Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

Καλωριζικη vasdar!!!!! Να χαιρεσαι το νεο σου μωρο!!! :ernaehrung004:
Περιμενουμε αναλυτικο review μολις ευκαιρησεις :2thumb22sup:

Το νεο του Μωροοο ?
Μα αυτος ειχε ηδη την Μ86 και αυτη αν θυμαμε καλα την πηρε για καποιον αλλον .
Ρε εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι καψουρευτηκες με τη 46Μ86 ?
Μηνες ολοκληρους την παρακαλουσες και δεν σου καθοτανε και τωρα της υποβαλες αιτηση διαζυγιου ?

Τι εγινε τωρα ξαφνικα ?
Πηραμα καμμια υποθεση υπερασπισης απο τα " Ζωνιανα " ?:flipout:

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

2)εχω ενα pc με μια geforce 5200 (μην γελας Σταυρο!)..εχω συνδεσει το βυσμα της οθονης του υπολογιστη πισω απο την τηλεοραση(αυτο με τις βιδες)..τι αλλο καλωδιο θελει για να δω τον Ρατατουι(!!!) σε 720p? για HDMI ουτε λογος
Καταρχάς καλορίζικη και καλοθέατη και απροβλημάτιστη. Δεν γελάω με την 5200 όπως βλέπεις --->(:flipout:)...
Τα υπόλοιπα θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε γιατί θα το ξεσκίσουμε το thread αν ξεκινήσω να σου εξηγώ για τα 720p και να ξαναρωτάς.

Πηραμα καμμια υποθεση υπερασπισης απο τα " Ζωνιανα " ?:flipout:
Μπαααα την ψυχή μας έβγαλε θα την πάρω δεν θα την πάρω μέχρι να το αποφασίσει. Αν ήταν "Ζωνιανός" θα είχε τσιμπίσει και μία για την τουαλέτα:flipout:...

Re: SONY 46X3500

Παιδια σας ευχαριστω ολους
smoothbore:και την m86 και την v3000..ναι η m86 ηταν και ειναι ξεχωριστη γιάυτο και αμεσως ειδες πιο ηταν το πρωτο σχολιο μου? (οτι στο ποδοσφαιρο ειναι και οι δυο κορυφη)
αυτη τη στιγμη η v3000 ειναι στον πανω οροφο στον αδερφο μου, η m86 στο διπλα σπιτι (στον πατερα μου) και τουτη στο δικο μου..
ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ REMOTE...υπεροχος!!
παντως οταν τη συνδεω με το καλωδιο του pc (ναι αυτο με τις βιδες!!) εικονα δεν.....

βαλε οτι εχω να παω βολτα με το αμαξι ενα 6μηνο...
να βγω για ποτο 4-5 μηνες
να βγω για καφε το μεσημερι...ποτε
και θα δεις οτι τελικα μαζευονται τα χρηματα για κατι καλο
(βεβαια ολα τα πραπανω δεν γινονται οχι επειδη δεν θελω αλλα για τι εκ των πραγματων δεν μπορω)

Στο κέντρο του remote control υπάρχουν 5 οβάλ κουμπιά. RETURN MENU TOOLS,ένα που δείχνει ένα βιβλίο ανοιχτό και ένα που δείχνει μία tv μ ένα βελάκι.Πάτα αυτό με το βελάκι και πήγαινε στην επιλογή pc(αφού έχεις ανοίξει το pc κ έχεις συνδεδεμενα τα καλώδια). Ίσως όμως να γονατίζει και την κάρτα γραφικών σου γι αυτό να μην παίρνεις εικόνα. Για καλό και για κακό πέρασε και τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών σου.

στις 15 του μηνα θα ειμαι στην Αθηνα για εξετασεις
εχω ηδη μιλησει με δυο παιδια για συναντηση,αν μπορεις Βασιλη ή οποιο αλλο μελος θελει μπορουμε να τα πουμε και απο κοντα:ADFADF1:

εννοειται οτι ευχαριστω το μελος ΜΟΣΧΙΔΗΣ-electronet γιατι αποδειχθηκε αψογος (παρολη την αδιαφορη σταση της elect. Ιωαννινων) και νομιζω οτι το ευχαριστω το εχω ηδη εκφρασει προς αυτον εμπρακτως:grinning-smiley-043

Ολοι απο κατι ερωτευομαστε , εσυ απλα την " ακουσες " στη θεα ενος στρινγκ ?:flipout:
Τι περιμενεις ομως απο ενα μοντελο που ακουει στο ονομα Χ ?

Καλοριζικη σε ολους .

ΥΣ
Κουφαλες με κανατε να ζηλεψω .........και ευτηχως που δεν μπορω να δωσω σε κανεναν τη δικια μου

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλησπέρα σου Αρη απο την ομορφη Ρόδο (περασα 2 + 2 υπέροχα χρονια εκεί).

Μην ανυσηχείς ........ ίσως σύντομα !!!!!

Βασίλη δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μου πεις ημερομηνίες! Τον ανεμιστήρα θα τον ακούσεις το βράδυ όταν θα έχει ησυχία,αν θες πάτα το Mute και θα τον καταλάβεις αμέσως.

εκανες registration?
μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ερευνα σχετικα με την τηλεοραση μου..τι εννοει?
οταν βαζεις το cd το serial που σου εχει ως προεπιλογη ποσα ψηφια εχει?
γιατι στο κουτι εχει 11 ψηφια

εκανες registration?
μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ερευνα σχετικα με την τηλεοραση μου..τι εννοει?
οταν βαζεις το cd το serial που σου εχει ως προεπιλογη ποσα ψηφια εχει?
γιατι στο κουτι εχει 11 ψηφια

Έχει αλλάξει το σύστημα που κάνεις register απ ότι κατάλαβα,δεν βάζεις πλέον τα ψηφία.Απλά πέρασε την επιλογή για την tv και τίποτε άλλο.Δεν είναι όπως παλιά.Έχει πολύ λιγότερα ψηφία.

Έχει αλλάξει το σύστημα που κάνεις register απ ότι κατάλαβα,δεν βάζεις πλέον τα ψηφία.Απλά πέρασε την επιλογή για την tv και τίποτε άλλο.Δεν είναι όπως παλιά.Έχει πολύ λιγότερα ψηφία.
Ελπίζει ότι θα κερδίσει το PS3 γι' αυτό ρωτάει:Banane0:. Αντί να ευχαριστεί τον Θεό για την τύχη του που του ήρθε χωρίς καμμένα pixel και χωρίς συννεφιά κυνηγάει και το PS3 τώρα :fahne90:. Τσ τσ τσ... αχαριστία :flipout:

παντως ειναι πολυ ομορφη η .....
:slapface:
Μα νομίζω ότι πάντα έτσι είναι. Όλες η "γκόμενες" που στα παίρνουν χοντρά συνήθως είναι ...:slapface: . Για πατσαβούρα (τηλεόραση) δεν νομίζω να έδινες δύο "μισθά" και...

Aφού δεν ψήνει καφέ (που λένε και στο χωριό μου) για μένα είναι πεταμένα λεφτά αυτό το μπαούλο!
Μ' αρέσει ρε χαμένε που το παίζεις κι άνετος. Άλλα μου έλεγες στο τηλέφωνο...:flipout:

Το δύσκολο τεστ παίδες το πέρασε εφόσον την δέχτηκε η γυναίκα με συνοπτικές διαδικασίες (βέβαια για αυτό φταίει και η ειδική εκπαίδευση Ο.Υ.Κ που την έχω περάσει). Μετά το πρώτο τσίριγμα όταν μπήκε στο σπίτι και είδε το τέρας στη θέση της 32άρας στο σαλόνι να πιάνει τον μισό τοίχο και να της καλύπτει και μισό κάδρο (νομίζω ότι πιο πολύ γι αυτό τσίριξε), μόλις την έβαλα να παίξει τουμπέκιασε. Και γενικά όσοι έρχονται σπίτι και την βλέπουν τα πάιζουνε και τους βάζω να την φτύνουνε να μην την ματιάσουν (από μακριά εννοείται και χωρίς σάλιο έτσι; :silly:)

Last edited:

Ti review να κάνουν τα παιδιά δεν τους ακούς,ακόμα την χαζεύουν!!:flipout:Όσο για τη γυναίκα Σταύρο άλλα ακούστηκαν παρα έξω, 2 μέρες αναρρωτική πήρες από τις παντοφλιές που δέχτηκες από το έτερον ήμισυ!