sony KDL-46W905A

larousse

New member
3 September 2013
6
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα, διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ σας αλλα σημερα γραφτηκα γιατι εφτασε ο καιρος να αλλαξω τηλεοραση και απο μια ερευνα αγορας κατεληξα στην παραπανω μια και την βρησκω σε πολλη ελκυστικη τιμη στα public στα 1399 ευρω,
θα ηθελα την αποψη σας γιαυτο το μοντελο και γενικα συμβουλες !!

σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.

Ειναι πολλα τα χρηματα για τηλεοραση και ειδικα για 46, με λιγοτερα παιρνεις 55 εφοσον η αποσταση ειναι κοντα στα 3 μετρα

η αποσταση θεασης που εχω ειναι 2,5 με 3 μετρα αυτη την στιγμη εχω μια philips του 2005 amblimfient 37inches. που δυστηχως μου εβγαλε πολλα προβληματα pixels και τωρα κανα τριμηνο οταν την αναβεις για 15 λεπτα η και περισσοτερο εμπλεκετε το μενου της τηλεορασης και δεν φευγει με αποτελεσμα να την αναβεις 9 το βραδυ και να βλεπεις γυρω στις 9.20 με διακοπες παλι αλλα ανα 40 λεπτα η και περισσοτερο!!

τωρα οσο για την νεα τηλεοραση διαβασα οτι βγηκε τηλεοραση της χρονιας εχει 800χερτζ και αυτο το τριλουμινος δειχνει πολλη ωραια εικονα εγω την 55αρα ηθελα την sony αλλα 2500 δεν εχω!!!!

τι θα μου προτινατε εσεις σχεδον με τα ιδια χαρακτηριστηκα με την σονυ και σε περισσοτερες ιντσες?

Από 37" σίγουρα είναι αναβάθμιση οι 46" αλλά μετά από λίγο καιρό θα συνηθίσεις και θα σου φαίνεται μικρή.

Πάντως δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις καμιά ματιά και στην Sony 55W805/7 που έχει την ίδια τιμή. Σε όποιο σχεδόν κατάστημα και να πας την έχουν στην έκθεση.

πλεον στο site ειναι ξανα στα 1999!!

καλα τι κανουν αυτοι στα public την μια 1399 και την επομενη μερα 1999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απατεωνες μου μυριζει!!!!!!

παντως καποιοι την εριξαν στα 1799!!!!! αλλα παλι ακριβη ειναι......!!!

Καλυτερα να κανεις υπομονη μεχρι τα χριστουγενα που θα πεσουν οι τιμες αρκετα.. ειδικα στην w905 που ειναι και η ποιο καινουργια απο ολες τις υπολοιπες και γιαυτο δεν επεσε η τιμη της στις εκπτωσεις.. εκει ελπιζω κι εγω μπας και παρω τη σονυ αλλα προς το παρων η τιμη της ειναι απλησιαστη..

Re: Απάντηση: sony KDL-46W905A

μαλλον αυτο θα κανω υπομονη 3 μηνες!!! καλα χριστουγεννα λοιπον...!!

Σε τρεις μήνες θα ακούγονται οι φήμες για την W915 , 925 δεν ξέρω πως θα λέγεται και θα θαυμάζεις αυτήν οπότε θα ξεχάσεις την 905.