Sony KDL-32P3000 ή Samsung 32R86B

Η 32R86 είναι πολύ καλή τηλεόραση, κατά τη γνώμη μου καλύτερη από τη Sony.

Από το BCH πήρα και τη δική μου Samsung και για να στο θέσω πολύ απλά, καλύτερη εξυπηρέτηση δεν έχω δει ποτέ μου!!!

Πίστεψέ με είναι ΠΟΛΥ σημαντικό σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, και ειδικά στη χώρα μας με τους ανύπαρκτους νόμους και την αδιαφορία των εταιρειών...

Η Samsung δεν αργεί πολύ στην αλλαγή καναλιών; H Sony είναι πολύ γρήγορη σε αυτό....

Δεν με ενόχλησε ποτέ...

Αλλά δεν έχω χειριστεί lcd της sony. Από την 32άρα crt πάντως που έχω και είναι sony, η samsung είναι γρηγορότερη...

(ακόμα και να ήταν... ποιό είναι το βασικότερό σου κριτήριο???)

Σίγουρα δεν είναι αυτό αλλά η αλλαγή καναλιών είναι κάτι που το κάνεις όλη την ώρα και αν αργεί αρκετά είναι ενοχλητικό.

Η δικιά μου είναι η M86...δεν πιστεύω να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές...

Αν μπορείς κάνε μια βόλτα στο mediamarkt που συνήθως τις έχει όλες στημένες...

Απλά από πείρα να σου πώ ότι η εικόνα όταν με το καλό θα την πάρεις και τη ρυθμίσεις δεν θα έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση με το χάλι που θα δεις στην έκθεση...don't panic λοιπόν...

Η 32R86 είναι πολύ καλή τηλεόραση, κατά τη γνώμη μου καλύτερη από τη Sony.

Από το BCH πήρα και τη δική μου Samsung και για να στο θέσω πολύ απλά, καλύτερη εξυπηρέτηση δεν έχω δει ποτέ μου!!!

Πίστεψέ με είναι ΠΟΛΥ σημαντικό σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, και ειδικά στη χώρα μας με τους ανύπαρκτους νόμους και την αδιαφορία των εταιρειών...

Τι εγγύηση δίνει το BCH? Ελληνικής αντιπροσωπίας?

Η δικιά μου είναι η M86...δεν πιστεύω να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές...

Αν μπορείς κάνε μια βόλτα στο mediamarkt που συνήθως τις έχει όλες στημένες...

Απλά από πείρα να σου πώ ότι η εικόνα όταν με το καλό θα την πάρεις και τη ρυθμίσεις δεν θα έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση με το χάλι που θα δεις στην έκθεση...don't panic λοιπόν...

Η M86 βέβαια στοιχίζει 300 πιο πολύ. Είναι δυνατόν να μην έχει διαφορές;

Ήμουν χθες στο media markt αλλά λέω να ξαναπάω κ σήμερα να τις ξαναδώ.

Είναι κάτι που θα έπρεπε να προσέξω ιδιαίτερα;

Κάτι αρνητικό που βρήκες στη χρήση της;

Πήγα τις ξαναείδα χθες στο media markt. Ύστερα από αρκετή ώρα κατέληξα να πάρω την Samsung 32R86B.

Μου φάνηκε ότι έχει καλύτερα και πιο έντονα χρώματα και έχει σίγουρα πιο ωραίο design. Επίσης σηματνικό είναι ότι περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της...
Επίσης είδα κ περισσότερες επιλογές στη ρύθμιση χρωμάτων, αντίθεσης κτλ κτλ.
Ίσως να υπολείπεται λίγο στον ήχο αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μάλλον από το www.bch.gr θα την πάρω στα 800 . Καλή τιμή δεν είναι;

Πήγα να ρωτήσω στην ηλεκτρονική για την R86 και μου είπε τελική τιμή 930! Του λέω ότι την έχω βρει 800 και μου λέει αποκλείεται να στη ρίξω τόσο άντε λέει να στην κατεβάσω 45 δηλαδή να πάει στα 885.

Πλάκα μας κάνουν; Σε απόσταση λίγων χιλιόμετρων την βρίσκω σε αρχική τιμή 899 σε media markt κ πλαίσιο ...
Και αν δεν μιλήσεις θα την πληρώσεις 930...