sony kdl-46ex720 Η pany 46g30

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Το ξερω πως μηλαμε για lcd vs plasma αλλα θα αγορασω τν 46 η 50 και θα την παρω σημερα το αργοτερο αυριο και κατεληξα σε αυτες τις 2 θα χαλασω καπου 1600 για τν.
Παρακαλω μην το κανετε θεμα plasma vs lcd-led αλλα απλα πια πιστευεται οτι εχει καλητερη εικονα για htpc-ps3-hd movies 3d.
 
Αν δεν σου είναι απαραίτητο το 3D και δεν παίζεις πολλές ώρες καθημερινά στο PS3 η απάντηση είναι απλή, Panasonc G30. Αν θέλεις οπωσδήποτε 3D υπάρχει και η Samsung D6530 πέραν από τη Sony EX720 που έχεις δει. Βάλε σε προτεραιότητα τις απαιτήσεις που θα έχεις από την καινούργια σου τηλεόραση και θα βρεις τη λύση.
 
το θέμα πλάσμα vs lcd όπως ανέφερε και ο Μιχάλης παραπάνω έχει να κάνει κυρίως με τη χρήση. αν η τηλεόραση χρησιμοποιείται σαν μόνιτορ (desktop και πολύωρο gaming) η πλάσμα δεν. οπότε μπαίνει σύγκριση μεταξύ lcd και όχι πλάσμα και lcd.

επίσης και το 2d vs 3d είναι θέμα προτεραιοτήτων. σε 3d πλάσμα μπορείς να δείς και την 46st30. η εικόνα της είναι πολύ κοντά στην g30 και έχει και 3d.
 
ειμαι στο mall και βρηκα την sony 1159 euro.αλλα δεν εχουν πανασονικ εδω.στο htpc δεν μενει ποτε πανω απο μια ωρα στατικη εοκονα ταονειες βλεπω,αλλα κανα ps3 το παιζω που και που για 2 ωρες.
 
Στατική εικόνα για 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος, πόσο μάλλον για 1 ώρα. Αν μπορείς να το περιορίσεις αυτό κοίταξε και την Panasonic ST30 που έχει προτείνει και ο Βασίλης πιο πάνω, σε όσο μεγαλύτερο μέγεθος επιτρέπει το budget σου. :a0210:
 
τελικα υποχωρισα για σημερα γιατι ειδα την πανασονικ στα multirama και ηταν καλυτερη στο 3d με διαφορα και πιο φυσικη εικονα αλλα φοβαμαι τις στατικες εικονες... θα περιμενω reviews και τηχων προβληματα , αφου θα τα σκασω που θα τα σκασω ας ειμαι σιγουρος.
παντως δεν περιμενα 10 λεπτα στατικης εικονας να κανουν προβλημα.δλδ με το htpc και ταινειες να βαζω πρεπει να το κανω γρηγορα
 
10 λεπτα αποκλειεται να κανουν προβλημα. Ουτε καν καποιες ωρες δεν φτανουν.

10 λεπτα ομως απο εδω και 10 λεπτα απο εκει αν μαζευτουν μετα απο καιρο μερικες εκατονταδες ωρες τοτε ισως να γινει προβλημα στο τελος.
 
...δλδ με το htpc και ταινειες να βαζω πρεπει να το κανω γρηγορα

Αν η χρήση με το PC περιορίζεται μόνο στην προβολή ταινιών/σειρών και ενδεχομένως για live streaming αγώνων δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Review για την Panasonic ST30 εδώ.
 
Για να μήν ανοίγω νέο θέμα ήθελα να ρωτήσω: η περυσινή 46HX800 που έχει το Πλαίσιο 1100 + γυαλιά + Transmitter σε σχέση με την 46EX720 που έχει παραπάνω τί διαφορές έχει σε ποιότητα εικόνας. Η π´ρωτη παλαιότερη αλλα "καλύτερο" μοντέλο απο τη δέυτερη πώς συγκρίνεται κ άν αξίζει στα χρήματα αυτά για LCD πάντα. Ποιά έχει λιγότερο ανακλαστική επιφάνεια;
 
Λιγοτερο ανακλαστικη ειναι η EX720.

H ΗΧ800 εχει ενα απλο συστημα dimming παρομοιο με την C8000 και την D8000 αρα υπερτερει σε μαυρο.

Η 720 ομως εχει X-Reality engine για καλυτερη επεξεργασια τηλεοπτικου και πιο βελτιωμενο 3D.
 
10 λεπτα αποκλειεται να κανουν προβλημα. Ουτε καν καποιες ωρες δεν φτανουν.

10 λεπτα ομως απο εδω και 10 λεπτα απο εκει αν μαζευτουν μετα απο καιρο μερικες εκατονταδες ωρες τοτε ισως να γινει προβλημα στο τελος.

Εννοείς Yperion ότι η παρουσία στατικής εικόνας λειτουργεί προσθετικά;
 
Ναι αυτο εννοω. Συγκεκριμενη εικονα συνεχως στο ιδιο τμημα της οθονης αθροιστικα μπορει να προκαλεσει προβλημα.

Η για να το πω πιο σωστα κανεις δεν μπορει να βαλει το χερι του στην φωτια οτι δεν θα δημιουργησει εφοσον μιλαμε για καθημερινη χρηση.

Γι'αυτο και κανω διαχωρισμο μονιτορ με τηλεορασης παραπανω.