SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

Μπορει να φαινετε η να ειναι λιγο του ματς η 40ρανταρα για 2 μετρα .... αλλα εγω αυτη θα επαιρνα ετσι οπως διαμορφωνοντε οι τιμες και θα απολαμβανα τα DVD ποιο κινηματογραφικα .

Rivers οι φωτό που πόσταρες να υποθέσουμε ότι είναι από σήμα της nova?
Aπόλυτα ικανοποιητική επίδοση νομίζω.. πολύ κοντά σε crt.

Oι φωτογραφιες ειναι κουνημενες γιατι τις εβγαλα στα γρηγορα.

Η εικονα ειναι πραγματι πολυ καλη και μου εχει κανει εντυπωση οτι εχει μια "αναλογικοτητα" που θυμιζει CRT η πλασμα και καμια σχεση με την "ψηφιακιλα" που συνηθως ειχαν οι LCD.

Απο τα καναλια της ΝΟVA την πιο καλη εικονα εχει το ALTER που οντως ειναι σαν να βλεπεις σε CRT. Το ANT1 ειναι συνηθως απο τα χειροτερα αλλα και παλι η τηλεορασητο δειχνει αξιοπρεπως.

Παιδιά καλορίζικες και καλές θεάσεις !!!

Δείχνετε το δρόμο και σε εμάς τους αναποφάσιστους.

Powerbuy= μαζευόμαστε πολλοί και πληρώνουμε μετρητά...

Η τιμή του πλαισίου είναι σίγουρο πως δεν ισχύει πλέον. Αν περιμένεις πάντως θα πέσει όπως όλες οι τηλεοράσεις.
Αν πάλι μένεις αθήνα στείλε ένα PM να σου προτείνω κάποιο μικρό φτηνό μαγαζάκι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε...

Αχ!! τί να πω και εγώ που την πήρα στα 1790 ευρώ από Πλαίσιο αλλά φυσικά με 5ετή εγγύηση που το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά για 500 ευρώ διαφορά θα το ξανασκεφτόμουν.

Re: Απάντηση: SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

Δυστυχώς, μακριά, σε ένα μεγάλο νησί της Μεσογείου... -bye-

Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου την αφήσουν στην τιμή που αγοράσαμε και εμείς? Αν θες τηλ. επικοινωνίας στείλε μου πμ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν άλλα κομμάτια οπώτε θα πας με τις νέες παραλαβές.

Εβλεπα ποδοσφαιρο Bayern-Schalke στη NET αποψε και η εικονα ηταν εντελως καθαρη ακομη και στην γρηγορη κινηση. Τελικα αυτα τα 100 Hz οντως κανουν δουλεια. :grinning-smiley-043

Επιτελους εφθασε και στο δικο μου σπιτι σημερα το πρωι . Παρελαβα παρασκευη απογευμα και πριν κανω οτιδοιποτε θα ξανατσεκαρω την κεραια . -bye- Μερυ κριστμας του ολ.

Μια χαρά ακούγεται αν θες να ψωνίσεις ΤΩΡΑ!

Αν πάλι πας διακοπούλες θα σε περιμένει καλύτερη τιμή από Σεπτέμβρη αν κρίνω από την ταχύτητα με την οποία διολισθαίνουν οι τιμές...

Δυστυχώς διακοπές διανύω λιγοήμερες τώρα και τελειώνουν, όπου να 'ναι... οπότε λες να περιμένω λίγο ακόμα... το πρόβλημά μου όμως είναι ότι μια 29άρα Sony CRT που έχω μου κάνει - όχι πάντα - οριζόντιες κόκκινες γραμμές και το μαύρο της κοκκινίζει...
Σκέφτομαι βέβαια τι καμπανιά θα ακούσω στο service... :BXVZCBXZ6:
Για το λόγο αυτό προσανατολίζομαι σε αγορά νέας!

Last edited:
Άρα μετά τις αναφορές των παιδιών φτάνουμε στα 9 κομμάτια,
(5αρχικές+ Αλέξης, Nikosmelt, Nightfall, Central).

Η 10Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?????????Ή δεν υπάρχει 10η..

Άντε και με έχει φάει η περιέργεια.

Για να μην αναρωτιεσαι αλλο: C'est moi!.Και με ατοκες δοσεις!
Δυστυχως για αρχη την εβγαλα εκτος Αθηνων με χαλια κεραια οποτε δεν μπορω να πω τιποτα για τηλεοπτικο σημα.
Οσον αφορα dvd, με ενα κοινο με σκαρτ, ακρως ικανοποιητικη.
Ενα ευχαριστω στο Γιαννη για την ολη διαδικασια!

Re: Απάντηση: SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

Δυστυχώς διακοπές διανύω λιγοήμερες τώρα και τελειώνουν, όπου να 'ναι... οπότε λες να περιμένω λίγο ακόμα... το πρόβλημά μου όμως είναι ότι μια 29άρα Sony CRT που έχω μου κάνει - όχι πάντα - οριζόντιες κόκκινες γραμμές και το μαύρο της κοκκινίζει...
Σκέφτομαι βέβαια τι καμπανιά θα ακούσω στο service... :BXVZCBXZ6:
Για το λόγο αυτό προσανατολίζομαι σε αγορά νέας!

Ειχα κι εγω αντιστοιχο προβλημα σε σονυ 29 μονο που εμενα πρασινιζε μεχρι που καηκε τελειως το τροφοδοτικο.
Το ανταλακτικο εκανε 18ε, η ολη εργασια στο εξουσιοδοτημενο 130ε!Και χωρις καμμια βελτιωση στην εικονα-θεμα λαμπας σου λενε.
Δεν αξιζε με τιποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL-40D3000 ποιοί τελικά ψώνισαν?

Ειχα κι εγω αντιστοιχο προβλημα σε σονυ 29 μονο που εμενα πρασινιζε μεχρι που καηκε τελειως το τροφοδοτικο.
Το ανταλακτικο εκανε 18ε, η ολη εργασια στο εξουσιοδοτημενο 130ε!Και χωρις καμμια βελτιωση στην εικονα-θεμα λαμπας σου λενε.
Δεν αξιζε με τιποτα.

130E :tdown: όταν μια καινούργια 32αρα CRT έχει λιγότερα απο 300.Δέν αξίζει ούτε το χρήμα αλλά ούτε και ο κόπος (πώς την μετακινείς όταν ζυγίζει κάπου 70 κιλά :BDGBDGB53: )