Sony KDL-46HX750 vs Samsung UE50F6800

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

andreasaligr

Established Member
15 May 2012
100
Παιδια μια πολυ γρηγορη ερωτηση.ποια θεωρειται καλυτερη απο τις δυο?η χρηση τους θα ειναι για ταινιες κ gaming κυριως.κ κατι τελευταιο ποσα Hz πραγματικα εχουν κ οι δυο?

Μου κάνει εντύπωση που τις συγκρίνεις γιατί η τιμή της 6800 είναι 1200-1300 ευρώ στο skroutz ενώ η Sony αν έχει ξεμείνει σε κάποιο κατάστημα δεν πρέπει να έχει πάνω από 700 ευρώ το πολύ. Ανεξαρτήτως τιμής αν τις συγκρίνουμε η μια είναι 50" και μοντέλο 2013 , η άλλη είναι 46" και μοντέλο 2012 , δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ σκέψη το πράγμα έστω και αν η Sony είναι 200 Hz έναντι 100.

Last edited:
Τις συγκρινα επειδει η sony θεωρω ειναι ποιο ψηλα ποιοτικα παρολο της 4'' διαφορα που εχουν.Η samsung πραγματικα ειναι 100Hz? κ εγω πιστευα οτι ειναι τουλαχιστον 200 σαν την sony.

Επειδή και τις δύο τηλεοράσεις τις έχουν γνωστοί μου και τις έχω δει και σε οικιακό περιβάλλον ότι η F6800 είναι λίγο καλύτερη σε εικόνα (θέλει όμως αρκετό ψάξιμο με τις ρυθμίσεις για να δείξει την αξία της). Σε σχεδιασμό , smart tv , media player κτλ. δεν υπάρχει καν σύγκριση , εκεί η HX750 χάνει πολύ.

Καταλαβα..κ ειναι οντως 100Hz η samsung?επειδει εχω δει κ εγω την sony κ στις γρηγορες σκηνες με το motionflow που εχει τα παει αψογα.εκει χανει η f6800?

Όταν λέμε F6800 μιλάμε για την ίδια εικόνα που θα δεις σε οποιαδήποτε Samsung σειρά 6 από F6500 και πάνω (θα έλεγα και F6400 αλλά έχει αναφερθεί σε κάποιες ότι υπάρχει διαφορά στο πάνελ). Επειδή έχω την 6500 η κίνηση για εμένα είναι άψογη (ισάξια της HX750). Οπότε μπορείς να αγοράσεις την 6500 και να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.

Σε gaming βέβαια τα 100 ή 200 Hz δεν θα σου χρειαστούν , αντίθετα στο game mode όλες οι τηλεοράσεις λειτουργούν στα 60 Hz για να μειωθεί το lag.