Sony KDL-40D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

φιλε Γιωργο στην εικονα της τηλεορασης βγαινει οτι το σημα ειναι 1080πι συγνωμη ειμαι ασχετος μ αυτα αλλα στην τιβι το δειχνει οτι εχει αυτο το σημα

Για να δεις εικόνα 1080p πρέπει η τηλεόραση να έχει ανάλυση 1920x1080. Η D3000 έχει ανάλυση 1366x768, οπότε πέρνει τις 1080 γραμμές που της δίνεις και τις μετατρέπει σε 768. Στην εικόνα της τηλεόρασης δείχνει 1080p γιατί αυτό το σήμα της στέλνεις από το DVD player.
Δοκίμασες να της στείλεις 720p ?

Απάντηση: Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Θα προτείνατε την αγορά της 40D3000 από το κατάστημα της Λάρισας? Το σκέφτομαι...

Την ίδια απορία έχω και εγώ (και αρκετή άλλοι εδώ) αλλά δέν βλέπω καμία απάντηση :chinscratch:

Σαφως και θα την προτειναμε ....με την προυποθεση οτι εχει να παραδωσει σε ευλογο χρονικο διαστημα .:ADFADF1:
Το τηλεφωνο παντος δεν απανταει για την ωρα.

Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Εγω τον πηρα τηλ. 13 αυγουστου μου ειπε οτη την εχη ετημοπαραδοτη αλλα θα της στελνη μετα της 20 αυγουστου λογω των μεταφωρηκον εταιριων που ειναι κληστα μεχρη της 20

Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Μερικες φωτο που εβγαλα σημερα...

Γνωμη μου: αυξησε την ευκρινεια(το παρατηρησα και στις ρυθμισεις που εχεις "ποσταρει" οτι βαζεις πολυ χαμηλη ευκρινεια).Εγω τη "δουλευω" με σχεδον εργοστασιακες ρυθμισεις(στα χρωματα εχω κανει καποιες αλλαγες) και τα καναλια+nova τα διχνει καλυτερα και απο τα ψηφιακα της ερτ.

(ενοειται οτι ειναι εντελως υποκειμενικη αποψη!)

Last edited:

Γνωμη μου: αυξησε την ευκρινεια(το παρατηρησα και στις ρυθμισεις που εχεις "ποσταρει" οτι βαζεις πολυ χαμηλη ευκρινεια).Εγω τη "δουλευω" με σχεδον εργοστασιακες ρυθμισεις(στα χρωματα εχω κανει καποιες αλλαγες) και τα καναλια+nova τα διχνει καλυτερα και απο τα ψηφιακα της ερτ.

Εννοεις το backlight? Εμενα μου αρεσει χαμηλα 3-4. Πανω απο αυτο μου φαινεται οτι "ξεβαφουν" τα χρωματα.

Μικρούλα φαίνεται!!! :Banane0:
Δεν μου λες, με τι μηχανή τις τράβηξες;

Tην πρωτη μερα φαινεται μεγαλη , την πρωτη εβδομαδα κανονικη , και μετα μικρη.:BDGBGDB55:

Η 32S2010 μου φαινεται πλεον σαν δειγμα τηλεορασης.:flipout:

ΥΓ. Με μια απλη Olympus 6.0 mp.

Προτεινετε αλλαγη στα χρωματα απο το service menu;

Εννοεις το backlight? Εμενα μου αρεσει χαμηλα 3-4. Πανω απο αυτο μου φαινεται οτι "ξεβαφουν" τα χρωματα.

Την καθαροτητα(sharpness) εννοουσα.Ειχα παρατηρησει οτι στις ρυθμισεις για nova το ειχες στο 0...Δε ξερω για απλο τηλεοπτικο σημα που το εχεις αλλα η εικονα απο τον αλφα μου φανηκε καπως θολη.(ενοειται οτι ισως παιζει ρολο και η φωτογραφιση και στην πραγματικοτητα να ειναι διαφορετικα τα πραγματα).

Re: Απάντηση: Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

κάποια απάντηση???

οι κάτοχοι τι λένε???
Αν θελεις να πειραματιστεις καντο,αν και μη νομιζεις οτι οι τιμες που υποτιθεται οτι πρεπει να αλλαξεις απεχουν και πολυ απο τις εργοστασιακες.Παντως ηδη η tv εχει παρα πολλες ρυθμισεις μεσα απο τα "κανονικα" της menu για να πειραματιστεις.

Την καθαροτητα(sharpness) εννοουσα.Ειχα παρατηρησει οτι στις ρυθμισεις για nova το ειχες στο 0...Δε ξερω για απλο τηλεοπτικο σημα που το εχεις αλλα η εικονα απο τον αλφα μου φανηκε καπως θολη.(ενοειται οτι ισως παιζει ρολο και η φωτογραφιση και στην πραγματικοτητα να ειναι διαφορετικα τα πραγματα).

Το sharpness το εχω βαλει στο 5 αυτη τη στιγμη. Εχω και το contrast enhancer στο low.

Oι φωτογραφιες ειναι απο κινουμενη εικονα οποτε λογικο ειναι να υπαρχει μια θολουρα λογω κινησης των αντικειμενων και λογω της απεικονισης στον αισθητηρα της φωτογραφικης.

Είμαι ψημμένος έτοιμος να την πάρω. Παίρνω τηλέφωνο στον Λαρισαίο πριν 5 λεπτά. Μπορώ να περάσω να την παραλάβω ο ίδιος; Η απάντηση αρνητική. Μόνο αποστολή στο χώρο σας. Είναι λίγο περίεργο. Το ότι έχει μόνο κινητό σαν τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρίας ίσως ακόμη πιο ύποπτο. Μακάρι να είναι ιδέα μου αλλά ψιλοφοβάμαι να καταθέσω 1277 ευρώ σε κάποιον που δεν ξέρω. Αντικαταβολή δεν παίζει επειδή θα έρθει με μεταφορική οπότε τι κάνουμε;

Tο θεμα του να την παρεις απο το μαγαζι μπορει να μην παιζει επειδη θα ερχονται απευθειας απο αποθηκες της sony.
Για το θεμα του τηλεφωνου εχεις ενα δικιο.Φαινεται λιγο υποπτο/μπακαλιστικο.
Αυτο μπορει φυσικα να μην σημαινει και τιποτα.
Παντως για να μπορει Ελληνικο μαγαζι να την δινει τοσο, σημαινει οτι πιθανοτατα σε λιγο καιρο θα πωλειται σε παραπλησια τιμη και σε αλλα μαγαζια.

Κι εγώ έτσι πιστεύω. Βέβαια σε άλλα threads είδα ότι κάποιοι έχουν αγοράσει από το εν λόγο online μαγαζί. Τι να πεις. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμη να δω και από τους άλλους τι θα γίνει. Οι τιμές σίγουρα θα πέσουν και σε λίγο θα την πουλάνε όλοι εκεί γύρω οπότε μπορεί να χτυπήσω και τίποτα δόσεις.

Last edited:

Ακουω πολλα και διαφορα για το συγκεριμενο καταστημα.... Αποψη μου ειναι μην φοβαστε, ο ανθρωπος εχει μαγαζι στην Λαρισα πανω απο 25 χρονια! Αυτο που εχω ξερω/ακουσει απο παλια, ειναι οτι κανει ο ιδιος εισαγωγες στα πιο πολλα προιοντα γι' αυτο ειναι και τοσο φθηνος. Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο το καταστημα χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα.... Ειναι απο τα λιγα καταστηματα ακομα στην Λαρισα, που για να αγορασεις με δοσεις χρειαζετε μονο ταυτοτητα! Προς Θεου ΔΕΝ κανω διαφημιση, απλα λεω τα πραγματα οπως εχουν! :)

Aν κανει παραεισαγωγη , τοτε κακως διαφημιζει οτι ολα τα προιοντα εχουν εγγυηση απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες.

Τι να σου πω.... δεν ξερω..... ετσι εχω ακουσει. Παντως ολα τα προιοντα εχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εγγυηση των Ελληνικων αντιπροσωπειων!