Sony kdl 40s5500..!! Οθόνη

AlxIΟΑ

Established Member
18 January 2008
175
πριν λιγο παιδια η κορη μου πεταξε ενα πλαστικο παιχνιδι με δυναμη κ αυτο πηγε κ καρφωθηκε ακριβως στην οθονη της τηλεορασης..!!
οπου επιφανειακα το κρυσταλλο δεν εσπασε ουτε ραγισε ....αλλα απο μεσα μαυρισε η μιση οθονη..εχει κανει ενα αφηρημενο μαυρο σχεδιο ....

τι κανω σε αυτην την περιπτωση..??την εκλεισα την ξανανοιξα αλλα τπτ..!!

παω για αλλαγη οθονης..??κ ποσο θα στοιχισει...με συμφερει..??

αχχχχχ....ανχωθηκα παρα πολυ..!!!
πολυ στεναχωρεθηκααα..

πειτε ρε παιδια καμια λυση..!!!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Θα ηθελανα πω πως εξωτερικά δεν έχει σπάσει κανενα γυαλί..είναι άψογη..επειδή η εγγύηση της νομίζω ήταν 2 χρόνια.. Εγώ σε έναν μήνα συμπληρώνω μόλις τον πρώτο.. Εάν πάρω τηλ στο servis κ κλαφτω υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν..;;
Αλλά όταν με ρωτήσουν πως έγινε τι θα τους πω..;; Καμία ιδέα..;;
Αντε βοηθηστε ρε παιδια

Έχει ραγίσει εσωτερικά, το υάλινο υπόστρωμα όπου βρίσκονται οι υγροί κρύσταλλοι. Δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής, μόνο αλλαγή του πάνελ μπορεί να γίνει.

Χλωμό να σου το περάσουν στην εγγύηση, αλλά δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Προετοιμάσου πάντως, το κόστος για την αντικατάσταση του πάνελ, να ξεπερνάει την τιμή μιας καινούριας 40άρας Sony.

Oπότε καταλαβαίνεις μάλλον σε τί λύση θα καταλήξεις...

Μαλιστααα...!!! Την κατσαμε την βάρκα δηλ..!!
Δεν υπάρχει κάποια σελίδα στο νετ όπου να πουλάει πάνελ..;;σαφώς κ πιο οικονομικά από την σονυ..;;
Υγεία να χουμε αλλά στεναχωρεθηκα... Κ τώρα τι την κάνω αυτήν.. Την πουλαω για ανταλλακτικά..;; Κ ποσα να πιασει..;;Η απλά την πεταω..;;
Την καλημέρα μου..

Την πας για ανακυκλωση.

Εμενα μου επεσε μια Sony LCD που ειχα ενω την εβαζα στο αμαξι για να την παω στο σερβις....

10022011041.jpg

Ειναι να μην κατσει η στραβη.

Πανελ και να βρεις πχ. βρηκα πανελ απο Sony (δεν ξερω αν κανει για την δικια σου) εδω...

http://cgi.ebay.com/Sony-LCD-Panel-40-1-802-674-11-LTY400HC05-/120674044867

...θα σου παει με μεταφορικα και τοποθετηση λογικα γυρω στα 600 ευρω οποτε δεν συμφερει γιατι με τα λεφτα αυτα (και λιγοτερα) αγοραζεις καινουργια τηλεοραση.

Πήρα το πρωί τηλ στο σέρβις Sony στην περιοχή μου.. Του έδωσα serial number k μου είπε πως με συμφέρει να την φτιάξω διότι το κόστος της για αλλαγή οθόνης είναι 320 μαζί με τα τεχνικά.. Όλα κόμπλε..!! Τι να κάνω..;;
Αξίζει να δώσω 300 ευρώ να την φτιάξω..;; Βοηθηστε..!!!

Το θεμα ειναι τι αγοραζεις με παρομοια τιμη/απόδοση....

http://www.skroutz.gr/s/265252/Samsung-LE40C530-40.html?keyphrase=40C530
http://www.skroutz.gr/s/256029/Sony-KDL-40BX400-40.html?keyphrase=40BX400

Ομως αγοραζοντας καινουργια τηλεοραση θα εχεις και 2 χρονια εγγυηση γιατι δεν ξερεις η επισκευασμενη σε 1 μηνα η σε ενα χρονο αν θα βγαλει καποια αλλη βλαβη.

Εγω προσωπικα θα επαιρνα την C530 , θα αναβαθμιστεις λιγο και σε ποιοτητα εικονας και θα εχεις και ενσωματωμενο media player για να βλεπεις τις ταινιες σου.

οτι και αν κανεις

βαλε ενα πλεξι γκλας μπροστα απο την τηλεοραση διοτι τα παιδια δεν ξερεις ποτε θα κανουν την επομενη σκανταλια......

εγω θα πηγαινα σε καινουργια τηλεοραση οχι γιατι η παλια σου δεν ηταν καλη αλλα δεν εμπιστευομαι τις επισκευες ....

Λόγω του ότι έχει άλλον έναν ολόκληρο χρόνο εγγύηση κ αν μου δώσει κ αυτός εγγύηση για το πάνελ θα την κάνω..!!