Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Vasdar να είσαι σίγουρος ότι εκτιμούμε αυτό που έκανες και περιμένουμε με ανυπομονησία (πηδώντας πάνω-κάτω με τι γλώσσα στο μάγουλο)!!!
Παιδιά λίγο υπομονή. Όλοι θα πάρουμε. Απλά δεν γίνεται η Sony να δώσει σε ένα κατάστημα όλη την εισαγωγή. Κάποιοι θα πάρουν αυτή την εβδομάδα κάποιοι την επόμενη κάποιοι την μεθεπόμενη. Μέχρι τις γιορτές πάντως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα την έχουμε...-bye-

Απάντηση: SONY 46X3500

στην Ελλαδα θα εισαχθουν ελαχιστα κομματια οποτε αν καποιος μπορει να την παρει απο καπου μονος του ας την παρει για να την εχει στις γιορτες
αλλιως συντομα θα λαβετε pm με το καταστημα και τις τιμες αλλα οσον αφορα την διαθεσιμοτητα..

Re: SONY 46X3500

Vasdar τί εννοείς???:flipout: Όσο για την διαθεσιμότητα υπομονή παιδιά,κάθε Δευτέρα θα έρχονται νέες παραλαβές από τη Sony.Aυτή τη στιγμή η παραλαβή της περασμένης Δευτέρας απορροφήθηκε ήδη από τα μεγάλα καταστήματα.

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Τελικά τη Δευτέρα ενημερώθηκα ότι θα έχω και εγώ την καινούργια μου Sony! To βράδυ θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις!

Ευχαριστώ! Ήταν να έρθει σήμερα αλλά από μία αναποδιά πήγε για Δευτέρα. Έχω πάρει και άδεια από τη δουλειά,θα την ξεζουμίσω! Βέβαια όσον αφορά τις ρυθμίσεις θα ήθελα Άρη και fran τη βοήθειά σας!

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλοριζικη και καλες θεασεις.
Οσο για ρυθμισεις, κουραγιο υπαρχουν απειρες :ernaehrung004:

Οντως οι επιλογες στις ρυθμισεις ειναι αμετρητες και στην αρχη φαινονται ΒΟΥΝΟ.Αυτο που εγω συνιστω ειναι ψυχραιμια και υπομονη μεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθε τι.
:ernaehrung004:

Οντως οι επιλογες στις ρυθμισεις ειναι αμετρητες και στην αρχη φαινονται ΒΟΥΝΟ.Αυτο που εγω συνιστω ειναι ψυχραιμια και υπομονη μεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθε τι.

Στην πραγματικοτητα οι ρυθμισεις ειναι απλες αρκει να καταλαβαινει καποιος τι επιπτωση εχει η καθεμια στην εικονα.

Οταν εχω χρονο θα καθησω να φτιαξω εναν οδηγο ρυθμισεων.

Γιαννη αν το κανεις αυτο θα ειναι μεγαλη βοηθεια για μας.
Αλλωστε ειναι φανερο οτι εχεις μεγαλη εμπειρια απο SONY.

Γιαννη αν το κανεις αυτο θα ειναι μεγαλη βοηθεια για μας.
Αλλωστε ειναι φανερο οτι εχεις μεγαλη εμπειρια απο SONY.

Στην ουσια ολες οι ρυθμισεις κινουνται κοντα σε αυτες που σου εβαλε ο Πανος η που βλεπεις στο HDTVorg. Απλως υπαρχει μια αποκλιση 5+ 5- αναλογα με τον χωρο και με τα γουστα του καθενος.

Βεβαια για το μεγιστο μιας τηλεορασης χρειαζεται καλιμπραρισμα απο καποιον ειδικο ISF calibrator (βλεπε Μανωλης Καστρουνης , Τασος Οικονομου κτλ).

Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη δικιά μου tv! Το βράδακι θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα γράψω και τις πρώτες μου εντυπώσεις! Σαν πρώτη ματιά: Πρόκειται για ένα στολίδι πραγματικά, την δοκίμασα λίγο στο pro 2008 στο ps3 και είναι πολύ ωραία.Τώρα παιδεύομαι με τις ρυθμίσεις της μιας και έχει πάρα πολλές. Με το που τη σύνδεσα αμέσως ζήτησε χώρα οπότε σχεδόν σίγουρα τα πάντα είναι μια χαρά.

Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη δικιά μου tv! Το βράδακι θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα γράψω και τις πρώτες μου εντυπώσεις! Σαν πρώτη ματιά: Πρόκειται για ένα στολίδι πραγματικά, την δοκίμασα λίγο στο pro 2008 στο ps3 και είναι πολύ ωραία.Τώρα παιδεύομαι με τις ρυθμίσεις της μιας και έχει πάρα πολλές. Με το που τη σύνδεσα αμέσως ζήτησε χώρα οπότε σχεδόν σίγουρα τα πάντα είναι μια χαρά.
Μπραβο ρε Γαταρε !!!!!!!!

ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

αναμενουμε ......:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!