SONY KDL-40W2000 VS LCD 40 TULIP SAMSUNG

Gkeor

....Δεδομένου λοιπόν oτι το e-shop είναι στη Λάρισα και εγω μένω Αθήνα
θα 'ηθελα να κάνω τις εξείς ερωτήσεις
1. ...
2. H μεταφορά αν γίνεται απο Λάρισα με curier με προβληματίζει το γεγονός
του όγκου και της ευαίσθησίας του προιοντος(μήπως χτυπηθεί),Εχει κανείς
ψωνίσει τόσο ογκώδες αντικείμενο απο αλλη πόλη και εχουν πάει ολα καλά;
3. Γνωρίζεται αν είναι αξιόπιστο το παραπάνω κατάστημα;

Πήρα την SONY 40W2000, από εκεί, πριν κάτι μήνες...
Η εγγύηση είναι της SONY.
Mια χαρά συνεννόηση, άμεση και καλή εξυπηρέτηση, άψογοι στο ραντεβού παράδοσης και χωρίς κανένα πρόβλημα η TV...
Η μεταφορά μεγάλων-ακριβών προϊόντων νομίζω ότι μπορεί να γίνει από μεταφορική (αυτό έκανα και εγώ) με πολύ λιγότερο κόστος (νομίζω 40 ευρώ, αν θυμάμαι καλά)...

(επίσης μένω Αθήνα...)

Eγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος διότι μου την φέρανε την επόμενη μέρα.Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η τηλεόραση με τη μεταφορά.Έχει τόσο φενιζόλ που πρέπει να πολύ ατζαμήδες οι μεταφορείς...

τι ακριβώς εννοείς;

Τις πρώτες μέρες μέχρι να μου έρθει το καλώδιο DVI->HDMI την είχα συνδέσει με VGA. Πλέον συνδέεται με το καλώδιο DVI->HDMI.
Και στις δύο περιπτώσεις πάντως δούλεψε χωρίς πρόβλημα.

Στην 40W2000 που πήρα, σύνδεσα το laptop με το VGA καλώδιο, αλλά μου δείχνει μικρή την εικόνα, βλέπω τα windows αλλά είναι στο κέντρο της οθόνης και πιάνει μόνο το μισό χώρο της τηλεόρασης. Πώς γίνεται να το μεγαλώσω να πιάνει full screen?

Δε ξέρω φίλε και εγώ ακριβώς τα ίδια πάθαινα.'Ωσπου το σύνδεσα με dvi>hdmi και είδα το φως το αληθινό.Προφανώς δεν κλειδώνει με καλωδιο vga.Και μετά αφού το συνδέσεις βγάζει τότε και μόνο τότε η sony επιλογή για full pixel on.Εγω έτσι είδα διαφορά.Δε ξέρω αν πρέπει να έχεις τους τελευταίους drivers όσον αφορά για σύνδεση vga.

Σίγουρα έχετε ρυθμίσει την ανάλυση της κάρτας γραφικών στα 1920 x 1080 ;;;

Eγώ με τους οδηγούς που είχα δε μου έβγαζε 1080.Τωρα έβαλα τους τελευταίους αλλα δε το δοκίμασα με vga καλώδιο να σου πω την αλήθεια.

Θα πρότεινα να αποφύγει το Powerstrip και να πάει κατ'ευθείαν σε σύνδεση με HDMI καλώδιο...

Και τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας να έχει, και να βάλει ανάλυση 1920x1080 δεν θα καταφέρει να δει 1-1 pixel μέσω του καλωδίου VGA (εγώ τουλάχιστον δεν το κατάφερα...)

To πιο σημαντικό πάντως είναι να δει 1-1 pixel (να ενεργοποιηθεί το "full pixel mode" της TV, και αυτό γίνεται μόνο μέσω του HDMI)...

Παιδιά απο εχθες είμαι κάτοχος και εγω της samsung.
(τελικα την αγόρασα απο fαn-electric)

Εχω επίσης ενα απλο dvd player αγορασμένο πριν 2-3 χρόνια
(συνδεεται με scart).
O μόνος τρόπος για να δοκιμάσω εαν παίζει καλλύτερα ενα dvd με upscaler είναι να το αγοράσω πρώτα.

Γι αυτό εαν κάποιος γνωρίζει η το δοκίμασε και είδε
αξιόλογη διαφορά θα σου ήμουν υπόχρεος εαν το εγραφε.

Επίσης εαν ισχύει αυτό θα ήθελα να μου προτείνεται(καθ οτι ασχετος)
τι dvd να πάρω (μοντέλο η link ελληνικο e-shop).

Εξαρτάται από το πόσα ευρώ θέλεις να διαθέσεις...
Καλύτερα θα είναι να ψάξεις λίγο στην κατηγορία "Home Cinema"-->"Πηγές" και θα βρεις κάμποσες λύσεις...

(προσωπικά έχω πάρει το Oppo 981, το οποίο ανεβάζει ανάλυση μέχρι 1080p... Το αποτέλεσμα που είδα, στο 95% των DVD μου κυρίως, ήταν υπέροχα! -- καλό το upscaling της TV, αλλά η "εξειδίκευση" κάνει την διαφορά).

Το Oppo DV-981HD κοστίζει 260 euro (εχει HDMI καλώδιο στην συσκευασία)

Το Toshiba HD E1 + HDMI καλώδιο + Mεταφορικά 414 euro

Αξίζει λέτε το δεύτερο τα 150 euro διαφορά που εχει?

Χμμμμ.....Το Ε1 έχει πολύ καλή τιμή!Από αυτή την άποψη είναι κάτι που θα σου χρειαστεί στο μέλλον!

Το Ε1 δεν ειναι το πρωτο ΗD-DVD που ειχε βγαλει η Toshiba? Αν ειναι αυτο εχω ακουσει πολλες ιστοριες για κοληματα και bugs.