Sony KDL-40W3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony Bravia 40''W3000

σε πολωνεζικο site εχει ετοιμασει παντως θεση για 40 και 46 Ζ στους τιμοκαταλογους και λεει προσεχως και εχει τιμες για τις w απο τωρα

σε αλυσιδα που ρωτησα σημερα μου ειπαν w 32 kai 40 απο 9 μαιου και 46 , 50 μερικες μερες αργοτερα χωρις να ξερει τιμες.

βρε γατονια εχω μια απορια..πηρα προσφατα ενα dvd pioneer 600 το εβαλα στη sony 40w3000 αλλα δε μου επεσε το σαγονι που λενε..παιζει στα 1080p.Λετε να φταιει ενα απλο καλωδιο hdmi που πηρα η κατι αλλο?

αν εχεις ps3 κατεβασε το δωρεαν trailer της ταινιας Ice age 2:meltdown και θα δεις τι σημαινει 1080p.

τι να κανει και το καημενο το 600αρακι οταν του δινουμε υλικο απο απλο dvd?
βελτιωνει καποια πραγματα αλλα μας κραταει κολλημενους στην crt εποχη.

To σαγονι πεφτει δυσκολα στις μερες μας αλλα..πεφτει με ταινιες που ειναι απο την μανα τους γραμμενες σε 1080ρ

να σκεφτεις οτι το δικο μου καλωδιο κοστιζει 120 ευρω,εχω το dvd-lx50 που κοστιζει 700 ευρω και ολα αυτα τα βλεπω στην Χ3500 αλλα το σαγονι δεν πεφτει...γιατι απλα εχω δει τετοια βιντεο σε 1080ρ και φοβαμαι οτι δεν θα ξαναντεξω τετοιο πραγμα

Last edited:

παιζει ρολο μια μαπα τριμετρο καλωδιο που πηρα μονο και μονο για να παιξει αποψε το dvd?ενς μετρου κανονικα θελω.Δηλαδη vasdar κακως πηρα το dvd αυτο?

αξιζει ενα καλωδιο της audioquest στα 70 ε θα δω καποια μικρη διαφορα?παρηγορια στον αρρωστο δηλαδη..:ears:

η αποψη μου ειναι μην ξοδευεις τα χρηματα σου για τα απλα dvd.
εγω το εκανα και το ξερω καλα
με ενα καλο hdmi των 30 ευρω εισαι μια χαρα.

Καμιά πρόταση κανείς για το επίγειο HD MPEG4 στο συγκεκριμένο μοντέλο TV;
Θα προτιμούσα όμως χωρίς εξωτερικό δέκτη με επιπλέον καλώδια, τηλεκοντρόλ κ.λ.π.!
Ζητάω... "πολλά";!
Από "μαμά" μου είπαν πως δεεεν...:bigcry:

Re: Απάντηση: Sony KDL-40W3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καμιά πρόταση κανείς για το επίγειο HD MPEG4 στο συγκεκριμένο μοντέλο TV;
Θα προτιμούσα όμως χωρίς εξωτερικό δέκτη με επιπλέον καλώδια, τηλεκοντρόλ κ.λ.π.!
Ζητάω... "πολλά";!
Από "μαμά" μου είπαν πως δεεεν...:bigcry:

Γιατί;

Σύμφωνα με την Sony, έχει δέκτη mpeg4 η συγκεκριμένη.....

http://www.fullhd.gr/hd-digital-tuners/broadcast/1588-ru-mpeg4-reasy-.html

Δεν πιάνεις τα επίγεια ψηφιακά της ΕΡΤ?