Sony KDL-40D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Λοιπό εδώ και μία ώρα προσπαθώ να γράψω και το pc μου κλείνει μόνο του και με αφήνει στα κρύα του λουτρού!!
Είδατε!! Έχω σκεπτόμενο pc, σαν να μου λέει: τι κάθεσαι και ασχολείσαι καλοκαιριάτικα και δεν πας να ρίξεις καμιά βουτιά..

Γιώργο για τσέκαρε http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=978523 μην κάνω καμιά λαλακία και τρέχουμε..

Αυτός είναι αλλά μπορείς στην ίδια τιμή να πάρεις και τον box 6750 από το e-shop.gr.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558240
και να τους ρωτησεις τηλεφωνικά να κοιτάξουν από ένα κουτί να διαβάσουν αν είναι το καλό stepping που σου έγραψα παραπάνω(φαίνεται πάνω στο καπάκι του επεξεργαστή), ώστε να είσαι σίγουρος τι παίρνεις.
Σόρι αλλά δεν είναι εύκολο να γράφω στην κατάσταση που είμαι...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Γιώργο περαστικά!!!

και εχμμμ...ας επανέλθουμε στο θέμα μας...

βρε παιδιά γράψτε και οι υπόλοιποι...είσαστε αρκετοί...

για πείτε εντυπώσεις???.....

Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Εβλεπα την ΑΕΚ χθες και η εικονα ηταν αψογη. Για φιλους του ποδοσφαιρου η τηλεοραση συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

βρε παιδιά γράψτε και οι υπόλοιποι...είσαστε αρκετοί...

για πείτε εντυπώσεις???.....

Νάσο μάλλον η θερινή ραστώνη έχει πλήξει σοβαρά και το AVFORUM...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Εβλεπα την ΑΕΚ χθες και η εικονα ηταν αψογη. Για φιλους του ποδοσφαιρου η τηλεοραση συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Εχμμμμ...

έπαιξε ρόλο και η μπαλάρα που έβλεπες απο την ΑΕΚ Γιάννη...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Με γεια σε όλα τα παιδιά.
Η τηλ φαίνεται να είναι πολύ καλή, τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλά.

Βρεθηκα εδω βλεποντας post του Rivers σε αλλο forum.

Την πηρα απο shop21 και παραδοθηκε την επομενη εργάσιμη!!!

Λοιπον για 40 ιντσες, με Wide color και οποιαδηποτε αλλη ρυθμιση τα χρωματα βγαινουν πολυ εντονα. Προτιμω το Normal με temperature Warm 2 και gamma mid. Χρησιμοποιω τις ρυθμισεις του Nilo, συν αυτες στο service menu του HDTV test αλλα με λιγο μεγαλυτερο backlit. Μου αρεσει να βλεπω ποσο δυνατο ειναι!!!!

Clouding βλεπω στις πανω γωνιες αλλα οπως λενε ολοι παντου μονο οταν δεν εχει σημα εισοδου. Αν δεν υπηρχε η καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων της Nova δεν θα το καταλαβαινα. Ειναι η πρωτη τηλεοραση που βλεπω να εχει δραματικη βελτιωση με τις σωστες ρυθμισεις και σε καλο σημα μου θυμιζει την 29αρα Philips που ηταν η τελευταια CRT που ειχα.

Ερωτηση. Εχω πηγες με upscaling, DVDR Samsung και Izak. Τι εξοδο λετε να χρησιμοποιω? 720 ή 1080?

Last edited:

Clouding βλεπω στις πανω γωνιες αλλα οπως λενε ολοι παντου μονο οταν δεν εχει σημα εισοδου. Αν δεν υπηρχε η καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων της Nova δεν θα το καταλαβαινα. Ειναι η πρωτη τηλεοραση που βλεπω να εχει δραματικη βελτιωση με τις σωστες ρυθμισεις και σε καλο σημα μου θυμιζει την 29αρα Philips που ηταν η τελευταια CRT που ειχα.

Καλωσηλθες. Στις γωνιες δεν εχει clouding απλως μερικοι λενε οτι ειναι λιγο πιο σκοτεινες οι δυο πανω γωνιες.

Στην δικια μου δεν εχω παρατητησει τιποτα τετοιο. Δοκιμασα τοσο με ασπρη οσο και με μαυρη οθονη (με σκοταδι στο δωματιο) αλλα δεν ειδα τιποτα το μεμπτο.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Εχμμμμ...

έπαιξε ρόλο και η μπαλάρα που έβλεπες απο την ΑΕΚ Γιάννη...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Nα σου πω την αληθεια εγω κοιταζα πιο πολυ την κινηση , τα χρωματα κτλ. που εδειχνε η τηλεοραση παρα τον αγωνα.:flipout:

Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές !

SD σήμα :
Πραγματικά πολύ καλό ειδικά στα κανάλια με καλό σήμα. Ακόμα και αυτά που δεν έπιανα πολύ καλά με την CRT δε με ενοχλούν παραπάνω στην Sony.

Ψηφιακά της ΕΡΤ :
Πάρα πολύ καλά αν κα ιδεν είχε τύχει να δω αντίστοιχα σε CRT.

Ηumax HDCI 2000 σύνδεση HDMI:
Tα HD απίστευτα ! Αλλά και τα SD κανάλια (ειδικά τα γερμανικά που με ενδιαφέρουν και έχουν άψογο σήμα).

DVD με (καλό) SCART (εν αναμονή του SONY RDR-HX750 που θα παραγγείλω σε 2'):
Φοβερή εικόνα με της ρυθμίσεις του HDTVtest και μικροαλλαγές να την φέρω στα προσωπικά μου γούστα. Ανυπομονώ να δω και με HDMI σύνδεση !

Ισως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά έχω κατενθουσιαστεί θα επανέλθω με φωτογραφίες ! Αφού άρεσε (πααααααρα πολύ) και στη γυναίκα (που πριν είχε ενδοιασμούς), όλα καλα :earmuffs:

Απάντηση: Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές !

SD σήμα :
Πραγματικά πολύ καλό ειδικά στα κανάλια με καλό σήμα. Ακόμα και αυτά που δεν έπιανα πολύ καλά με την CRT δε με ενοχλούν παραπάνω στην Sony.

Ψηφιακά της ΕΡΤ :
Πάρα πολύ καλά αν κα ιδεν είχε τύχει να δω αντίστοιχα σε CRT.

Ηumax HDCI 2000 σύνδεση HDMI:
Tα HD απίστευτα ! Αλλά και τα SD κανάλια (ειδικά τα γερμανικά που με ενδιαφέρουν και έχουν άψογο σήμα).

DVD με (καλό) SCART (εν αναμονή του SONY RDR-HX750 που θα παραγγείλω σε 2'):
Φοβερή εικόνα με της ρυθμίσεις του HDTVtest και μικροαλλαγές να την φέρω στα προσωπικά μου γούστα. Ανυπομονώ να δω και με HDMI σύνδεση !

Ισως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά έχω κατενθουσιαστεί θα επανέλθω με φωτογραφίες ! Αφού άρεσε (πααααααρα πολύ) και στη γυναίκα (που πριν είχε ενδοιασμούς), όλα καλα :earmuffs:

αφου ειπε το ΝΑΙ η γυναικα εισαι οκ ....:Banane0:

Εχω την εντυπωση ότι ξεφευγουμε στα μεγέθη και πολυ καλα κανουμε.

Με τετοια ποιοτητα στα panel δεν δικαιολογειται η αγορα 32 παρα μονο αν δεν χωραει η μεγαλυτερη. Εχοντας την 40 σε αποσταση 3 m, απο το να ανησυχω για τα pixelιασματα οπως εκανα πριν την αγορα, τωρα σκεφτομαι μηπως τελικά επρεπε να αλλαξω την διαρυθμιση του χωρου για την 46!!! Πριν 10 ημερες ημουν ευχαριστημενος απο την S32A!

Εβλεπα χτες prison break και CSI κολημένος. Αν ειχαμε HD δορυφορικη στο Ελλαδιστάν δεν θα σηκωνομουν απο τον καναπέ!! Τελικα το video feel μου αρεσει, θυμιζοντας το motion enhancer της CRT Philips.

georgie, στα 3 μέτρα έχω ενδοιασμούς για τη 40άρα στο χώρο μου, που είναι ενοιαίο σαλόνι - κουζίνα, κυρίως αισθητικά.

Πιστεύω ότι ένα τόσο μεγάλο panel (μαύρο) θα φαίνεται χάλια και ειλικρινά για μένα η αισθητική του χώρου είναι πρώτη προτεραιότητα. Αν δεν είχαν βγεί τα flat panels δεν θα έβαζα καν τηλεόραση στο σαλόνι...

Σίγουρα σαν εικόνα θα είναι μαγεία. Στο κάτω κάτω στις 32 ίντσες δε βλέπεις υψηλή ανάλυση, ούτε καν 720p...

Πιστεύω ότι ένα τόσο μεγάλο panel (μαύρο) θα φαίνεται χάλια και ειλικρινά για μένα η αισθητική του χώρου είναι πρώτη προτεραιότητα. Αν δεν είχαν βγεί τα flat panels δεν θα έβαζα καν τηλεόραση στο σαλόνι...

Και ομως η τηλεοραση ειναι κουκλα. Τωρα θελω να βρω και ενα μαυρο επιπλο να την ταιριαξω (αυτο που εχω τωρα ειναι ασημενιο) αλλα ετσι και αλλιως η τηλεοραση "δενει" με οποιοδηποτε χωρο.

Και ομως η τηλεοραση ειναι κουκλα. Τωρα θελω να βρω και ενα μαυρο επιπλο να την ταιριαξω (αυτο που εχω τωρα ειναι ασημενιο) αλλα ετσι και αλλιως η τηλεοραση "δενει" με οποιοδηποτε χωρο.

Το ελπίζω ειλικρινά...αν και όπως πάει δεν θα μάθω πρίν το νέο έτος...

Απλα χαιρομαι που μετα την αγορα της S32A που θεωρησα μια απο τις πιο αποτυχημενες που εχω κανει, η 40D3000 μπαινει στις επιτυχημενες μαζι με αυτες του ipod και του logitech πολυτηλεχειριστηριου!!

Σχετικα με το μεγεθος, ειναι σημαντικο οτι περναμε στην εποχη που αυτο θα καθοριζεται απο περιορισμους χωρου και απαιτησεις αισθητικης και οχι απο την ποιοτητα των Panel.

Σχετικα με το μεγεθος, ειναι σημαντικο οτι περναμε στην εποχη που αυτο θα καθοριζεται απο περιορισμους χωρου και απαιτησεις αισθητικης και οχι απο την ποιοτητα των Panel.

Γιατί το θεωρείς τόσο σημαντικό?

Τεχνολογικη εξελιξη εννοώ. Δεν αλλαζει την πορεια του κοσμου, απλα μου ειχε κανει εντυπωση η πρωτη LCD που πηρα, ποσο κατω απο τις προσδοκιες μου ητανε. Οπως και ποσο ειχα εντυπωσιαστει οταν ειχα πρωτοδει 36αρα CRT. Για οσους ο κινηματογραφος ειναι μεγαλο μερος της διασκεδασης τους, η δυνατοτητα να εχουμε ευχαριστες στην θεαση, προσιτες οικονομικα, μεγαλες οθονες ειναι πολυ ευχαριστη.