SONY KDL 40X3500 POWERBUY

Παιδια εκανα και γω παραγγελια για την 46χ3500 και την πεμπτη θα μου ερθει απο το Πλαίσιο

Ευχαριστούμε Πσιχάκια\και καλα Χριστούγεννα

Εμένα σίγουρα θα είναι καλύτερα

Eλάτε βρε παιδιά σιγά την Tv! :ernaehrung004::flipout:

Κοιτα ποιος μιλαει τωρα ............
d010.gif

E ας τσιτώσω λίγο κανένα νέο αγοραστή,μην με δίνεις στεγνά:BDGBDGB53:!

Νέο αγοραστή ναι, όχι όμως νέο στο φόρουμ. Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά διαβάζω πολύ και γνωρίζω το ιστορικό των περισσοτέρων. Οπότε δεν ψαρώνω από παλαιότερους ιδιοκτήτες (βλ. Gataros) της νέας μου τηλεόρασης. -bye-

Νέο αγοραστή ναι, όχι όμως νέο στο φόρουμ. Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά διαβάζω πολύ και γνωρίζω το ιστορικό των περισσοτέρων. Οπότε δεν ψαρώνω από παλαιότερους ιδιοκτήτες (βλ. Gataros) της νέας μου τηλεόρασης. -bye-

Φήμες....:ernaehrung004:

Hello!

Ακολουθησα και εγω σημερα... :2thumb22sup::ernaehrung004::ernaehrung004:

Την Παρασκευη θα την εχω σπιτι!!! Μας εφτιαξε ο psixakias χριστουγεννιατικα! Ολα ΟΚ οπως τα γραφουν και οι παραπανω!

Thanks psixakia για το αναπαντεχο δωρο (διοτι αν και την ειχα βρει και αλλου γυρω στα 2900 υπαρχει τεραστιο προβλημα διαθεσιμοτητας και μου ελεγαν ολοι για μετα τις διακοπες)!

Να εισαι καλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Και εγώ στο κόλπο για μια 46Χ3500...

Την Παρασκευή θα είμαι και εγώ κάτοχος... Thxs psixakias

Μόλις πριν από λίγο έκλεισα και εγώ, τηλεφωνικά, την παραγγελία της Sony. Δυστυχώς άφιξη 27/12/07, αλλά κάλλιο αργά παρά αργότερα! Ευχαριστώ όλους τους συνφορουμίτες που συνέβαλλαν στη δημιουργία αυτού του groupbuy αλλά και τον psixakia

Δυστυχώς ξαναγράφω αυτή τη φορά όχι για να ευχαριστήσω αλλά για να εφιστήσω την προσοχή σε μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και πέρα για πέρα ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά. Αυτή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και των ιθυνόντων του(ένας από αυτούς ποστάρει και εδώ μέσα). Χωρίς καμμία προηγούμενη ενημέρωση και ενώ με έκλεισαν μέσα στο σπίτι-γιορτινές ημέρες σημειωτέον-να περιμένω για την παράδοση της παραγγελίας, μετά από απίστευτα χρονοβόρες αναμονές στο τηλέφωνο, άρχισαν τα γνωστά μπουρδολογήματα :<Η μεταφορική δε μεταφέρει στον Ωρωπό, έγινε λάθος στον τρόπο πληρωμής, θα σας τη φέρουμε αύριο>. Αποτέλεσμα? Δεύτερη ημέρα αναμονής, επανειλημένες οχλήσεις και απάντηση: Τώρα πια από εβδομάδα. Επειδή όπως είναι φυσικό δεν μου αρέσει να με εμπαίζουν, τους τη χαρίζω!! και ειδικά στον psixakia μια και -όπως είχε πει και ο ίδιος σε άλλο thread-έπιασε τους στόχους του για φέτος. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

είναι παράξενες μέρες για τα καταστήματα.

(γιορτές, κλεισίματα χρόνου), κάνε υπομονή.