Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Sony KDL-40X4500 ή την νεα W5500 ?
Απο HTPC μεσω HDMI δεν υπαρχει προβλημα ...
μη πιστευεις αυτα πουλενε για ..... βιντεακια !!
ενοουν τιποτα AVI κακηςωρας !!
φτιαξε κανα HTPC να δεις ταινια να το φχαριστηθεις !! !
Σάββατο 21-3-09, 12:40
Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την νέα μου w5500 είναι καλές.
Το clouding (εάν δεν κάνω λάθος είναι το βράδυ που φαίνονται στις γωνίες κάτι λευκά συννεφάκια είναι ελάχιστο και αμελητέο.
Το playstation-3 με hdmi έχει τρομερά γραφικά, και σε 1080p Bluray ταινίες κρυστάλλινες εικόνες.
Σε σύνδεση usb παίζει μόνον USB Stick Flash (εγώ έβαλα μέχρι 8g) και διαβάζει μόνον mp3,και φωτογραφίες.
Σκληρό δίσκο εξωτερικό δεν δέχεται και αυτό που μου την "βίδωσε" είναι ότι δεν παίζει κανενός τύπου βιντεάκια (έστω και από usb Stick Flash) ούτε και τα mpg που γράφει και το εγχειρίδιο οδηγιών.
Το θέμα είναι πώς ενώ έχω κατεβάσει Bluray βιντεάκια και τα έχω στον σκληρό δίσκο, δεν μπορώ να τα δω στην tv
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήρα την συγκεκριμένη tv διότι νόμιζα πώς παίζει σκληρό δίσκο....
Στο ίντερνετ απ'ευθείας με το ρούτερ δεν συνδέεται και απ'οτι διαβάζω θέλει σύνδεση DLNA.Τι είναι τούτο πάλι! θα το ανακαλύψω με λίγο ψάξιμο.
Τα ψηφιακά κανάλια δεν τα πιάνω εδώ στις Σέρρες και μάλλον θα αρκεστώ στις εγγραφές dvd από το ίντερνετ.
Δευτέρα, 23-3-09 07:58
Στο site της Sony γράφει:Μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο που αγαπάτε στη μεγάλη οθόνη με το εύχρηστο USB Media Player
Α! ΡΕ sony με τις παπαριές σου...
Όσο και να προσπάθησα βιντεάκια δεν παίζει.
Απο HTPC μεσω HDMI δεν υπαρχει προβλημα ...
μη πιστευεις αυτα πουλενε για ..... βιντεακια !!
ενοουν τιποτα AVI κακηςωρας !!
φτιαξε κανα HTPC να δεις ταινια να το φχαριστηθεις !! !