Συνήθως έτσι κάνω αλλά το stremio ,δεν τα καταφέρνει να το εγκαταστήσει.Αν με κάποιον file manager βλέπεις το apk, θα μπορείς να το εγκαταστήσεις, νομίζω.
Αυτη που υπαρχει.Οσον αφορα τα προσθετα,δεν τα θυμαμαι ακριβως,αλλα με οτι γραφει rarbg,piratebay και κανα δυο ακομα εισαι κομπλε.Χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη έκδοση του stremio η απλώς αυτή που υπάρχει στο play store;
Το stremio χρησιμοποιεί πρόσθετα όπως και το Kodi και να ναι ποια είναι τα προτεινόμενα;
Συνήθως έτσι κάνω αλλά το stremio ,δεν τα καταφέρνει να το εγκαταστήσει.
Κατοχος 2 OLED την μια την εδωσα και την αλλη την κρατησα C8 καμια ΔΕΝ ειχε προβληματα Burn in Και οι 2 φοβερες και απιστευτη εικονα ναι ειναι αληθεια οταν βλεπεις την αντιθεση αυτη σου κανει τρομερη εντυπωση διπλα σε οποιαδηποτε IPS , VA , ομως δεν ειναι ολα καλα... Ετσι προχειρα μπορω να πω αρκετα πραγματα που με ενοχλησαν , Το πανελ που ειναι καθρεπτης οτι χειροτερο εχω δει αντανακλα τα παντα , Το τροφοδοτικο κανει ενα θορυβο μπζζζζ οταν ζεστενεται ( και ναι μου το εχουν αλλαξει 2 φορες Manolopoulos) Σε ταινιες 24 fps υπαρχει ενα Stutter που δεν φτιαχνει με τιποτα , Οταν υπαρχει σκηνη που εχει Near to black δλδ λιγο πριν το μαυρο τοτε κανει το συγκεκριμενο χρωμα flicker ( μου ειπαν απο LG μεσο μειλ οτι ειναι φυσιολογικο ) Οταν βλεπω απο ενα πλανο παει σε ενα αλλο με μεγαλη φωτεινοτητα πχ θαλασσα τοτε ριχνει την φωτεινοτητα μονο του χωρις να πειραξω κατι . Ειναι κατι που χαλαει την ολη εμπειρια ? Οχι εννοειται και μου αρεσει η OLED , οπως μου αρεσει και η FALD SONY καθε μια για αλλους λογους . Παντος τελεια δεν ειναι καμια .Εγω θα μιλησω σαν χρηστης καθαρα περα απο τα ξεψιρισματα. Ηταν να παρω την Χ95. Σε led οτι καλυτερο. Αλλα μολις τις ειδα απο κοντα και τις oled σε δραση, δεν υπαρχει επιστροφη. Ουτε καν.
Εμενα λειτουργει, κανε ενα clear cache πρωτα (σε περιπτωση που δεν το χεις κανει)Εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που εκανα ήταν restart της τηλεόρασης.
Την τελευταία φορά που το είχα ανοίξει είχα δει μια ταινία, δεν είχα πειράξει τίποτα άλλο. Όσοι το έχετε κατεβασμενο ρίξτε μια ματιά αν σας δουλεύει, μην κανω τσάμπα νέα εγκατάσταση.
Καλησπέρα στην ομάδα. Διαβάζω για kodi κ επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορείτε να μ προτείνετε ή να μ στείλετε που μπορώ να βρω πρόσθετα; Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.