβάσει όχι εγώ , η photo πάντως λέει XBR ( Είναι το Αμερικάνικο μοντέλο )

Έπαθα σοκ γύρισα από διακοπές και δεν άναβε η τηλεόραση από το remote :shot: ......... τελικά είχε κλείσει το ρελε της ισχύος από μόνη της . ( Δεν είχε γίνει διακοπή το τσέκαρα )
Θέλει πάτημα από το κεντρικό διακόπτη ( η την βγάζεις και την βάζεις στην πρίζα ) .... μολις άκουσα τον ήχο από το ρελε ηρέμησα όλα καλά :smile:

Ανανέωση αρχείου μηχανής :

https://easyupload.io/qrkyjp

Απάντηση: Re: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έπαθα σοκ γύρισα από διακοπές και δεν άναβε η τηλεόραση από το remote :shot: ......... τελικά είχε κλείσει το ρελε της ισχύος από μόνη της . ( Δεν είχε γίνει διακοπή το τσέκαρα )
Θέλει πάτημα από το κεντρικό διακόπτη ( η την βγάζεις και την βάζεις στην πρίζα ) .... μολις άκουσα τον ήχο από το ρελε ηρέμησα όλα καλά :smile:

Ανανέωση αρχείου μηχανής :

https://easyupload.io/qrkyjp

παντα οταν φευγεις διακοπες την βγαζεις απο την πριζα για να εισαι σιγουρος με την βρωμοδεή.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παντα οταν φευγεις διακοπες την βγαζεις απο την πριζα για να εισαι σιγουρος με την βρωμοδεή.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έφταιγε η ΔΕΗ αλλά η τηλεόραση που έκλεισε το ρελε ( συνήθως τα κλείνω όλα πριν φύγω )

Ότι έχει android πρέπει να βγάζεις την πρίζα στο νήμα της XG9505 άνοιξε από μόνη της μια τηλεόραση , δεν θυμάμαι αν υπάρχει επιλογή wake on lan .....