Sony KDL 32E4000 δεν πιάνει Ψηφιακό σήμα

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,596
Αθήνα
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα:
έχω στο υπνοδωμάτιο μια Sony KDL 32E4000 (με εσωτερικό Ψηφιακό Δέκτη DVB-T) η οποία από το μεσημέρι που την άνοιξα, δεν πιάνει ψηφιακό σήμα. Μόλις πατάω το κουμπί Digital πηγαίνει στο πρώτο αποθηκευμένο ψηφιακό πρόγραμμα χωρίς να δείχνει τίποτα (μαύρη οθόνη) εκτός από κάποια στοιχεία (ΕΤ 1, γλώσσα Ελληνικά και την ώρα η οποία είναι μάλλον η ώρα που έπιασε τελευταία φορά σήμα -14:59). Σε άλλο αποθηκευμένο Ψηφιακό πρόγραμμα δεν πηγαίνει. Το αναλογικό σήμα το πιάνει κανονικά. Η άλλη Sony (επίσης με εσωτερικό Ψηφιακό Δέκτη) που έχουμε στο καθιστικό πιάνει κανονικά οπότε μάλλον δεν είναι θέμα σήματος ή κεραίας αλλά συσκευής. Κάποιο πρόβλημα με τον Ψηφιακό Δέκτη;
Διαφωτίστε με σας παρακαλώ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εγώ θα έλεγα για να εξαλείψεις εντελώς το θέμα με την λήψη, να μετέφερες την τηλεόραση δίπλα στην άλλη που λειτουργεί κανονικά, και να δοκίμαζες με το εκεί καλώδιο κεραίας...

Και το ανάποδο αυτή που παίζει στην κεραία που δεν παίζει.

Τελικά ήταν κάτι προσωρινό με τα κρατικά κανάλια που χθες δεν έπαιζαν καθόλου ή έπαιζαν με σπασίματα (αργότερα το βράδυ). Εμφανίστηκε και στη μεγάλη τηλεόραση χθες αργά. Σήμερα όλα είναι οκ.
Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.
:smile: