Sony KDL-37EX500, Samsung LE37C650 ή LG 37LE5500

Τις καλυτερες εκπτωσεις τις εχουμε οταν δεν αγοραζει κανενας αρα μετα τις γιορτες.

Πολλα μοντελα τοτε ομως θα ειναι δυσευρετα λογω καταργησης-αντικαταστασης απο τα νεα μοντελα 2011.

Ωχ αλλο θεμα και αυτο!!! Δηλαδη να παρεις τωρα μια τηλεοραση και μετα απο 3 μηνες να βγει καποια ισαξια της αλλα με επιπλεον δυνατοτητες! Π.χ. να γινουν και οι sony pvr ready. Θα πηδηχτω απο το παραθυρο μετα!:BDGBGDB55:. Ποτε βγαινουν τα νεα μοντελα συνηθως;

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!! Εχω την εξης απορια: στα review που εχετε κανει στις samsung εχουν αναφερθει πολλα περισσοτερα προβληματα απο ατομα που τις εχουν αγορασει, απο οτι στις sony. Συν επισης οτι το service της samsung λετε οτι ειναι λιγο προβληματικο. Οντως ισχυουν ολα αυτα; Η επειδη οι περισσοτεροι εδω εχουν αγορασει samsung, εχουμε πιο ολοκληρωμενη και σφαιρικη αποψη γι αυτες ακομα και στα προβληματα τους;

Επισης εχωκαι δευτερη ερωτηση!!! Μολις διαβασα και με ευχαριστησε πολυ οτι η samsung c650 εχει τροπο να γινει pvr ready!!!! Μηπως υπαρχει τετοιος τροπος και στη sony??????

Καλη χρονια σε ολους!!! Τελικα αγορασα απο τη saturn τη Samsung le40c653 που ειχε σε προσφορα με πανελ sq01. Εβαλα και το pvr μου και ειμαι μια χαρα!!! Εκανα ελεγχο για καμμενο πιξελ και ειναι οκ!!! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!!!

Καλη χρονια σε ολους!!! Τελικα αγορασα απο τη saturn τη Samsung le40c653 που ειχε σε προσφορα με πανελ sq01. Εβαλα και το pvr μου και ειμαι μια χαρα!!! Εκανα ελεγχο για καμμενο πιξελ και ειναι οκ!!! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!!!

και εγω samsung απο saturn.
Τέλεια τιμή/απόδοση :firstprize:
Τι είναι το pvr;;;

Τι είναι το sq01 panel? Καλό? Εγώ έλεγα ή αυτή από το σατθρν ή την HX800 στα 980 από κωτσόβολο. Τι λέτε?

Καλημερα σε ολους. Pvr δηλαδη personal video recorder, ειναι οτι μπορεις συνδεοντας ενα stickακι ή ενα σκληρο δισκο στη usb της tv σου να εγγραψεις ψηφιακα καναλια. Το πανελ sqo1 σημαινει οτι η συγκεκριμενη tv "δουλευει" με πανελ της samsung και οχι auo.