SONY KDL-46X3500 ή PANASONIC PZ700 για τηλ.σήμα;

Δεν βιάζομαι, εδώ θα είμαστε να δούμε και την PZ80 όμως διαβάζοντας κι άλλο σήμερα μου φαίνεται μπαίνει στο παιχνίδι και η toshiba.

Ρε συ Διονύση, πολύ την υπερασπίζεσαι άρα κάτι θα ξέρεις.(Δεν σε κατηγορώ.)
Έτσι δεν είναι;
Την έχεις δει να παίζει;
Η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή μπορώ να φτάσω και μέχρι την 52άρα σε αυτή την τιμή.
Φαντάζομαι ότι και στις 52" θα είναι εξ ίσου καλή με την 47άρα.
Ο DILA μας έχει καλομάθει.
Για να δούμε τι θα γίνει.
Κάτι μου λέει οτι μετά από μερικούς μήνες θα συζητάμε για εντελώς διαφορετικά μοντέλα.-bye-

αυτό πάντα θα ισχύει, βγαίνουν σαν τα μανιτάρια...ευτυχώς για τα μέλη του anapofasistos club...

η pany των 46 '' πλασμα που θα βγει είναι της σειράς ΡΖ80 ; ;

Απάντηση: Re: SONY KDL-46X3500 ή PANASONIC PZ700 για τηλ.σήμα;

αυτό πάντα θα ισχύει, βγαίνουν σαν τα μανιτάρια...ευτυχώς για τα μέλη του anapofasistos club...

η pany των 46 '' πλασμα που θα βγει είναι της σειράς ΡΖ80 ; ;

γιαπ,δες εδω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19998

Re: Απάντηση: SONY KDL-46X3500 ή PANASONIC PZ700 για τηλ.σήμα;

Ρε συ Διονύση, πολύ την υπερασπίζεσαι άρα κάτι θα ξέρεις.(Δεν σε κατηγορώ.)
Έτσι δεν είναι;
Την έχεις δει να παίζει;
Η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή μπορώ να φτάσω και μέχρι την 52άρα σε αυτή την τιμή.
Φαντάζομαι ότι και στις 52" θα είναι εξ ίσου καλή με την 47άρα.
Ο DILA μας έχει καλομάθει.
Για να δούμε τι θα γίνει.
Κάτι μου λέει οτι μετά από μερικούς μήνες θα συζητάμε για εντελώς διαφορετικά μοντέλα.-bye-

Θωμα, ειναι επειδη και εγω εχω ριξει ΑΠΕΙΡΟ διαβασμα αυτες τις μερες, για μια καλη και φτηνη TV απο 46 ιντζες και πανω, κυριως για καποιους γνωστους μου που ενδιαφερονται, μιας και τα δικα μου οικονομικα μετα την αγορά του Dila, ΔΕΝ εχουν επανέλθει ακόμα στα φυσιολογικά τους επίπεδα! :grandpa:

Πάντως, η αθλια κατασταση των Ελληνικών καναλιών είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να φαινεται πιο πολυ σε μια μεγαλη TV από 47 ιντζες και πανω.... Ειναι σαν να βαζεις να δεις τηλεοραση στον προτζέκτορα ???
Τι θα πεις δηλαδή, αν στις 95 ιντζες δεις την εικονα της ΕΤ1 χάλια ???? Ότι φταίει ο προβολέας ??? Ε οχι βεβαια .... Καπως ετσι ειναι και οι μεγαλες TV!

Έτσι λοιπόν, άνοιξα το παρακατω thread, όπου την Toshiba μου την προτειναν κι αλλα ατομα, και τελικά ο φίλος μου όπως θα δεις, παραγγειλε την 52αρα....
Σε λίγες μερες που θα του ερθει, θα σου πω εντυπώσεις! Παντως στα ξενα φορουμς λένε ότι σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις overall ειναι παρα πολυ καλή!

Διαβασε κι εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21767

Last edited:
Λοιπόν την Toshiba όσο τη βλέπω όλο και πιο πολύ μου αρέσει.
Διονύση, όταν την παραλάβει ο φίλος σου και πας να τη δεις, πάρε μια πολυθρόνα κάτσε αναπαυτικά στα απόσταση και πες μου εντυπώσεις.

Φυσικα και θα την δω, γιατι με ενδιαφερει και μενα!

Μονο που θα κατσω στα 4 μετρα, γιατι αν δω 52αρα απο τα 3 θα τυφλωθώ!

Η τηλεοραση ΔΕΝ ειναι προβολεας....! :2thumb22sup: