Sony KDL-40X4500 ή την νεα W5500 ?

denial

Established Member
3 March 2008
149
Ειμαι σε μεγαλο δηλημα αν πρεπει να περιμενω σε λιγες ημερες που θα βγει η W5500 ή να παρω την 40Χ4500.
Η αληθεια ειναι οτι ειδα την Χ4500 και η εικονα ηταν φοβερη , βεβαια ειναι αρκετα ακριβη για 40αρα αλλα μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.

Ειχα καταληξει να παρω καποια απο τις νεες οπως η W5500 αλλα θα εχει αραγε τετοια εικονα μιας και η Χ φοραει το PRO engine ?

Ποια η γνωμη σας?

Ευχαριστω!

Για να μην σας κουραζω .
1.Μπορω να διαθεσω 1500-1800Ε max.
2.Αποσταση θεασης ειανι ακριβως μετρημενη στα 3.5 μετρα
3.Κυριως συνδεση με υπολογιστη για dvd/blu ray/videos και δορυφορικο δεκτη για τα τηλεοπτικα καναλια.
4.Βασικα με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της εικονας (χρωματα κυριως και καθαρη εικονα). Οπωσδηποτε 100hz

Και με ολα αυτα ειχα καταληξει στην W5500 απλα βλεποντας την εικονα στην Χ4500 προβληματιστηκα.

Η Samsung 656 δυστηχως απετυχε στις επιλογες μου λογω Input Lag και διαβαζοντας και βλεποντας διαφορα εντονα προβληματα στην συνεδση με pc :S

Για Led μου ειπαν οτι εχουν εμφανισει το προβλημα να καιγεται η πλακετα σε καποιο μερος της οθονης απο τα 4 που χωριζεται.Δεν ξερω αν ισχυει και δεν το εψαξα περισσοτερο αλλα ομολογω οτι με φοβισε.

Ο μονος λογος που επιμεινα στις 40'' ειναι διιοτι θεωρω (λογω του οτι ειμαι απειρος γιαυτο και ζηταω τα φωτα σας) οτι οσο μεγαλυτερη ειναι τοσο "χειροτερη" ισως εικονα δω απο μικρη αποσταση και προτιμω κατι ποιο ποιοτικο παρα κατι μεγαλο.

Ο λογος σε εσας.Ειλικρινα δεν προχωραω σε αγορα μεχρι να μου πειτε τι προτεινεται για να παρω την τελικη μου αποφαση.
Να ειστε καλα και το εκτιμω πολυ για ολες τις συμβουλες σας !!!

Εγω παλι 46αρα στα 3.5 μετρα την θεωρω μικρη και θα πηγαινα για 52".

Οικονομικα και η 46αρα ειναι οριακη για εμενα .
Απλα να ειστε καλα γιατι πηγαινα για 40'' και ισως τελικα ηταν μικρη.:grinning-smiley-043

Αληθεια υπαρχει καποια αλλη 46'' αυτη τη στιγμη στην αγορα με καλα χαρακτηριστικα ? θα περιμενω την 5500 απλα απο περιεργεια ρωταω για να παω να την δω τι εικονα βγαζει στα καταστηματα να εχω αποψη στις 46''.

Οικονομικα και η 46αρα ειναι οριακη για εμενα .
Απλα να ειστε καλα γιατι πηγαινα για 40'' και ισως τελικα ηταν μικρη.:grinning-smiley-043

Αληθεια υπαρχει καποια αλλη 46'' αυτη τη στιγμη στην αγορα με καλα χαρακτηριστικα ? θα περιμενω την 5500 απλα απο περιεργεια ρωταω για να παω να την δω τι εικονα βγαζει στα καταστηματα να εχω αποψη στις 46''.

Δεν κρατηθηκα κατεβηκα στα μαγαζια εδω διπλα σπιτι μου και ειδα την 46αρα της Samsung. LE46A656A1F .Η τιμη της θεωρω πως ειναι πολυ καλη στα 1280Ε.

Αξιζει η να περιμενω την 5500 της Sony που ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει στα +600 με 700Ε παραπανω?

Ευχαριστω!

Μακαρι παιδια τοτε δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι οκ.
Περιμενω την 46W5500 και καλοριζικη απο τωρα :)

Να ειστε καλα!

Συνήθως όταν αποσύρεται ένα μοντέλο δεν πέφτει τόσο η αρχική του τιμή.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις σε καταστήματα αν τους έχει μείνει κανένα κομμάτι στοκ και εκεί να τους παζαρέψεις την τιμή,αφού έρχεται και νέο μοντέλο κλπ...... Είναι στην ευχέρεια του κάθε καταστηματάρχη το τί θα σου κόψει,μιας και όταν καταργείται ένα προϊόν δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός,μιας και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην αγορά.

Στη SONY Ελλάς πάντως, υποστηρίζουν ότι οι W5500 θα έχουν περίπου όσο είχαν οι W4500 όταν πρωτοεμφανίστηκαν...

Οσον αφορα τα μοντελα LED αραγε ειναι καλυτερη επιλογη ενος με Local Dimming η τα νεα με side leds που αναγγελθηκαν.......... ιδου η απορια.

Αληθεια αξιζει μια LED τελικα ή παρουσιαζει προβληματα ?