Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Περαστικά και απο εμένα... είπες νοσοκομείο Λάρισας και μένω ακριβώς δίπλα.... ασυναίσθητα κοίταξα απο το παράθυρο.....
Περαστικά και πάλι και αν χρειαστείς κάτι pm...

Εγώ παίδες σταμάτησα να ποστάρω για λόγους υγείας. Πήρα δύο βδομάδες άδεια να ευχαριστηθώ γιορτές και την τηλεορασούλα μου και έπαθε έμφραγμα ο πατέρας μου την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και από τότε είμαι στο τρέξιμο στα νοσοκομεία.

Σου εύχομαι φίλε περαστικά,είμαι βέβαιος ότι η νεα σου (και νέα μου) τηλεόραση θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς κάποιες στιγμές ,από τα περαστικά -είμαι βέβαιος!!- προβλήματα.

Παρεπιπτόντως και εγώ την πήρα την 46Χ3500 ,αλλά τη χάρηκα 3βδομάδες ,μια και έχουμε φύγει για διακοπές από τις 22.Ψάχνω κάποιο τρόπο να κουβαλάω την οθόνη μαζί αλλά δυσκολεύομαι....

Τώρα είμαστε Χανιά καί σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου ,από ενα net-cafe.
Τα λέμε αναλυτικά από Δευτέρα .

Φιλιά και περαστικά Σταύρο

---STARK---

Καλή χρονιά σε όλους και από μένα...

Πως γίνετε τελικά η επέκταση της εγγύησης ???

Δεν την αγόρασα ακόμη αλλά είμαι στα .... διαδικαστικά

Καλή χρονιά σε όλους και από μένα...

Πως γίνετε τελικά η επέκταση της εγγύησης ???

Δεν την αγόρασα ακόμη αλλά είμαι στα .... διαδικαστικά

Perastika file Stauro.. euxomai to 2008 na einai kalotuxo gia sena kai osous agapas..
Opws mou eipe kapoios filos otan tou euxhthika ygeia.. "Filaraki den thelw ygeia .. thelw tuxh... giati kai autoi pou htan ston Titaniko ygeia eixan... apo tuxh epasxan.."

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Ενδιαφέρομαι για την Χ3500 και ρώτησα για το πακέτο επέκτασης εγγύησης της SONY. Από μια αλυσίδα μου είπαν 3 χρόνια 300,00 Ευρώ ενώ από άλλη 4 χρόνια στο ίδιο κόστος.
Από ότι κατάλαβα ο συνολικός χρόνος εγγύησης είναι 1+3=4 χρόνια για όποιον προμηθευτεί το πακέτο επέκτασης.
Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος είναι εαν ο αγοραστής της συσκευής πρέπει να προμηθευτεί το πακέτο επέκτασης μέσα σε συγκεκεριμένο χρόνο (πχ 15 μέρες ή μέχρι το τέλος του 1ου χρόνου) από την αγορά της τηλεόρασης ή όχι.
Έχει κανείς από τα μέλη του AVClub εμπειρία για το θέμα αυτό;

Ευχαριστώ

την αγορασα πριν 3 ημαρες.
η επεκταση ειναι 300 και εχεις επιπλεον 4 χρονια.
παντως ειναι η καλυτερη εκλογη.

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

Για την είσοδο στο service πατάμε διαδοχικά τα ακόλουθα πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ με την συσκευή σε κατάσταση stand-by.

I+ --> 5 --> vol+ --> TV

Λογικα αυτο πρεπει να ειναι, εκτος κι αν στην συγκεκριμενη εχει διαφορετικο τροπο. Αλλα λογικα σε ολες τις Sony πρεπει να ειναι το ιδιο, οπως ειναι και στις υπολοιπες εταιριες.

Iσχύει τελικά αυτό???
Ποιό είναι το πλήκτρο I+ ?

ναι ισχυει
ειναι το πανω αριστερα πληκτρο που οταν το πατας σου βγαζει πληροφοριες στην οθονη,ρολοι κτλ

Να πω κι εγώ λοιπόν δυο λόγια για το καινούργιο μου μωρό.

Παραμονή Χριστουγέννων Δευτεριάτικα, βρέθηκα στο Media Markt του Περιστερίου επειδή τρωγόμουνα...
Με το που ρώτησα τα καθέκαστα τον πωλητή για τιμή και διακανονισμό, ρωτάω και για τη διαθεσιμότητα. Περίμενα να μου πει κατά τα μέσα του Γενάρη όπως όλοι αλλά "γαργαλήθηκα" όταν άκουσα πως είχε 2 κομάτια στην αποθήκη έτοιμα! Δεν το πολυσκέφτηκα και προχώρησα αμέσως!

Το κακό ήταν πως δεν χώραγε στο αυτοκίνητο ούτε με σφαίρες και αναγκάστηκα να την ανοίξουμε και να μπει στα πίσω καθίσματα και τυλιγμένη προσεκτικά στο σελοφάν. Εγχειρίδια, βάση, καλώδια, κοντρόλ κτλ. στο πορτμπαγκάζ. Μεγάλο το ρίσκο, αλλά δεν κρατιόμουνα με τίποτα να περιμένω μέχρι την επόμενη Δευτέρα που θα έκαναν τη μεταφορά οι ίδιοι. Άλωστε το είχα ξανακάνει και με τη πρώτη 42αρα πλάσμα που αγόρασα πριν 6 χρόνια. Στο θέμα "μεταφορά" δεν με θέλει με τίποτα!
Τέλος πάντων, όλα καλά πήγαν κι έφτασε η tv στο σπίτι άθικτη ευτυχώς.

Η εικόνα της με πηγή το ps3 δεν έχει προηγούμενο. Ακόμα και τα απλά dvd που είδαμε, είχαν αποκτήσει ζωντάνια στα 1080p. Για blueray ταινίες ουδέν σχόλιον. Έλαμψε το σαλόνι και μπιρμπίλισαν τα μάτια μας!
Στο τηλεοπτκό σήμα τα πράγματα δεν ήταν τέλεια, ήταν όμως πολύ ικανοποιητικά. Με κάποια καλή καινούργια κεραία ίσως πάρω σωστότερη απόδοση, αν και με την παλιά (15ετίας και βάλε) μια χαρά ήταν η εικόνα.
Τα ίδια κανάλια από Nova και με component στα 576i η βελτίωση ήρθε πιο κοντά στο βέλτιστο. Χρειάζομαι πάντως HD δέκτη σίγουρα γιατί με την component σε τόσες ίντσες βλέπεις και τη παραμικρή ατέλεια (και είμαι μεγάααλος ψείρας!)

Clouding είδα σε δυο γωνίες (πάνω αριστερά και κάτω δεξιά) μόνο όταν η τηλεόραση δεν έπαιρνε σήμα αλλά ήταν ανοιχτή. Είδα δηλ. μέσα στο έντονο μαύρο μια λευκή ψιλοσκιά.
Επίσης, όταν λειτουργήσει κάμποσες ώρες μόνο, μετά το κλείσιμο και πολύ αργότερα ακούγονται θόρυβοι από τις διαστολές.

Θα ήθελα ακόμα να σταθώ σε κάτι που κανένας ακόμα δεν έχει αναφέρει:
Σε ρύθμιση "Λειτουργία ταινίας":Αυτομ.1 και με ανεβασμένο clarity από το DRC σε τιμές άνω του 80, η κίνηση σε παλιές ταινίες γίνεται αδιανόητη. Ανατριχιάζεις κυριολεκτικά όταν βλέπεις ακόμα και βωβό σινεμά του Τσάπλιν να ζωντανεύουν τα σώματα και τα πρόσωπα σε σημείο "ανάστασης"! Δέος!.
Γενικά η τηλεόραση είναι συγκλονιστική και σε design και σε ποιότητα εικόνας. Όσοι την απέκτησαν σίγουρα θα τη λατρέψουν και δεν θα ξεκολλούν τα μάτια από πάνω της.

p.s.Μια ερώτηση ακόμα: ποιά είναι η ρύθμιση για backlight και 100hz?

Καλοριζικη ...........ανεβαστεγε συμφορουμητη .
Τη " δικια σου " λυπαμε .......................που θα σε χασει απ το κρεβατι:flipout::flipout:

...παραμένει η απορία

backlight: θα πας εκει που λεει ευκρινεια (εχει μια κλιμακα απο 1-10) και θα το βαλεις στο 2-3 για το βραδυ(σε απολυτο σκοταδι εννοω) και κοντα στο 5-6 αν εχει πολυ φως στο δωματιο..βεβαια αυτα τα νουμερα δεν ειναι αναγκστικα, εσυ θα κρινεις..αλλα προς θεου οχι 9-10 γιατι δεν θα δεις μαυρο στην οθονη!(μενου-ρυθμισιες-εικινα-ευκρινεια
100hz: μενου-ρυθμισεις-ρυθμισεις βιντεο-ενισχυτης κινησης-bye-

ναι ισχυει
ειναι το πανω αριστερα πληκτρο που οταν το πατας σου βγαζει πληροφοριες στην οθονη,ρολοι κτλ
Αφου οταν πατας το 5 αναβει η τηλεοραση. Εκτος κι αν εισαι ο LUCKY LUCK.