Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχει κάποιος παρατηρήσει καθυστέρηση στην εναλλαγή καναλιών (μαύρη οθόνη και spinning circle) στην digea μετά την αναβάθμιση;

Έχει κάποιος παρατηρήσει καθυστέρηση στην εναλλαγή καναλιών (μαύρη οθόνη και spinning circle) στην digea μετά την αναβάθμιση;
ναι εγω έχω δει ακριβώς αυτό που λες αλλά δεν με ενοχλεί

• Like
Reactions: Camel555
Πράγματι υπάρχει αλλά σε όχι ενοχλητικό βαθμό, και όχι το ίδιο σε όλες τις εναλλαγές. Πιθανώς απλά να είναι πιο ορατό τώρα που βγαίνει ο κύκλος!

• Like
Reactions: Camel555
Το πρόβλημα το έχω σε xg9505 που πήρε την ίδια αναβάθμιση με την xh. Μπράβο στην Sony που έβαλε εμάς να δοκιμάσουμε τις αναβαθμίσεις της και τώρα ζητάμε downgrade και fix....

Μετά από συντονισμένες πιέσεις στην Sony UK γιατί η εδώ Sony δεν ήθελε ούτε να καταγράψει το πρόβλημα, λέγοντάς μου ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό, με ενημέρωσαν ότι από το αγγλικό site έχει αποσυρθεί η τελευταία ενημέρωση και έχει αντικατασταθεί από την προηγούμενη...

Πριν λίγες μέρες έλαβα την εξής απάντηση από την Sony UK, μετά από πολύ καιρό... :

Δεν υπάρχει δυνατότητα να επανέλθει στο προγενέστερο λογισμικό η τηλεόραση.

Όσον αφορά το αίτημα σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα, το θέμα που περιγράφετε δεν αποτελεί λειτουργικό πρόβλημα της συσκευής αλλά εντάσσονται στις αλλαγές που έγιναν στις συσκευές μετά την μετάβαση σε Android 10.

Παρόλα αυτά άμεσα αναμένεται νέα έκδοση λογισμικού που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε θα βελτιώνει την συμπεριφορά της συσκευής και θα εστιάζει μεταξύ άλλων και στο χαρακτηριστικό που έχετε δηλώσει.

Ας ελπίσουμε αυτή την φορά η Sony να τεστάρει πλήρως την αναβάθμιση αυτή - αλλά και όλες- και να μην χειροτερεύει τις συσκευές μας, κάνοντάς μας πειραματόζωα...

Καλησπέρα, μπορούμε να περάσουμε ξανά την ίδια έκδοση λογισμικού? Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την emmc και σκεφτομαι μήπως στρώσει αν ξαναπεράσω το λογισμικό.