Sony KDL-40W3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony Bravia 40''W3000

Καμιά σχέση πραγματικά με τη Sony 40X3500, την οποία επίσης έχω δει πολλές φορές από κοντά και η εικόνα της ήταν πραγματικά σχεδόν κρύσταλλο.
Κρίμα... :damnyou:

Nα πω την αληθεια η εικονα σε μια m86 που εχω ειναι εξαιρετικη αλλα αυτο που λεει ο Πανος το βλεπω καθημερινα και μαλιστα σε 46αρα Χ..
Σιγουρα δεν ειναι crt αλλα απο την αλλη με μια τετοια τηλεοραση κερδιζεις +1000000% σε dvd και blueray-games-pc και χανεις ενα -10% παντα σε σχεση με την εικονα μιας crt..
Δεν αξιζει την διαφορα?

Απάντηση: Sony Bravia 40''W3000

Κοιτάξτε, δεν ξέρω εαν είμαι πολύ αυστηρός στην κριτική μου, αλλά απλά περίμενα να δω τελείως άλλη εικόνα, ιδίως όταν η συγκεκριμένη προτείνεται πολλές φορές από πολλούς φίλους μας εδώ μέσα. Προσωπικά δεν μου άρεσε η εικόνα της. Φυσικά εδώ να προσθέσω ότι δεν έπαιξα καθόλου με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, οι οποίες μπορεί να ήταν και στην πιο χάλια ρύθμισή τους. Εγώ απλά λέω τι είδα.

Διονύση, δεν ξέρω εαν ήταν τα 100Hz η αιτία αυτής της εικόνας. Να πω την αλήθεια, δεν το πολυπιστεύω αυτό, αφού έχω δει τηλεοράσεις των 50hz να παίζουν πολύ ικανοποιητικά.

vasdar, σίγουρα όπως προανέφερα, η X3500 έχει καλύτερη εικόνα από αυτό που είδα απόψε. Για τον εαν αξίζουν τα λεφτά της...αυτό νομίζω ότι εξαρτάται από την τσέπη του καθενός μας. :ernaehrung004:

akren, κατά τη δική μου εκτίμηση, εικόνα προς το "κρύσταλλο" (ποτέ όμως κρύσταλλο) μπορούν να δείξουν μόνο οι τηλεοράσεις plasma, οι οποίες για εμένα, και θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι όλα όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις, έχουν την καλύτερη εικόνα στα σημερινά μας τηλεοπτικά κανάλια. Π.χ. σε μια καφετέρια που τυχαίνει να συχνάζω όταν έχει κανέναν αγώνα στο συνδρομητικό, έχει μια τηλεόραση Samsung plasma, πάνω από 1 έτους, η οποία αφενός ποτέ δεν στρώθηκε όπως γράφουμε πολλές φορές ότι πρέπει κι αφετέρου παίζει πεντακάθαρα τηλεοπτικό σήμα, ακόμα και τα κανάλια της ΝΟΒΑ.

Re: Sony Bravia 40''W3000

Αμα γιου καν τελ ας και ποσο μακρωθεν ταυτης εβρισκεσε , μπικοζ στα 7-8 μετρα ντιστανς ορ ιβεν μορ ...................... κεντανε ολες :ears:

Φιλε μιλαμε για αποσταση 2 μετρων.Τωρα μιλησα με το σερβις της Σονυ και μου ειπαν οτι βρηκαν το προβλημα και τωρα ειναι θεμα της Σονυ η αντικατασταση η η επισκευη.

Φιλε μιλαμε για αποσταση 2 μετρων.Τωρα μιλησα με το σερβις της Σονυ και μου ειπαν οτι βρηκαν το προβλημα και τωρα ειναι θεμα της Σονυ η αντικατασταση η η επισκευη.

Στον Pano αναφερομουνα.......... για σενα ξερω.-bye-

Κοιτάξτε, δεν ξέρω εαν είμαι πολύ αυστηρός στην κριτική μου, αλλά απλά περίμενα να δω τελείως άλλη εικόνα, ιδίως όταν η συγκεκριμένη προτείνεται πολλές φορές από πολλούς φίλους μας εδώ μέσα. Προσωπικά δεν μου άρεσε η εικόνα της. Φυσικά εδώ να προσθέσω ότι δεν έπαιξα καθόλου με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, οι οποίες μπορεί να ήταν και στην πιο χάλια ρύθμισή τους. Εγώ απλά λέω τι είδα.

Διονύση, δεν ξέρω εαν ήταν τα 100Hz η αιτία αυτής της εικόνας. Να πω την αλήθεια, δεν το πολυπιστεύω αυτό, αφού έχω δει τηλεοράσεις των 50hz να παίζουν πολύ ικανοποιητικά.

vasdar, σίγουρα όπως προανέφερα, η X3500 έχει καλύτερη εικόνα από αυτό που είδα απόψε. Για τον εαν αξίζουν τα λεφτά της...αυτό νομίζω ότι εξαρτάται από την τσέπη του καθενός μας. :ernaehrung004:

Μάλλον το πρόβλημα είναι θέμα ρυθμίσεων. Αν ξαναπάς πάρε και τις ρυθμίσεις του HDTV μαζί σου :D Προσωπικά τις έχω βάλει αυτούσιες (εκτός του backlight) σε demo κομμάτι του media markt και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

akren, κατά τη δική μου εκτίμηση, εικόνα προς το "κρύσταλλο" (ποτέ όμως κρύσταλλο) μπορούν να δείξουν μόνο οι τηλεοράσεις plasma, οι οποίες για εμένα, και θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι όλα όσα γράφω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις, έχουν την καλύτερη εικόνα στα σημερινά μας τηλεοπτικά κανάλια. Π.χ. σε μια καφετέρια που τυχαίνει να συχνάζω όταν έχει κανέναν αγώνα στο συνδρομητικό, έχει μια τηλεόραση Samsung plasma, πάνω από 1 έτους, η οποία αφενός ποτέ δεν στρώθηκε όπως γράφουμε πολλές φορές ότι πρέπει κι αφετέρου παίζει πεντακάθαρα τηλεοπτικό σήμα, ακόμα και τα κανάλια της ΝΟΒΑ.

Με εξαιρεση την Χ3500 που είναι άριστη, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..
Οι LCD έχουν δρόμο ακομα (δεν αρκούν 1-2 καλά μοντέλα )

Μάλλον το πρόβλημα είναι θέμα ρυθμίσεων. Αν ξαναπάς πάρε και τις ρυθμίσεις του HDTV μαζί σου :D Προσωπικά τις έχω βάλει αυτούσιες (εκτός του backlight) σε demo κομμάτι του media markt και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Τις ίδιες έχω βάλει και εγώ σπίτι μου και πράγματι κάνουν μεγάλη διαφορά.

Απάντηση: Re: Sony Bravia 40''W3000

Αμα γιου καν τελ ας και ποσο μακρωθεν ταυτης εβρισκεσε , μπικοζ στα 7-8 μετρα ντιστανς ορ ιβεν μορ ...................... κεντανε ολες :ears:

βρε συ,κανε μια σταση γιατι εχουμε και μπαλκονια:flipout:
παει ......μας σκοτωσες εσυ.

υ.γ απο δυο μετρα εγω ειμαι σουπερ.

Καλησπερα παιδια.Με πηραν απο τη Σονυ και τελικα θα την αντικαταστησουν.Οποτε τωρα το διλλημα ειναι δικο μου.Παντως σημερα που πηγα στον Σαραφιδη ειπα τον πωλητη να βαλει και την w3000 και την f86 να παιζουν το ιδιο καναλι(Σκαι)και τι ειδα;Οπου πιξελιαζε η μια,πιξελιαζε και η αλλη.Η μονη διαφορα που ειχαν ηταν στο οτι η f86 ειχε πιο εντονα χρωματα,πιο ζωηρα.Απο εκει και περα στο τεστ του hdtv.co.uk λεει οτι η f86δεν ειναι και τοσο καλη στην περιγραφη λεπτομεριων στα σκοτεινα πλανα η αλλιως δεν εχει σωστες διαβαθμισεις του γκρι.Επισης οτι σε blue ray με 24p εμφανιζει λεει Slight judder with 1080p/24 signal (screen refresh probably not a multiple of 24Hz).Tι σημαινει αυτο;

Καποιος που την εχει,παρατηρησε κατι τετοιο;Και με καλο σημα,και οχι αυτο των μαγαζιων που απο μια κεραια περνουν 100 tv βλεπει εντονα πιξελιασματα στα ελληνικα καναλια;

Απάντηση: Re: Sony Bravia 40''W3000

Εχω δει αρκετές τηλεοράσεις 42" από τα 1.5-2.0μ και η εικόνα τους ήταν πάρα πολύ καλή στα μάτια μου. Ολα όμως μπορεί να είναι και υποκειμενικά, έτσι δεν είναι? Απλά θέλησα να μοιράσω μια εμπειρία μου μαζί σας. Μπορεί να έτυχε να ήταν το κομμάτι, μπορεί επειδή ήμουν κουρασμένος εκείνη την ημέρα,...πολλά μπορεί. :ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: Sony Bravia 40''W3000

Εχω δει αρκετές τηλεοράσεις 42" από τα 1.5-2.0μ και η εικόνα τους ήταν πάρα πολύ καλή στα μάτια μου. Ολα όμως μπορεί να είναι και υποκειμενικά, έτσι δεν είναι? Απλά θέλησα να μοιράσω μια εμπειρία μου μαζί σας. Μπορεί να έτυχε να ήταν το κομμάτι, μπορεί επειδή ήμουν κουρασμένος εκείνη την ημέρα,...πολλά μπορεί. :ADFAD2:

Mode of επιτελους εχω ιντερνετ ξανα
Αμα δειτε υγρα στο φορουμ εγω θα ειμαι που κατουρηθηκα .......:BDGBGDB55:

mode on............

Pano μου για την καφετεριουχα τιβι ενοουσα ............. αλλο 2 και αλλο τριο κ.λ.π.

Μου φερανε σημερα το μεσημερι την καινουργια Sony.Επειδη περναω καινουρια κεραια,καλωδια κτλ θα περιμενω μεχρι την Δευτερα που θα ερθει ο τεχνικος να τελειωσει και μετα βλεπουμε για αλλαγη με f86(η και Philips 37pfl9732 που διαβαζω καλα σχολια και καλα αποτελεσματα στα τεστ,π.χ. μαυρο 0.2)Και κατι τελευταιο.Ασεταριστη ειδα το hdsuisse απο εναν Kathrein που εχω σε 1080i και εμεινα καγκελο με την εικονα.Mε μια λεξη:γαματη.Οσο για τον καινουργιο μου ενδοιασμο τι λετε;(philips)

Χασαμε και τον asatsa ,απο τοτε που πηρε την W .........εξαφανισθηκε:flipout:

Θα είναι καλύτερη στο τηλεοπτικό σήμα η Philips από τη W3000 και τη f86 αλλά καλύτερα μην πέσεις στις 37’’ γιατί ακόμα και οι 40’’ λίγες θα σου φαίνονται σε λίγο. Πάντως μπορείς να τσεκάρεις το review της (όπως και των άλλων δύο) στο www.hdtvtest.co.uk.

Εχθες εγκατεστησα και την καινουρια κεραια με σημα κοντα στο τελειο,εκτος απο ΕΤ1,λογω μη καλου σηματος απο Χορτιατη.Η εικονα διορθωθηκε λιγο.Το προβλημα παραμενει στον Αλφα(ειδωλο στην εικονα)και το ΝΕΤ.Δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερα μπορει να δειξει μια αλλη LCD.Κραταω επιφυλαξεις για την Philips 42pfl9732.Kαποιος που εχει γνωμη για sd και hd σημα απο Philips;

Οσο συμβιωνω μαζι της,τοσο τη συνηθιζω.Φυσικα δεν μιλαμε για εικονα απο hd δορυφορικο δεκτη και απο blue ray.Απαιχτη.Για τα αναλογικα το προβλημα ειναι σε Μεγκα,Αλφα,ΝΕΤ και εννιοτε σε ΕΤ1.Κατα αλλα,ολα καλα.