Το πρωτο μου post στο forum θα είναι για τη νέα μου τηλεόραση. Είμαι σονάκιας για όσους καταλαβαίνουν, ίσως βέβαια φταίει ότι δίπλα από το σπίτι μου υπάρχει sony-centre.Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι στις 13 Ιουνίου έρχεται η 40D3000 και η τιμή της θα είναι περίπου στα 1650 ευρώ. Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν...
Το πρωτο μου post στο forum θα είναι για τη νέα μου τηλεόραση. Είμαι σονάκιας για όσους καταλαβαίνουν, ίσως βέβαια φταίει ότι δίπλα από το σπίτι μου υπάρχει sony-centre.Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι στις 13 Ιουνίου έρχεται η 40D3000 και η τιμή της θα είναι περίπου στα 1650 ευρώ. Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν...
Aς μου πεί κάποιος ότι έχει καλή αποδοση υπο γωνία για να πετάξω το μπαούλο με τη λάμπα επιτέλους!!
αυτο το sd θα μας ......καψει ολους μου φαινεταιΤο τεστ της 32αρας στο γνωστο σαιτ ολοκληρωθηκε....παρτε σειρα για παραγγελειες λεμε τωρα..... Το εργαλειο ειναι με τα μπουνια προτεινομενο και εχει και Sd του θανατα και οχι μονο......
Yπομονη ενα μηνα να φουλαρει η αγορα και μετα θα δουμε που θα πανε τα 1800ρια και τα 1300ρια.Αλλωστε εδω ειναι :fahne90: δεν ειναι παιξε γελασε.
Το πλαισιο το ιδιο κανει και στα κινηταεχει ενα μοντελο καινουργιο πρωτο και το βαζει 400 ευρω π.χ. ....οταν το φερνουν και οι αλλοι 350 μεσω ιντερνετ (400 στο καταστημα ) και μετα κατεβαζουν 2-3 ευρω τη μερα για να κοντραρει το e-shop και σε λιγοτερο απο μηνα φτανει 320 π.χ. αλλα παντα μεσω ιντερνετ ..... λες και αν πας στο καταστημα θα σου πουν μπητε στην ιστιοσελιδα μας να παραγγειλετε και περιμενετε να σας το φερουμε απο την αποθηκη για να το παρετε φθηνα.............
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.