SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

+ 1 εγώ, την καπάρωσα ήδη, άφησα στοιχεία πλήρη και Δευτέρα πρωί (από βραδύς θα στηθώ) βάζω τα λεφτά στο λογαριασμό τους και την στέλνουν Κατερίνη! Και δεν περνάνε οι μέρες...

Μπορει καποιος να μου πει το συνολικο μηκος της KDL-40D3000?

Επισης, την εχει κανεις αναρτησει στον τοιχο, και αν ναι τι βαση χρειαζεται?

Κι εγω σαββατο θα παω να την παρω αλλα οπως διαβεβαιωθηκα με περιμενει το μωρο μου ......καλοριζικες σε ολους μας .
Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα ντραβαλα με την εκλησια γιατι μεταθεσαμε τα χριστουγγενα ....Ιουλη μηνα:flipout::flipout:

καλοριζικες σε ολους!!! Ειμαι σιγουρος οτι θα την ευχαριστηθειτε.

Αν και ειναι ωραιο να ψαχνεις το καινουργιο σου παιχνιδι, σας περναω μερικες ρυθμισεις για αρχη απο προηγουμενο μου ποστ.

Λοιπον.

Εχω περασει τις ρυθμισεις του hdtv test στο cinema mode της tv. Αυτο το mode χρησιμοποιω το βραδυ με μονη διαφορα το backlight στο 3 και το power save στο οff γιατι αλλιως σκοτεινιαζει πολυ.

Για την ημερα επειδη το cinema mode ειναι σκοτεινο, εχω φτιαξει το standard mode ως εξης.

backlight : 6
contrast :90
brightness: 50
colour : 51
colour temp : warm 2
sharpness : 10
both noises : off

Advanced
black corrector οff
contr. enhancer: medium
gamma: medium
clear white οff
colour space :normal

set up
motion enhancer:standard
film mode : auto 1
game mode: off
power saving οff
light sensor: off

tips
για πιο ζωντανα χρωματα μπορειτε να γυρισετε το colour space στο wide αλλα τοτε βαζετε το colour temp στο normal. Μερικες φορες σου δινει καλυτερο αποτελεσμα αλλα τις περισσοτες κοκκινιζει τα προσωπα πιο πολυ απ οτι θα ηθελα.

Επισης την ημερα μαζι με το backlight που ανεβαζετε, καλο θα ειναι να ανεβει και το gamma αλλα κ το contrast enhancer.Δινουν καλυτερα αποτελεσματα σε σκοτεινες σκηνες την ημερα.

Τελος αποκλειστικα για θεαση ταινιων μπορειτε κατευθειαν να πατατε το πορτοκαλι κουμπι στο remote για να ενεργοποιητε το theatre mode σε on. H εικονα τοτε ειναι ιδια με αυτη του cinema mode (εφοσον εκει εχετε περασει τις ρυθμισεις του hdtvtest) με μια διαφορα. Το motion enhancer ειναι απενεργοποιμενο..... οποτε πιο σινεφιλ. __________________

Eγω εχω αυτες τις ρυθμισεις για την NOVA:

backlight : 4
contrast :70
brightness: 50
colour : 50
colour temp : warm 2
sharpness : 8
Noise/MPEG noise red. : off

Advanced
black corrector οff
contr. enhancer: off
gamma: medium
clear white οff
colour space :normal

set up
motion enhancer:standard
film mode : auto 1
game mode: off
power saving οff
light sensor: off

H εικονα ειναι πολυ ωραια στα περισσοτερα καναλια. Εβλεπα ποδηλασια στο Eurosport πριν λιγη ωρα και η εικονα ηταν πολυ ζωντανη χωρις πιξελιασματα.:firstprize:

Επιτέλους έχω δίκτυο!!!

Παιδιά παρέλαβα κι εγώ μια 40D3000 αλλά παραμένει στο κουτί λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου.

Αν καταφέρω να στείλω την παλιά crt (απαιτεί 2 άτομα μεγάλων διαστάσεων για μεταφορά) ίσως το σ/κ να την ανοίξω... έλεος!!!

Μπορει καποιος να μου πει το συνολικο μηκος της KDL-40D3000?

Ειναι 98 ποντους.

Αν καταφέρω να στείλω την παλιά crt (απαιτεί 2 άτομα μεγάλων διαστάσεων για μεταφορά) ίσως το σ/κ να την ανοίξω... έλεος!!!

Eγω μεχρι να μεταφερω την Philips 32 CRT (που ειχα για δευτερη μεχρι προσφατα) ειδα και επαθα. Την εδωσα σε ενα ξαδερφο μου αλλα μεχρι να την μεταφερουμε μας επεσε η μεση.

Αληθεια .... ο Geo εχει ξεσκιστει να γραφει ευκαιριες για ολους μας και παρολο που γυροφερνε τρελλα την d403000 ,εμεινε τελικα πιστος στο κομμα των αναποφασιστων . Εκτος αν :chef:ει τιποτα αλλο .

Προτείνω να ανοίξουμε ένα νέο thread για να καταγραφούν και οι εντυπώσεις σιγά-σιγά...

Άρα μετά τις αναφορές των παιδιών φτάνουμε στα 9 κομμάτια,
(5αρχικές+ Αλέξης, Nikosmelt, Nightfall, Central).

Η 10Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?????????Ή δεν υπάρχει 10η..

Άντε και με έχει φάει η περιέργεια.

Re: Απάντηση: SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

Ευχαριστουμε.

Eσυ Geo ποτε θα την αγορασεις? Εχασες και το Powerbuy.

Power buy από θεσσαλονίκη?Άσε δν θέλω μπλεξίμτα με μεταφορές και τέτοια!!!Θα την αγοράσω μάλον από το Sony Centre!!Τεσπα θα την πάρω απλά από βδομάδα πάω διακοπές οπότε η αγορά πάει για μετα!!(μην φανταστείτε τίποτα πολύμερες διακοπές,μια βδομάδα πάω!!)

Στο κόμμα των αναποφάσιστων παραμένω και εγώ.Αλλά μέσα Αυγούστου έχουμε εκλογές :flipout:

Και το γκάλοπ της ημέρας

Σε απόσταση θέασης 2μ τί θα βάζατε 32" D3000 ή 40" D3000 ? :chinscratch: