Παιδια μια πολυ γρηγορη ερωτηση.ποια θεωρειται καλυτερη απο τις δυο?η χρηση τους θα ειναι για ταινιες κ gaming κυριως.κ κατι τελευταιο ποσα Hz πραγματικα εχουν κ οι δυο?
Μου κάνει εντύπωση που τις συγκρίνεις γιατί η τιμή της 6800 είναι 1200-1300 ευρώ στο skroutz ενώ η Sony αν έχει ξεμείνει σε κάποιο κατάστημα δεν πρέπει να έχει πάνω από 700 ευρώ το πολύ. Ανεξαρτήτως τιμής αν τις συγκρίνουμε η μια είναι 50" και μοντέλο 2013 , η άλλη είναι 46" και μοντέλο 2012 , δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ σκέψη το πράγμα έστω και αν η Sony είναι 200 Hz έναντι 100.
Τις συγκρινα επειδει η sony θεωρω ειναι ποιο ψηλα ποιοτικα παρολο της 4'' διαφορα που εχουν.Η samsung πραγματικα ειναι 100Hz? κ εγω πιστευα οτι ειναι τουλαχιστον 200 σαν την sony.
Επειδή και τις δύο τηλεοράσεις τις έχουν γνωστοί μου και τις έχω δει και σε οικιακό περιβάλλον ότι η F6800 είναι λίγο καλύτερη σε εικόνα (θέλει όμως αρκετό ψάξιμο με τις ρυθμίσεις για να δείξει την αξία της). Σε σχεδιασμό , smart tv , media player κτλ. δεν υπάρχει καν σύγκριση , εκεί η HX750 χάνει πολύ.
Καταλαβα..κ ειναι οντως 100Hz η samsung?επειδει εχω δει κ εγω την sony κ στις γρηγορες σκηνες με το motionflow που εχει τα παει αψογα.εκει χανει η f6800?
Όταν λέμε F6800 μιλάμε για την ίδια εικόνα που θα δεις σε οποιαδήποτε Samsung σειρά 6 από F6500 και πάνω (θα έλεγα και F6400 αλλά έχει αναφερθεί σε κάποιες ότι υπάρχει διαφορά στο πάνελ). Επειδή έχω την 6500 η κίνηση για εμένα είναι άψογη (ισάξια της HX750). Οπότε μπορείς να αγοράσεις την 6500 και να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.
Σε gaming βέβαια τα 100 ή 200 Hz δεν θα σου χρειαστούν , αντίθετα στο game mode όλες οι τηλεοράσεις λειτουργούν στα 60 Hz για να μειωθεί το lag.