Καλημερα σε ολους! Πισω στις επαλξεις λοιπον μετα απο το χθεσινο γλεντι μεχρι πρωιας (εξ'ου και η καθυστερηση στο ν απαντησω).
Κατ'αρχην πρεπει να πω οτι δεν εχω βγαλει ακομα ασφαλη συμπερασματα για την ποιοτητα της εικονας σε sd. Ο λογος ειναι απλος. Καθησα λιgο παραπανω απο μια ωρα στο να τις στησω , να συνδεσω laptop, να περασω settings απο το hdtvtest και στις 2 τηλεορασεις, και να τραβηξω φωτογραφιες.
Ειχα συκρατημενη προδιαθεση για το τι θα δω γιατι απλουστατα δεν εχω δει μεχρι τωρα lcd που να κερδιζει την sony crt που εχω σε ποιοτητα. Ουτε η 9731 ουτε η x σειρα. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για την D3000.
Αν λοιπον εχετε τοσο μεγαλες προσδοκιες, θ´απογοητευτειτε. Αν ομως ειστε συνειδητοποιημενοι οτι αγοραζετε μια τηλεοραση η οποια μεν θα χανει στην μαχη της sd απο τις κορυφαιες crt αλλα θα σας προσφερει καλυτερο αποτελεσμα στο dvd(με upscale), θεαση high definition απο ps3/xbox, συνδεση με pc απειρως καλυτερη, τοτε θα εισαστε ευτυχισμενοι.
Λοπιον μερικα συμπερασματα μου απο αυτη την ωρα που ασχοληθηκα. (φυσικα υποκεινται σε αλλαγη οποιαδηποτε στιγμη αργοτερα

).
Η τηλεοραση out of the box εχει πολυ πουσαρισμενα χρωματα (για τα δικα μου ματια). Τα settings του hdtvtest εδωσαν καλυτερο αποτελεσμα αλλα λιγο σκοτεινο (κ ητανε κ βραδυ). Εχω την αισθηση οτι πολλοι θα προτιμησουν πιο ζωντανες κ πλουσιες χρωματικα ρυθμισεις.
Τα περισσοτερα καναλια της νοβα απο τα 3 μετρα (στην 40αρα) δειξανε καλα εως αρκετα καλα. Ενα ντοκυμαντερ μαλιστα στο discovery εδειχνε "πολυ καλα". Και μιλαμε για νοβα.
Βεβαια ειδα κα μετριες εως πολυ μετριες ποιοτικα σκηνες αλλα οχι πολλες κ μπορει να φταiει κ το καναλι ή ακομα και οι μη προσεκτικες ρυθμισεις.
παρατηρησα πιξελιαρισμα σε μερικες σκηνες κυριως στο background με ενιαιο χρωμα(πχ στην φωτο με το προσωπο και το μπλε φοντο πισω, στα λιγα δευτ/πτα που εκανε μεχρι το φοντο να σχηματισθει).
Μπορει να ρυθμιζεται με το motionflow.
Περισσοτερα για την εικονα θα μπορω να πω αργοτερα το βραδυ οταν με το καλο την παραλαβω και την στησω.
Προς Γιαννη. Και οι 3 τηλεορασεις (της φιλης μου και η δικια μου) αγοραστηκαν απο το πλαισιο. Επειδη αγοραζουμε ως εταιρεια προιοντα απο το πλαισιο, και εχουμε λογαριασμο, οι τιμες ηταν οι καλυτερες που μπορουσες να βρεις απο οποιδηποτε ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι σημερα. Μετα απο 1 μηνα μπορει να μην ειναι. Α και με 5 χρονια εγγυηση.