Sony KDL-40X4500 ή την νεα W5500 ?

έχω την LED40a786 .Είμαι πολύ ευχαριστημένος
Η τηλεόραση εχει απίστευτη εικόνα

πάρε άφοβα την 46-αρά και δεν θα το μετανιώσεις

Απάντηση: Re: Sony KDL-40X4500 ή την νεα W5500 ?

Οποτε με τα λεγομενα σας καταληγω στην 46W5500.
Να δω ποτε θα την εχουν οι αλυσιδες .....(ευχομαι μεσα στον Μαρτιο).

17 με 20 Μαρτίου η σειρά W5500 θα βρίσκεται στα μαγαζιά. -bye-

οχι παλι αυτη η ιστορια,δεν ειχε τπτ το φοβερο η W4500 και αν οι πωλησεις συνεχιστουν με τον ιδιο ρυθμό παλι ετσι θα φαινεται στα φορουμς και παλι την ιδια χιλιο συζητηση θα αρχισουμε.απο κει και περα υπαρχουν βελτιωσεις στον επεξεργαστή εικόνας(νεα εκδοση 3),περισσότερες ρυθμίσεις,internet widgets

Λες να μην την βρω πουθενα στοκαρισμενη?

Εννοεις πως ολες οι τηλεορασεις αποσυρθηκαν και τις εδωσαν πισω αυτες που τους μειναν?

Εαν ειναι δυνατον εχετε το νου σας αμα δειτε καμια 46w4500 φτηνη να μου το πειτε , εκτος κι αν την παρετε για σας :D

Καλα αν παω σ'αυτους εδω που λες θα με γδαρουν , αλλα να μου πεις το πλαισιο ειχε την Pz85 πολυ φθηνα πριν καποιο καιρο
μεχρι να ερθει η w5500 δεν βλεπω να πεφτει η τιμη της 4500

για ποιο λογο αν επιτρεπεται επιμενεις για την 4500?η τιμη της 5500 θα ναι φτηνοτερη και θα ναι και καλυτερη

για ποιο λογο αν επιτρεπεται επιμενεις για την 4500?η τιμη της 5500 θα ναι φτηνοτερη και θα ναι και καλυτερη

θα ειναι φθηνοτερο ενα καινουργιο μοντελο σε σχεση με αυτο το οποιο αντικαθιστα???

υγ. οι 40 με τις 42 ιντσες ειναι τοσο μεγαλη διαφορα που θα μπορουσαν να με κανουν να σταματησω να κοιταω προς την 5500???

θα ειναι φθηνοτερο ενα καινουργιο μοντελο σε σχεση με αυτο το οποιο αντικαθιστα???

υγ. οι 40 με τις 42 ιντσες ειναι τοσο μεγαλη διαφορα που θα μπορουσαν να με κανουν να σταματησω να κοιταω προς την 5500???

στο 1 ερωτημα η απαντηση ειναι ναι

42" = 106 cm
40" = 102 cm

Οταν λεμε 42" στην πραγματικοτητα ειναι 41.5".

(ασχετο με το παρων thread, ΑΛΛΑ...

στο σαλονι υπαρχουν δυο αποστασεις που βλεπουμε tv...

η μια στο 2,20 και η αλλη στο 2,60...

βλεπουμε απ´ολα... και τηλεοπτικα και αθλητικα και ταινιες και παιζουμε και κανενα ps3...

ΠΟΙΑ ειναι η "σωστη" κατηγορια σε ιντσες που θα πρεπει να κοιταω???

sorry για το ασχετο, αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα...)

το οτι θα ειναι φθηνοτερα απο τα μοντελα που αντικαθιστουν σημαινει κατι στο επιπεδο του εξοπλισμου ή/και της ποιοτητας ή ειναι απλα μια νεα τιμολογιακη πολιτικη εν μεσω οικονομικης κρισης???

Για ρίξε μια ματιά στο link της υπογραφής του Yperion.

μιλαει για θεαση κυριως hd προγραμματων???

γιατι ενω το cnet με "παει" μεχρι και 55αρα (!!!?), τουτο 'δω με "παει" μεχρι 37... μπερδεμα...

θα ηθελα εναν μεσο ορο γενικης χρησης με λιγο απ´ολα...

δεν εχουμε ακυρωσει ακομα την παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων...