Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: sony KDL 46 HX750 vs KDL 55W805B
Ε, ναι, οκ...αλλά, αν κατάλαβα καλά, το όλο θέμα δεν ξεκίνησε αν κάποιος θεατής που βλέπει μια τηλεόραση στο δυναμικό και δίπλα την ίδια καλιμπραρισμένη, δεν αντιλαμβάνεται καμμία διαφορά. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που δεν ενδιαφέρονται, πατάνε το on και για εκείνους όλες δείχνουν ίδιο...καμμία αντίρρηση. Γι' αυτούς μια δυναμική εικόνα είναι απολύτως νορμάλ διότι έτσι τους αρέσει και το μισό φόρουμ δεν μπορεί να δει δευτερόλεπτο κάτω από τέτοιες συνθήκες. Για τους πρώτους μιλάς? Αν ναι, λυπάμαι που το λέω, όμως, η γνώμη τους δεν έχει καμμία απολύτως βαρύτητα σε φόρουμ που ασχολείται με την πιστότητα. Απόλυτα σεβαστή η γνώμη τους, αλλά, ως εκεί.
Τα λες σωστα συμφωνω.Παιζουν πολυ παραγοντες για την εικονα κ ειδικα σε εμπειρα ματια που ξερουν να διακρινουν τις διαφορες(μικρες η μεγαλες).Το θεμα ειναι οτι το 95% των καταναλωτων παγκοσμιως δεν ειναι εμπειροι,ουτε τοσο ψαγμενοι να διακρινουνε τα παντα στιν τριχα.Γιατι ο συντακτης μου ειπε οτι πλεον με τον ανταγωνισμο που υπαρχει οι lcd ανεξαρτητου πανελ βελτιωνονται συνεχως προς χαρη εμας,των καταναλωτων.Οποτε οι διαφορες μειωνονται στα ματια.Επισης οταν κ εγω του ειπα 'ελα μωρε τι ξερουν αυτοι που τους εκανες το πειραμα θα ηταν τελειως ασχετοι' μου απαντησε μην τους υποτιμας.Ο κοσμος ξερει μια χαρα να βλεπει μια καλη εικονα.Οχι την απολυτη λεπτομερεια που θα δω εγω η καποιος που γνωριζει,αλλα μια χαρα μπορουν κ αυτοι να διακρινουν.
Ε, ναι, οκ...αλλά, αν κατάλαβα καλά, το όλο θέμα δεν ξεκίνησε αν κάποιος θεατής που βλέπει μια τηλεόραση στο δυναμικό και δίπλα την ίδια καλιμπραρισμένη, δεν αντιλαμβάνεται καμμία διαφορά. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που δεν ενδιαφέρονται, πατάνε το on και για εκείνους όλες δείχνουν ίδιο...καμμία αντίρρηση. Γι' αυτούς μια δυναμική εικόνα είναι απολύτως νορμάλ διότι έτσι τους αρέσει και το μισό φόρουμ δεν μπορεί να δει δευτερόλεπτο κάτω από τέτοιες συνθήκες. Για τους πρώτους μιλάς? Αν ναι, λυπάμαι που το λέω, όμως, η γνώμη τους δεν έχει καμμία απολύτως βαρύτητα σε φόρουμ που ασχολείται με την πιστότητα. Απόλυτα σεβαστή η γνώμη τους, αλλά, ως εκεί.