Sony KDL-40X2000 vs. Pioneer PDP-427XD

Αλέξης said:
georgede said:
Αλέξης said:
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών της SONY και με είχαν στην αναμονή 20 λεπτά. Έλεος.

Εάν ήξερα ότι πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της BlackJack S.A. θα περίμενα:flipout: :flipout: :flipout: :Banane0: :Banane0:

Στο θέμα μας όμως. Καμία info για τις ερωτήσεις 2 και 3:

2) Τυχόν μελλοντικά updates πως μπορούν να γίνουν χωρίς την ύπαρξη θύρας USB?
3) Τα ανταλλακτικά έγχρωμα πλαίσια τί τιμή έχουν και εάν μπορεί κάποιος να κάνει επιλογή χρώματος από την αρχή (προκειμένου να την αγοράσει με το επιθυμητό και να γλιτώσει το extra κόστος)?

-bye- -bye-
3) τα ανταλλακτικα εχουν 300ε περιπου και δεν μπορεις να τα επιλεξεις απο την αρχη..:angry:

2) Δεν μπορώ να σου δώσω σίγουρη απάντηση αλλα στο πίσω μέρος η τηλεόραση έχει μια θύρα που λέει "service only" η οποία είναι σαν τις υποδοχες φορητών υπολογιστών κάρτας δικτύου PCIΑ... κάπως
Προφανώς στο μέλλον θα πρέπει να πληρώσεις για να αναβαθμήσεις.
στην sony service Θα ξέρουν περισότερα γιατί στις πωλήσεις δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πολύ περισότερο στα μαγαζιά λιανικής.

Πάντως η τιμή βγαίνει περίπου η ίδια αφού το μοντέλο 427xd (ακριβή σειρά) στη τιμή δεν περιέχει την επιτραπέζια βάση (αχ αυτή η pioneer).
Οπότε υπολογίστε +250 ως 300 ευρό.

Στο μοντέλο 4270xd (φθηνή σειρά), η βάση περιέχεται στη τιμή (παράξενα πράγματα ε;).

betor25 said:
2) Δεν μπορώ να σου δώσω σίγουρη απάντηση αλλα στο πίσω μέρος η τηλεόραση έχει μια θύρα που λέει "service only" η οποία είναι σαν τις υποδοχες φορητών υπολογιστών κάρτας δικτύου PCIΑ... κάπως
Προφανώς στο μέλλον θα πρέπει να πληρώσεις για να αναβαθμήσεις.
στην sony service Θα ξέρουν περισότερα γιατί στις πωλήσεις δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πολύ περισότερο στα μαγαζιά λιανικής.

Thanks -bye- -bye- -bye-

Αλέξης said:
mitsos147 said:
Αλέξης said:
Άκου εκεί 300 EUR.:slapface: :violent-smiley-030: :twoguns:
Και δεν τα βάφω μόνος μου.:Banane0:

Δεν χρειάζεται να την βαφή. :grandpa:
Βαλε της ταπετσαρία, είναι πιο όμορφη έτσι! :flipout:
Πάντως πολύ καλή είναι. :award:
Πάρε την και δεν θα χάσεις. :ernaehrung004:

georgede said:
Αλέξης said:
mitsos147 said:
Δεν χρειάζεται να την βαφή. :grandpa:
Βαλε της ταπετσαρία, είναι πιο όμορφη έτσι! :flipout:
Πάντως πολύ καλή είναι. :award:
Πάρε την και δεν θα χάσεις. :ernaehrung004:

Ότι είναι super δεν το συζητάμε:grinning-smiley-043 :award:

Σε σύγκριση όμως με το desing της Samsung (πχ Μ71) και της Philips (πχ 9731) έρχεται δεύτερη.
Όπως και με το desing της W2000.

Μάλλον έφτασε ο καιρός για ψώνια.:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Εμπρός λοιπόν για την αναζήτηση της καλύτερης τιμής για την 40X2000.

Έλα να ακούω προσφορές :Banane0:

-bye-

Αλέξης said:
Άκου εκεί 300 EUR.:slapface: :violent-smiley-030: :twoguns:
Και δεν τα βάφω μόνος μου.:Banane0:

Δεν ξερω αν το λες για πλακα αλλα στο AVforum ενα μελος εχει πει οτι το εκανε. Συγκεκριμενα εβγαλε την προσοψη , την εβαψε μαυρη και την ξαναεβαλε.:popcorn:

Rivers said:
Δεν ξερω αν το λες για πλακα αλλα στο AVforum ενα μελος εχει πει οτι το εκανε. Συγκεκριμενα εβγαλε την προσοψη , την εβαψε μαυρη και την ξαναεβαλε.:popcorn:
αυτο θα κανω και εγω.. σιγα μην δωσω 300ε για μια προσοψη.. με ενα spray μια χαρα θα γινει..:ernaehrung004: :ernaehrung004:

mitsos147 said:
αυτο θα κανω και εγω.. σιγα μην δωσω 300ε για μια προσοψη.. με ενα spray μια χαρα θα γινει..:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Ακόμα δεν την πήρες και την έβαψες!!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Rivers said:

Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Τι να λέμε τώρα. Εδώ με 150 EUR βάφεις ολόκληρη πόρτα αυτοκινήτου. Σε μια πρόσοψη θα κολήσουμε.
Άντε ρε με τους κλέφτες.:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Και για να ευχαριστήσω και το φίλο μου τον georgede θα την βάψω ρόζ με άσπρες βούλες και θα ´σας στείλω φωτό.:flipout: :flipout: :flipout: