Sony KDL-40D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Geo_x. Δεν τον κατηγόρησα για τίποτα τον άνθρωπο και μάλιστα σε εσένα αναφερόμουνα ότι έχεις κάνει αγορές πιο πάνω. Είπα την άποψή μου ότι θα μπορούσε εφόσον το προϊόν έρθει στις αποθήκες του να το παραλλάβω από εκεί. Επίσης για 25 χρόνια μαγαζί ένα σταθερό τηλέφωνο επιβάλεται νομίζω έστω και με τηλεφωνητή να απαντάει. Τώρα αυτό το "κανει ο ιδιος εισαγωγες στα πιο πολλα προιοντα γι' αυτο ειναι και τοσο φθηνος" πιο πολύ με άγχωσε παρά με καθυσήχασε για τον λόγο που αναφέρει ο vadergr. Θα προτιμούσα την περίπτωση να μην μπορώ να το πάρω απί τόπου γιατί π.χ "ερχονται απευθειας απο αποθηκες της sony" όπως προανέφερε ο vadergr.

Θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα για να εχουμε μια ολοκληρωμενη/σωστη εικονα.

υποκλίνομαι στην εικόνα της D3000, την είδα σήμερα να παίζει στην γνωστή γερμανική αλυσίδα, να παίζει bluray, και μουπεσε το σαγόνι, απίστευτη εικόνα και εξαιρετικά ρεαλιστική, δεν ξέρω τι λέω ααπό τηλεοπτικό πρόγραμμα, και νομίζω προσωπικά με καλύπτει και το ιντζάζ αφού βλέπω από τα 3,5-3,80μ.
από Τιμή αν δεν κάνω λάθος την είχε γύρω στα 1480€.
Αλλά χαλάλι της, εάν ήταν και full -hd τότε έπεφτε ταφόπλακα στα όποια σχέδια επικράτησης της PHILIPS

Θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα για να εχουμε μια ολοκληρωμενη/σωστη εικονα.
Να'σαι καλα φιλε, περιμενω τις πληροφοριες σου γιατι ειτε απο εκει θα την αγορασω και εγω ειτε απο κανενα Πλαίσιο...

Re: Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Εννοεις το backlight? Εμενα μου αρεσει χαμηλα 3-4. Πανω απο αυτο μου φαινεται οτι "ξεβαφουν" τα χρωματα.

Tην πρωτη μερα φαινεται μεγαλη , την πρωτη εβδομαδα κανονικη , και μετα μικρη.:BDGBGDB55:

Η 32S2010 μου φαινεται πλεον σαν δειγμα τηλεορασης.:flipout:

ΥΓ. Με μια απλη Olympus 6.0 mp.

Πριν την παρω ελεγα οτι την πηρα μεγαλη. Αν δεν ηταν τοσο χαλια το σημα απο Nova θα στεναχωριομουν που δεν πηρα την 46. Ελεγα οτι ειχα και Home cinema με 32άρα. Τρομάρα μου. Κατω απο 50 τελικα δεν λεει!!!! Αυτα για θεαση απο τα 3m. Εβλεπα χτες το hard candy που συνεχεια ειχε πλανα απο ηθοποιους με φοντο χρωματισμενο τοιχο. Ηταν σαν Case study για τα χαλια της συμπιεσης πληροφοριας.

Last edited:

Εντάξει είπαμε θα την πάρω την 40D3000. Δεν είναι ανάγκη να μου ξεφτυλίζετε την 32S2030 μου και να μας δημιουργείτε ψυχολογικό ότι την έχουμε μικρή. Άντε μην τα πάρω και πάρω κανά προβολικό και σας δείξω. :flipout:
Rivers ίδια πορεία ακολουθούμε. Μετά θα πάμε για καμιά 50+Χ3500; :P

Εντάξει είπαμε θα την πάρω την 40D3000. Δεν είναι ανάγκη να μου ξεφτυλίζετε την 32S2030 μου και να μας δημιουργείτε ψυχολογικό ότι την έχουμε μικρή.

Eγω εχω την 32S2010 , η 2030 απο οτι θυμαμαι ειναι η ιδια αλλα σε μαυρο (αντι γκρι σκουρο).-bye-

Eγω εχω την 32S2010 , η 2030 απο οτι θυμαμαι ειναι η ιδια αλλα σε μαυρο (αντι γκρι σκουρο).-bye-

Ακριβώς. Βασικά την 2020 είχαν σε προσφορά αλλά τους είχε τελειώσει και μόλις είχαν παραλάβει την 2030 και κατέληξα με αυτή χωρίς να την δω και για καλή μου τύχη ήταν ακριβώς το χρώμα που ήθελα (δηλαδή μαύρο). Την 2010 τι την έκανες τωρα που πήρες την D3000; Εγώ μάλλον την στήνω τοίχο στο υπνοδωμάτιο.

Ακριβώς. Βασικά την 2020 είχαν σε προσφορά αλλά τους είχε τελειώσει και μόλις είχαν παραλάβει την 2030 και κατέληξα με αυτή χωρίς να την δω και για καλή μου τύχη ήταν ακριβώς το χρώμα που ήθελα (δηλαδή μαύρο). Την 2010 τι την έκανες τωρα που πήρες την D3000; Εγώ μάλλον την στήνω τοίχο στο υπνοδωμάτιο.

Tην εχω βαλει σε ενα μικρο καθιστικο που εχω στον πανω οροφο , συνηθως βλεπει εκει DVD η κορη μου.

Διάβασα και τις ρυθμίσεις σου κι ετοιμάζομαι να τις περάσω και να πειραματιστώ γενικότερα πριν πάρω την D3000. Δεν υπάρχουν τίποτα κρυφά μενού και ρυθμίσεις στο 2010 και 2030 ε;

Διάβασα και τις ρυθμίσεις σου κι ετοιμάζομαι να τις περάσω και να πειραματιστώ γενικότερα πριν πάρω την D3000. Δεν υπάρχουν τίποτα κρυφά μενού και ρυθμίσεις στο 2010 και 2030 ε;

Servise menu υπαρχουν σε ολες τις τηλεορασεις. Μαλιστα μπαινεις σε ολες τις Sony με τον ιδιο τροπο.

Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Μπορείς να δείς και τις ώρες λειτουργίας και άν ναί πού ?

Μπορείς να δείς και τις ώρες λειτουργίας και άν ναί πού ?

Nαι τις λεει στο service menu (κοιτα εκει που λεει ΕΤΙ). Στην 40D3000 εχω περασει τις 200.

Στην 32S2010 εχω 3190!!!

Last edited:
Απάντηση: Sony 40D3000: Εντυπώσεις και γνώμες!!!

Σημερα παραγκιλα απο το electroptica το φθηνο μαγαζι απο λαρισα το dvd τηs sony to 750 σε τιμη 289 ευρο ειναι τησ ελληνικης αντιπροσοπειας ο ανθρωπος που μιλισα ηταν πολη σοστως τον σιστηνω ανεπιφιλακτα εχη σταθερο τηλ. απλα δεν το εχη στην ιστιοσελιδα λογω που οι τυμες αυτες ειναι μονο για αγορες μεσω ιντερνετ και εχουν το κινιτο για να απανταη εκινος σαν διαχιριστης τις ιστιοσελιδας. αυτα περιμενω να ερθη και οι 46d3000 για να την παραγκιλω. Αυτα δεν τα εγραψα για να διαφιμισο το μαγαζη απλα ολη ροτουσαμε αν ειναι σοστω μαγαζη και τη παιζη και εχη τοσο φθηνες τυμες και σας εγραπσα την αγορα που εκανα

αυτά είναι ελληνικά? πάντως ματαξύ μας αν εξαιρέσουμε την σειρά d3000 σε 40'' και 32'' δεν έχει και τίποτα φοβερές τιμές..έξω η 46w2000 πωλείται 1850 και η 46m86 (την οποία έχει 2970 ευρώ!!!!) πωλείται 1800-2000 ευρώ..αυτά

Last edited:

Σημερα παραγκιλα απο το electroptica το φθηνο μαγαζι απο λαρισα το dvd τηs sony to 750 σε τιμη 289 ευρο ειναι τησ ελληνικης αντιπροσοπειας ο ανθρωπος που μιλισα ηταν πολη σοστως τον σιστηνω ανεπιφιλακτα εχη σταθερο τηλ. απλα δεν το εχη στην ιστιοσελιδα λογω που οι τυμες αυτες ειναι μονο για αγορες μεσω ιντερνετ και εχουν το κινιτο για να απανταη εκινος σαν διαχιριστης τις ιστιοσελιδας. αυτα περιμενω να ερθη και οι 46d3000 για να την παραγκιλω. Αυτα δεν τα εγραψα για να διαφιμισο το μαγαζη απλα ολη ροτουσαμε αν ειναι σοστω μαγαζη και τη παιζη και εχη τοσο φθηνες τυμες και σας εγραπσα την αγορα που εκανα

Ευχαριστώ nikpar2. Συνεχίζοντας το ψάξιμο είδα ότι κάμποσοι εδώ μέσα έχουν αγοράσει από αυτόν χωρίς πρόβλημα απότε λέω να τον εμπιστευτώ για την 40D3000:flipout:. Είδωμεν αύριο πως θα ξυπνήσω ... :Banane0:

Servise menu υπαρχουν σε ολες τις τηλεορασεις. Μαλιστα μπαινεις σε ολες τις Sony με τον ιδιο τροπο.

Δηλαδή πως; έχεις link σε κάποιο thread που να επεξηγεί περεταίρω για να μην τα ξαναγράφεις; Χρειάζεται να κάνω κι από εκεί ρυθμίσεις;

Δηλαδή πως; έχεις link σε κάποιο thread που να επεξηγεί περεταίρω για να μην τα ξαναγράφεις; Χρειάζεται να κάνω κι από εκεί ρυθμίσεις;

Υπαρχει εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1394

Προσοχη ομως δεν πειραζουμε τιποτα αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι γιατι μπορει να κανουμε ζημια.

Παιδια, εχει κανενας ρυθμησεις για την τν; Μου αρεσαν πολυ οι φοτο του RIVERS, ειδα οτι τα χρωματα δεν ειναι τοσο κοκκινοπα.
Εαν θα μπορουσε καποιος να γραψει τα settings για sd και hd εικονα.
THANKS