SONY KDL 40X3500 POWERBUY

Καλά που υπάρχει και το Πλαίσιο στην Ελλάδα και έχουμε καλές τιμές ρε γαμώτο :flipout::flipout::flipout:

Καλά σας λέει ρε παιδιά.. τι ζητάτε εκπτώσεις ; δώρο δεν θα πάρετε ? Κανονικά θα έπρεπε να πλερώναμε αυτοβούλως παραπάνω αυτό το μήνα αφού είμαστε large...

Οπως στην διαφήμιση με την HOL ...

(αναπνοή) 10 ευρώ
(αναπνοή) άλλα 10 ευρώ

Γαφ Γάφ :rifle::rifle:

Φίλε μου .... τί λες? Κάτσε και θα δείς ..... πυροβόλα εσύ τις μπεκάτσες σου :rifle: και εγώ θα πυροβολήσω κάτι ποιο πολύτιμο...

Λοιπόν όποιος είναι για POWERBUY σε X3500 να επικοινωνήσει...

Τα φιλιά μου Χατζηδάκης και .... καλό κυνήγι

εγω εχω ξεκαθαρισει τη θέση μου οτι είμαι μεσα για την 46Χ3500, σου στελνω και pm να με εχεις φακελωμένο.

Ααα ρε psixakias....... τελικα εισαι πολυ Tax free ατομο:flipout:

Attachments

• scared.gif
    scared.gif
    3.9 KB · Views: 15
Καλημέρα καλή βδομάδα...

Λοιπόν, οι αξίες των X3500 είναι οι παρακάτω...

40Χ3500 = 2400
46Χ3500 = 2850

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΦΕΛΗ

-12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΑ...ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟ)
-Α Μ Ε Σ Η Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο Τ Η Τ Α

psixakias με ενδιαφερει η 46" αλλα θα ηθελα να μου διευκρινησεις η 12 ατοκες δοσεις που αναφερεις γινονται μονο με καρτα ή και με γραμματια?

Καλημέρα καλή βδομάδα...

40Χ3500 = 2400
46Χ3500 = 2850

Αν αγοραστεί η 40X3500 μαζί με το HT πακετάκι Sony HTP-BD2RSF (που άλλα καταστήματα το έχουν αν θυμάμαι καλά 200 euro λιγότερο απο το πλαίσιο) γίνεται κατί καλύτερο;

Πες μας φιλε ψυχάκια, μπορουμε να απευθυνθούμε σ´οποιοδήποτε Πλαίσιο, ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζι για τις τιμές που αναφέρεις.......
Στην ιστοσελιδα του πλαισιου οι τιμές ειναι διαφορετικες.......
Δωσε στοιχεία στο......λαό!!!!!!!!!!

:worshippy:

Καλημέρα καλή βδομάδα...

40Χ3500 = 2400
46Χ3500 = 2850

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΦΕΛΗ

-12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΑ...ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟ)
-Α Μ Ε Σ Η Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο Τ Η Τ Α

Δεν μιλάει κανείς με κατάστημα....

όλα θα γίνουν μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Συγκεκριμένο άτομο θα διαχειριστεί την όλη υπόθεση!

Κανένα κατάστημα δεν θα δώσει τις παραπάνω τιμές.

Οι τιμές αυτές είναι ΜΟΝΟ για POWERBUY λόγο

Θα μου στείλετε με PM όσοι επιθυμούν όνομα κ τηλ επικοινωνείας και θα σας καλέσουν ΑΜΕΣΑ.

Όποιος παει σε κατάστημα με τις ανωτέρω τιμές εγγυούμαι προσωπικά πως δεν θα καταφέρει τίποτα.

Οι τιμές είναι ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν να τις αποκτήσουν μέσω του AVCLUB και γίνεται για λόγους εξυπηρέτησης προς τα μέλη του Forum. Δεν αναγκάζεται κανείς να αγοράσει σε αυτές τις τιμές, όποιος επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει όποτε αυτός το επιθυμεί.
Ενημέρωση για καλύτερες τιμές απο την SONY hellas δεν υπάρχει οπότε θεωρώ πως αυτές οι τιμές είναι αρκετά καλές.

Δεν επιθυμώ να συγκριθώ με άλλους, γνωρίζω ότι μπορείτε να βρείτε και καλυτερες.

Όποιος γουστάρει ακολουθεί, όποιος δεν ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ: Δεν υπάρχουν καλύτερες τιμές για άλλα προϊόντα πέρα των X3500

Ερώτηση προς psixakia.... Όταν λές ότι η συνεννόηση θα γίνει μέσω τηλ. τι εννοείς? γιατί για να γίνουν οι αγορές με 12 άτοκες πρέπει να υπάρχει πιστωτική έτσι? και μας λες να δώσουμε τα στοιχεία της κάρτας μας μέσω τηλ στον υπάλληλο του πλαίσίου? και τον αριθμό της κάρτας και το 3ψήφιο νούμερο από πίσω??? και αν του λείπει και αυτινού καμμιά τηλεόραση?? τι κάνουμε τότε ???? sorry δεν θέλω να πω κάτι για κάποιον υπάλληλο αλλά δεν είναι εύλογο ερώτημα ? εκτος αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.....

Όχι.....δεν απαιτείται η χρήση κάρτας προς θεού, όποιος επιθυμεί με αντικαταβολή με την παράδοση φυσικά και γίνεται...διευκόλυνση είναι οι 12 άτοκες όχι απαίτηση...

Τηλεφωνικά θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης για να κανονίσετε την παράδοση της στον χώρο σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε κάρτες κτλ...θα χρειαστεί να δώσετε σε εμένα τα στοιχεία σας όμως κ την τηλεόραση που θέλετε και θα επικοινωνήσει η εταιρεία μαζί σας αμέσως.

Δεν μιλάει κανείς με κατάστημα....

όλα θα γίνουν μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Συγκεκριμένο άτομο θα διαχειριστεί την όλη υπόθεση!

Κανένα κατάστημα δεν θα δώσει τις παραπάνω τιμές.

Οι τιμές αυτές είναι ΜΟΝΟ για POWERBUY λόγο

Θα μου στείλετε με PM όσοι επιθυμούν όνομα κ τηλ επικοινωνείας και θα σας καλέσουν ΑΜΕΣΑ.

Όποιος παει σε κατάστημα με τις ανωτέρω τιμές εγγυούμαι προσωπικά πως δεν θα καταφέρει τίποτα.

Οι τιμές είναι ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν να τις αποκτήσουν μέσω του AVCLUB και γίνεται για λόγους εξυπηρέτησης προς τα μέλη του Forum. Δεν αναγκάζεται κανείς να αγοράσει σε αυτές τις τιμές, όποιος επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει όποτε αυτός το επιθυμεί.
Ενημέρωση για καλύτερες τιμές απο την SONY hellas δεν υπάρχει οπότε θεωρώ πως αυτές οι τιμές είναι αρκετά καλές.

Δεν επιθυμώ να συγκριθώ με άλλους, γνωρίζω ότι μπορείτε να βρείτε και καλυτερες.Όποιος γουστάρει ακολουθεί, όποιος δεν ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ: Δεν υπάρχουν καλύτερες τιμές για άλλα προϊόντα πέρα των X3500

Χωρις να θελω να προσβαλω την καλοπροαιρετη διαθεση σου να μας προσφερεις τις καλυτερες τιμες σε ενα αλλο e-shop η τιμες ειναι παραπλησιες...:grinning-smiley-043

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl46x3500-lcd-tv-p-1784.html

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40x3500-lcd-bravia-p-1934.html

δεν γνωριζω περισοτερα για το συγκεκριμενο e-shop απλα παραθετω τις τιμες του.:grandpa:

Sorry δεν ειχα δει την επισημανση σου..

Last edited:
Καλησπέρα σας.
Ότι υποσχέθηκε ο αγαπητός psixakias έγινε πραγματικότητα. Η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση από τον υπεύθυνο του Powerbuy ήταν άμεση (ευγενικός και κατατοπιστικός σε όλη τη διάρκεια της συνεννόησης) και το στολίδι αυτό η Sony 46X3500 θα είναι αύριο στο σπίτι μου. Έτσι απλά.
Η τιμή της 2850 είναι η καλύτερη που έχω δει στα ελληνικά καταστήματα (εξαιρείται η Ρόδος λόγω Φ.Π.Α.) και αν συνυπολογίσουμε την άμεση ανταπόκριση, τις άτοκες δόσεις, την δωρεάν μεταφορά και την εγγύηση που παρέχει το όνομα plaisio πιστεύω ότι η αγορά της για κάποιον που τη θέλει τώρα είναι ευκαιρία.
Ευχαριστώ psixakia.

Αντε μπρε καλοριζκη η καινουργια σου ΧΧΧ ( αυτο το κοντρολ........) .
psixakia , αν γεμισεις τον κοσμο με αυτες τις "πορνες" σε βλεπω στα μεσημεριαναδικα ............σαν προαγωγο :flipout:

Αντε μπρε καλοριζκη η καινουργια σου ΧΧΧ ( αυτο το κοντρολ........) .
psixakia , αν γεμισεις τον κοσμο με αυτες τις "πορνες" σε βλεπω στα μεσημεριαναδικα ............σαν προαγωγο :flipout:

Σ' ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά.
Την ΧΧΧ που λες την παρακολουθώ καιρό τώρα στα ανάλογα φόρουμ, την είδα και από κοντά και πιστεύω ότι είναι μία από τις κορυφαίες lcd σήμερα.
Η χρήση της θα είναι περισσότερο σε σύνδεση με pc και ps3.

υ.γ. Καιρός να απολαύσω το σχεδόν ένα Terabyte hd υλικού που έχω συγκεντρώσει. :BDGBGDB55: