Υπάρχει πουθενά κάποιο demo σε imax να δούμε μιας και προσφέρει dts imax η τηλεόραση. Streaming δεν υπάρχει νομίζω,μόνο από κατέβασμα
Κάτοχος κ εγώ εδώ κ 4 μέρες ...παρά πολύ ευχαριστημένος ,και από πλαγιά θέση βλέπω πολύ καλά (ο κύριος λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο )..στο ερτφλιξ στην αρχή μου έπαιζε χωρίς ήχο (ίσως έφταιγε που είχα αργή σύνδεση Ίντερνετ ),έκανα factory reset και όλα καλά , κατέβασα κ την εφαρμογή COSMOTE tv go και παίζει μια χαρά .Μόνο θέμα το γνωστό με το λαμπάκι μπροστά όταν ανοίγεις το μικρόφωνο ,με μια έρευνα που έκανα κ σε ξένα φόρουμ είναι γνωστό θέμα κ σβήνει μόνο με επανεκκίνηση η με αλλαγή ρύθμισης στο ρολόι ..λένε πως το γνωρίζει η σονυ κ θα το φτιάξει σε μελλοντικό update ..Συμπερασματικά θεωρώ πως αξίζει η υπέρβαση στα χρήματα σε σχέση με τις 9076 κ τα αλλά μοντέλα ...(πάντα με 5ετη εγγύηση για να έχουμε ήσυχο το κέφαλο μας-σε εμένα την έδινε δώρο το κατάστημα της σονυ που την πήρα ..
Να προσθέσω στις εντυπώσεις (55XH95) που εκανα πριν, πως συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω δεν χρειάζεται να κανείς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση ούτε να ...σκαλίζεις τίποτα ...Έχει πολύ καλές ρυθμίσεις από την αρχή κ τέλεια χρώματα .Επίσης ενώ ήμουν σε δίλημμα ανάμεσα σε 55 η 65 για τη χρήση που θέλω (2- 2.5 μέτρα μαξ κ πλαγιά θέση ) η 55αρα είναι ιδανική .Να τονίσω ακόμα μια φορά πως με έχει εντυπωσιάσει η θέαση από πλαγιά ,που ήταν ο κύριος λόγος που εκανα την υπέρβαση κ πήγα σ αυτό το μοντέλο ..
Για να δούμε ποιοι το έχουμε:
Avra - 55
gmirtzakis - 65
Λάκης
lion009 - 55
Χρόνια πολλά παιδιά.
Από χτες κι εγώ περήφανος κάτοχός της τηλεόρασης.
55άρα εννοείται.
Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.βέβαια νομίζω θα ήθελα κάποιον οδηγό για να την ρυθμίσω όσο το δυνατόν καλύτερα.Καλημέρα χρόνια πολλά και καλοθέατη. Για πες εντυπώσεις!
Εγώ πάντως απολαμβάνω το καταπληκτικό χειριστήριο που κάθε φορά που το σηκώνω φωτίζεται !!
Αντιλαμβανόμενος το ζόρι που τραβούν οι φίλοι της σειράς XH90 με την μη πιθανή , τελικά, υποστήριξη του HDMI 2.1 και σκεπτόμενος ότι δεν θα είχα την ανάγκη του για την επόμενη 5ετία περίπου, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος που επέλεξα την XH95. Επίσης βλέποντας τις νέες σειρές της Sony και την επιλογή να έχει κάποια χαρακτηριστικά όπως antiglare protection κλπ σε 75 ίντσες και πάνω και επίσης την έλλειψη μοντέλου 55 ιντσών, θα προέτρεπα αυτούς τους φίλους (που διαβάζουν εδώ) να διεκδικήσουν την XH95 σε περίπτωση επιστροφής της δικής τους γιατί χρήματα και νέο μοντέλο δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν εύκολα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.