Sony KD49XD7005 ή LG 50UH635V ή Samsung UE50KU6000?

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Καλησπέρα παίδες.

Ποια από τις παραπάνω τηλεοράσεις να επιλέξω?
Η χρήση θα είναι για θέαση ταινιών και αγώνων (Nova) κυρίως και θα τοποθετηθεί πάνω σε έπιπλο πλάτους 80 εκατοστών με απόσταση θέασης 2.5 μέτρων.
Η παλαιότερη τηλεόραση ήταν 10ετίας 32" Samsung (μοντέλο δεν θυμάμαι).

Κοιτούσα και σε Curved (samsung ku 6100) αλλά δεν διάβασα καλά λόγια εδώ μέσα.

Για θέαση ταινιών,καλύτερη επιλογή VA panel(LG 50UH635V ή Samsung UE50KU6000)

Για θέαση αγώνων (Nova) : Sony KD49XD7005 ή LG 50UH635V ή Samsung UE50KU6000 , 50/60Ηz,όχι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Απόσταση θέασης 2.5 μέτρων
resolution-4k-ultra-hd-chart.png

Curved...Άρθρο για τις κυρτές (curved) τηλεοράσεις

tennis-curved-900.jpg

tennis-plat-900.jpg

Η καλύτερη επιλογή είναι μια FHD,VA panel,100/120Hz

Ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι τείνω πολύ προς την 635.
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε full hd κοντά στα 600 ευρώ με τα χαρακτηριστικά που λες?

Και εγώ ανάμεσα στην Sony και στην Samsung.Την θέλω κυρίως για χρήση με PS4 pro και δευτερευόντως για θέαση ταινιών. Η απόσταση είναι περίπου στα 2 μέτρα. Βασικά είχα καταλήξει στην Sony, αλλά τα reviews διάβασα για την φωτεινότητα και την αντίθεση μάλλον με απογοήτευσαν (http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony/x750d). Βέβαια όσον αφορά την κίνηση και το gaming η τηλεόραση τα πάει πολύ καλά. Επίσης είχα την ευκαιρία να δώ τα δύο μοντέλα δίπλα - δίπλα στο Κωτσόβολο και νομίζω ότι τα χρώματα ήταν πιο ζωντανά και το μαύρο πιό πολύ προς το μαύρο στην Samsung από ότι στην Sony αλλά η κίνηση λίγο χειρότερη στη Samsung. Γενικά βλέπω ότι όσο περισότερο ψαχνω το θέμα τόσο περισσότερο μπερδεύομαι και θα ήμουν υπόχρεος σε όποιο φίλο θα μπορούσε να βοήθησει με κάποιες συμβουλές για την τελική επιλογή. Επίσης δεν αποκλέιω και την αγορά κάποιου αλλου μοντέλου σε παρόμοια τάξη τιμής (600-800 max).

Εγώ πήρα την J6200 στις 55 ίντσες από Public, σφραγισμένη στα 700 ευρώ (100 Hz πραγματικά).
Δυστυχώς είχε 3 κομμάτια το Σάββατο και την Δευτέρα μόνο ένα.
Υπάρχει βέβαια σε αυτήν την τιμή και σε άλλα καταστήματα.