velatis panos
AVClub Enthusiast
- 25 January 2011
- 1,292
Γιωργο ασχετα απο την συζητηση σε εχει παραπιασει η τεμπελια.Τι ζητησαμε και εμεις την αλλη φορα καμια φωτο να δουμε απο την vt60.Πλακα κανω οποτε μπορεσεις ομως να βαλεις να δουμε λιγο μαυρο
Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας έλεγε και μας άφηνε να καταλάβουμε. Τα αποδεκτά επίπεδα είναι πολύ σχετικά για το καθένα, και εξαρτώνται από τις γνώσεις και κατά συνέπεια της απαιτήσεις του ή ακόμα και από το πόσα μπορεί να διαθέσει....Άρα καταλήγουμε οτι η lg πουλάει λόγω design/marketing και οι καταναλωτές είναι πρόβατα. Πάντως επειδή μίλησα με τον Αντρέα ο φίλος του που κάνει calibration samsung του πρότεινε από led αν δεν έχει χρήματα για πλάσμα. Δεν του είπε ποτέ ο άνθρωπος να πάρει lg με κλειστά ματιά απλώς οτι μπορεί να φέρει το μαύρο σε αποδεκτό επίπεδο.
Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας έλεγε και μας άφηνε να καταλάβουμε. Τα αποδεκτά επίπεδα είναι πολύ σχετικά για το καθένα, και εξαρτώνται από τις γνώσεις και κατά συνέπεια της απαιτήσεις του ή ακόμα και από το πόσα μπορεί να διαθέσει....
Άρα καταλήγουμε ότι όλη αυτή η κουβέντα ήταν γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη του ανθρώπου ή μέχρι εκεί θέλει να διαθέσει, και έπρεπε όλοι να πιστέψουμε με κάθε τρόπο ότι ντε και καλά η επιλογή του είναι και ότι καλύτερο.... και μάλιστα με περγαμηνές ειδικών.......
Το θέμα πάντως είναι πως από ότι φαίνεται, ο Αντρέας γνωρίζει τι παίρνει, αλλά έπρεπε να πείσει τους άλλους ότι η αγορά του είναι πολύ καλή... Για να αισθανθεί ίσως και ο ίδιος καλύτερα επειδή δε μπορούσε ή ακόμα και να μην ήθελε , να πάει σε κάτι άλλο;
Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας έλεγε και μας άφηνε να καταλάβουμε. Τα αποδεκτά επίπεδα είναι πολύ σχετικά για το καθένα, και εξαρτώνται από τις γνώσεις και κατά συνέπεια της απαιτήσεις του ή ακόμα και από το πόσα μπορεί να διαθέσει....
Άρα καταλήγουμε ότι όλη αυτή η κουβέντα ήταν γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη του ανθρώπου ή μέχρι εκεί θέλει να διαθέσει, και έπρεπε όλοι να πιστέψουμε με κάθε τρόπο ότι ντε και καλά η επιλογή του είναι και ότι καλύτερο.... και μάλιστα με περγαμηνές ειδικών.......
Το θέμα πάντως είναι πως από ότι φαίνεται, ο Αντρέας γνωρίζει τι παίρνει, αλλά έπρεπε να πείσει τους άλλους ότι η αγορά του είναι πολύ καλή... Για να αισθανθεί ίσως και ο ίδιος καλύτερα επειδή δε μπορούσε ή ακόμα και να μην ήθελε , να πάει σε κάτι άλλο;
Άρα καταλήγουμε οτι η lg πουλάει λόγω design/marketing και οι καταναλωτές είναι πρόβατα. Πάντως επειδή μίλησα με τον Αντρέα ο φίλος του που κάνει calibration samsung του πρότεινε από led αν δεν έχει χρήματα για πλάσμα. Δεν του είπε ποτέ ο άνθρωπος να πάρει lg με κλειστά ματιά απλώς οτι μπορεί να φέρει το μαύρο σε αποδεκτό επίπεδο.
Δεν ηταν οτι καλυτερο,αλλα ηταν καλο.
Τωρα ουτε αχρωματοψια εχω ουτε ειμαι τυφλος.Αφηστε τους συντακτες για τα ματια μου μιλαω τωρα.Δεν ξερω τι εκανε η lg στα παλια της μοντελα παντως αυτο που ειδα στην περσινη 690s μα το θεο δεν ειχε τοση διαφορα απο την sony μου.
Γι αυτο κ ρωτησα τον συντακτη κ τον φιλο μου που ξερουν απ αυτα,γι ποιο λογο δεν ειδα τοσο τρελη διαφορα κ χαλια που μου ειπαν εδω.Μου απαντησαν οτι σας εγραψα ποιο πανω.Οτι παιζουν πολλοι παραγοντες εκτος των πανελ,δεν ειναι αποκλειστικα κ μονο τα νουμερα των μετρησεων.Ποιοτητα,επεξεργασια εικονας απο τους επεξεργαστες,ολα υποβοηθουν το πανελ ειτε ειναι va,ips κ οτι αλλο.
Επισης μου ειπαν οτι μπορει να χανουν σε μαυρο,αλλα εχουν την καλυτερη χρωματικη ακριβεια σε σχεση με τα 'λιγακι' κορεσμενα χρωματα των αλλων πανελ.Οτι κ να ναι παιδια σας ειπα μονο οτι ειδαν τα ματια μου κ τιποτα αλλο.Τωρα αν καποιοι θελουν να με βγαλουν τρελο η τυφλο επειδη ειναι λιγακι προκατειλημμενοι,δεν ξερω.Θα φερω κ ενα αλλο μελος να δει την 690s κ να μας πει τη γνωμη του οποια κ να ναι.
Χώρια που δεν ισχύει, και πολλοί τύποι πάνελ πετυχαίνουν χρωματική πιστότητα καλύτερη από την αντιληπτή με το μάτι...
[Το έχουμε καταστρέψει το νήμα που αφορά 2 σόνυ με την lg και αν το γκρι κάνει καλό μαύρο...]
Ποτε δεν ειπα οτι η επιλογη μου ειναι η καλυτερη ρε παιδια.Μη γραφεται πραματα που ουτε εχω πει,ουτε τα πιστευω.Ηταν η καλυτερη επιλογη απο χρηματικης αποψης αυτο ειπα.Ποτε δεν ειπα οτι τα ips ειναι τα καλυτερα.ουδεποτε.Ισα ισα συμφωνω με σας οτι οντως εχουν θεμα με το μαυρο.Εκει που δεν συμφωνω κ ουτε προκειται(βαση παντα απο αυτα που ειδα στην περσινη lg 690s του φιλου μου,εκτος των συντακτων) ειναι στο γεγονος οτι δυο ατομα λενε οτι ειναι 'χαλια'.Ε λοιπον κ εγω με αυτη την προοπτικη πηγα στο παιδι,προκατειλημενος οτι θα δω 'χαλια' εικονα κ ειδικα μαυρο.Σας πληροφορω οτι χαλια δεν ειδα,κ την ταραξα στα τεστ(ταινιες με χαμηλο φωτισμο,σκοτεινα πλανα,κτλ..)Δεν ηταν οτι καλυτερο,αλλα ηταν καλο.Τωρα ουτε αχρωματοψια εχω ουτε ειμαι τυφλος.Αφηστε τους συντακτες για τα ματια μου μιλαω τωρα.Δεν ξερω τι εκανε η lg στα παλια της μοντελα παντως αυτο που ειδα στην περσινη 690s μα το θεο δεν ειχε τοση διαφορα απο την sony μου.Γι αυτο κ ρωτησα τον συντακτη κ τον φιλο μου που ξερουν απ αυτα,γι ποιο λογο δεν ειδα τοσο τρελη διαφορα κ χαλια που μου ειπαν εδω.Μου απαντησαν οτι σας εγραψα ποιο πανω.Οτι παιζουν πολλοι παραγοντες εκτος των πανελ,δεν ειναι αποκλειστικα κ μονο τα νουμερα των μετρησεων.Ποιοτητα,επεξεργασια εικονας απο τους επεξεργαστες,ολα υποβοηθουν το πανελ ειτε ειναι va,ips κ οτι αλλο.Επισης μου ειπαν οτι μπορει να χανουν σε μαυρο,αλλα εχουν την καλυτερη χρωματικη ακριβεια σε σχεση με τα 'λιγακι' κορεσμενα χρωματα των αλλων πανελ.Οτι κ να ναι παιδια σας ειπα μονο οτι ειδαν τα ματια μου κ τιποτα αλλο.Τωρα αν καποιοι θελουν να με βγαλουν τρελο η τυφλο επειδη ειναι λιγακι προκατειλημμενοι,δεν ξερω.Θα φερω κ ενα αλλο μελος να δει την 690s κ να μας πει τη γνωμη του οποια κ να ναι.
The LG 49UB850V is not only the worst 4K TV we’ve tested, it’s also one of the worst-performing televisions we’ve reviewed to date in terms of image quality.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.