Sony KDL-42W650 ή Samsung UE40F6400

Piotr

New member
24 January 2014
19
Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα τη βοήθεια σας ανάμεσα σ'αυτες τις δυο τηλεοράσεις, τις έχω δει απο κοντα κ μου αρέσουν αρκετά! Αυτό που θέλω βασικά είναι να παίζει MKV με υποτίτλους κ PS4. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι καλύτερο σ'αυτο το μπάτζετ..

Καλωσόρισες. Απόσταση θέασης και χρήση, πέραν από ταινίες και gaming ?

1.5 μετρο περιπου! αλλη χρηση να βλεπω κανα βιντεακι στο youtube που κ που κ απειροελαχιστη τηλεοραση (αναλογικη)..

Εφόσον δε βλέπεις αθλητικά, την πρώτη. Για gaming ειδικά, είναι πάρα πολύ καλή.

καλα βλεπω αθλητικα αλλα μην φανταστεις, κανα τσαμπιονς λιγκ που κ που στην ερτ κ το μουντιαλ το καλοκαιρι. θα χω προβλημα με την πρωτη;

Υστερεί μεν στη κίνηση, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, ειδικά για ελάχιστη θέαση. Μπορεί να δεις και εδώ για περισσότερα.

Ωραία. Κάτι τελευταιο, έχει ο πατέρας μου μια σονυ (δεν θυμάμαι μοντέλο), κ 1ον δεν παίζει καθόλου MKV απο φλασακι και 2ον κάποια avi-mp4 που κατάφερα και ειδα ή δεν έδειχναν καν υπότιτλους ή το μέγεθος τους ήταν εκνευριστικα μικρο και δεν φαινόταν τίποτα! λογικά αυτο το χουν διορθώσει ετσι;

Δες στο thread πιο πάνω για περισσότερα... ;) Έχει βελτιωθεί πάντως ο player στις Sony.

και σε γρηγορες σκηνες σε ταινιες.Τα 100hz πιστευω ειναι απαραιτητα σε ενα lcd πανελ.Εκτος και αν την θες για gaming μονο.Δεν υπαρχει λογος να εγκλωβιστεις στα 50 hz αφου στα 100 ειναι η 6400