stavros kamoulakos said:Φιλε δεν ειπα οτι η Sony δεν ειναι καλη τηλεοραση,ειπα οτι δεν συγκρινετε με τις 2 παραπανω τηλεορασεις,οσο για το σχολιο περι internet επειδη μιλας σε αρρωστο gamer παιξε λιγο ΧΒΟΧ 360 στην JVC 40S70 και μετα τα λεμε για το ποσο καλο monitor ειναι η V2000 και κλεινωντας σιγουρα η αγορα τηλεορασεων δεν κλεινει προς τις LCD.
Το φιλικα εννοειτε
panosxgr said:Φϊλε georgede
Η ανάλυση που μας ενδιαφέρει για να δούμε HD είναι η οριζόντια ανάλυση ως επί τω πλείστον. Ετσι, αφού η τηλεόραση έχει ανάλυση 1024 Χ 768, που σημαίνει 768 οριζόντιες γραμμές ανάλυσης, τότε μπορεί να παίξει HD (768>720).:ernaehrung004:
streethoop said:Αγαπητε Σταυρο, επειδη τυγχάνω κάτοχος της Sony 40V2000 εδω και 1 περίπου μήνα, πρέπει να σου πω οτι απο προσωπική εμπειρια η tv είναι εξαιρετική τόσο σε dvd, όσο και σε απλό τηλεοπτικο αναλογικό σημα οπου πραγματικα δεν το περιμενα.
H Pioneer (την οποια εχει γειτονας μου και την εχω δει live) επισης ειναι πολυ καλη αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα απο τη Sony. Δεν καταλαβαινω λοιπον το σχολιο σου περι "άλλης κατηγοριας". Επαναλαμβανω οτι μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και με τις 2 tv στην ιδια περιοχη.
Rivers said:Ο φιλος Σταυρος προφανως εχει καποιο κολημα εναντια στις Sony οποτε δεν νομιζω οτι ειναι αντικειμενικος. Αυτο βεβαια δεν ειναι κακο , και εγω εχω κολημα απεναντι δε αγνωστες μαρκες οπως ΑΜΟΙ κτλ. :music-smiley-004:
stavros kamoulakos said:Εχω αρκετα προιοντα Sony αλλα οτι δεν τους παω, δεν τους παω.Απο εκει και περα πιστευω οτι βλεπωντας την Panasonic(αγαπημενη μου εταιρια ειναι η JVC προς αποφυγη παρεξηγησεων)να παιζει κυριως τηλεοπτικο σημα διπλα στην V2000 η πρωτη τα παει πολυ καλυτερα,αυτο δεν σημαινει οτι η αλλη δεν δειχνει τιποτα,Sony ειναι.Αυτο απλως που δεν παω σε αυτους ειναι το πολυ Hype ρε παιδι μου.Δεν ξερω αν ειδες την καινουργια διαφημιση για το λευκο psp και τι πολεμο εχει προκαλεσει στο εξωτερικο.
PARALLAX said:Άν μου επιτρέπεις πάντως φίλε μου άν δέν τίθεται θέμα χρημάτων θεωρώ την pioneer xde με τον εξωτερικό δέκτη (αυτή που έιναι σκέτο κάδρο δηλαδή) top top top προϊόν. Εικόνα τοπ, burn in λέγεται πως δέν εμφανίζεται, φοβερή ποιότητα κατασκευής και απίστευτη διαχρονικής ομορφιας εμφάνιση. Νομίζω πως αυτή την τηλεόραση την βάζεις σπίτι σου σήμερα και ύστερα απο καιρό εξακολουθεί να μετράει...μου φαίνεται πως οι pioneer αποτελούν συσκευές σταθερής αξίας (και μήν ξεχνάμε τα προϊόντα της pioneer στον επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμο...διαχρονικά κορυφαία!)
PARALLAX said:Άν μου επιτρέπεις πάντως φίλε μου άν δέν τίθεται θέμα χρημάτων θεωρώ την pioneer xde με τον εξωτερικό δέκτη (αυτή που έιναι σκέτο κάδρο δηλαδή) top top top προϊόν. Εικόνα τοπ, burn in λέγεται πως δέν εμφανίζεται, φοβερή ποιότητα κατασκευής και απίστευτη διαχρονικής ομορφιας εμφάνιση.
stavros kamoulakos said:Απλα να επισημανουμε κατι,αλλο η Panasonic 42PV60 και αλλο η PV600,οταν με το καλο(τελος Αυγουστου)ερθει η 600 στην Ελλαδα τοτε θα δειτε οτι δεν τιθετε θεμα καν συγκρισης με την Pioneer(την συγκεκριμενη παντα μιλαμε),καλα για την Sony δεν λεω κατι γιατι δεν νομιζω οτι ανηκει σε αυτη την κατηγορια,ειναι πολυ πιο κατω απο τις επιδοσεις αυτων των τηλεορασεων.
georgede said:Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου.
Διαφωνώ όμως σχετικά με την τελευταία σου πρόταση.
Για ηχητικά εξοπλισμό πιστεύω ότι πάνω από όλα είναι τα Bose και μετά τα Yamaha.
Αλλά τα Bose είναι τα πρώτα με διαφορά από οτίδηποτε άλλο.
Αυτό πάντως πιστεύω.
Rivers said:Δεν υπαρχει εως τωρα καμια plasma χωρις φαινομενα burn in εστω και μικρης εκτασης. Ειδικα για Pioneer ριξε μια ματια εδω:
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=366572
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=367999
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=367288
PARALLAX said:Φίλε rivers τέτοια δέιξε μας να καταλήξουμε όλοι στις lcd στο τέλος!
'Αν και αναφέρονται τα προβλήματα σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και με συγκεκριμένα logo καναλιών, και πάλι όμως δέν παύουν να είναι φαινόμενα burn in...
Αντωνης Β said:Καμιά υποψία για τιμή...;;;
Εννοείς ότι θα είναι καλύτερη της sxe ;;; Που το στηρίζεις;
Καλά σε υποδοχές νομίζω ότι και η pv60 είναι πιο καλή αλλά σε design όμως.....
PARALLAX said:Άν μου επιτρέπεις πάντως φίλε μου άν δέν τίθεται θέμα χρημάτων θεωρώ την pioneer xde με τον εξωτερικό δέκτη (αυτή που έιναι σκέτο κάδρο δηλαδή) top top top προϊόν. Εικόνα τοπ, burn in λέγεται πως δέν εμφανίζεται, φοβερή ποιότητα κατασκευής και απίστευτη διαχρονικής ομορφιας εμφάνιση. Νομίζω πως αυτή την τηλεόραση την βάζεις σπίτι σου σήμερα και ύστερα απο καιρό εξακολουθεί να μετράει...μου φαίνεται πως οι pioneer αποτελούν συσκευές σταθερής αξίας (και μήν ξεχνάμε τα προϊόντα της pioneer στον επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμο...διαχρονικά κορυφαία!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.