Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Καλά ... βρείτε αποθέματα πρώτα και μετά κοιτάξτε για τιμή. Και κάτι ακόμα....μιλάτε για την καλύτερη τηλεόραση της αγοράς... show some :grinning-smiley-043

Αποθέματα μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κάποια στιγμή (φήμες λένε για πολύ σύντομα). Προσωπικά τη θέλω πολύ την tv αλλά δεν καίγομαι τόσο ώστε να πληρώσω το premium. Και μπορεί να είναι η καλύτερη LCD αυτή τη στιγμή αλλά στα consumer electronics ξέρουμε όλοι οτι σήμερα έιναι αύριο δεν είναι... :rolleyes:

Αποθέματα μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κάποια στιγμή (φήμες λένε για πολύ σύντομα). Προσωπικά τη θέλω πολύ την tv αλλά δεν καίγομαι τόσο ώστε να πληρώσω το premium. Και μπορεί να είναι η καλύτερη LCD αυτή τη στιγμή αλλά στα consumer electronics ξέρουμε όλοι οτι σήμερα έιναι αύριο δεν είναι... :rolleyes:

Κοίταξε η τιμή της συγκεκριμένης Tv δεν οφείλεται στην έλειψη διαθεσιμότητάς της.Θεωρείται η καλύτερη lcd γιατί φέρει κάποια συστήματα εικόνας τα οποία είναι πολύ καλά.Με τη λογικη ότι σήμερα είναι και αύριο δεν είναι δεν σε βλέπω να παίρνεις Tv στη κοντινή 5ετία!! Απλά κάντε ένα ταμείο,δείτε πόσο σας παίρνει και χτυπήστε όπου κρίνετε σωστό,η παραπάνω Tv μπορεί να μην είναι η καλύτερη του χρόνου,θα είναι καλή αγορά για τουλάχιστον 5 χρόνια κατα τη γνώμη μου όσον αφορά τις lcd. Τώρα όταν έρθουν οι ΟLED τότε....

Κοίταξα την δική μου 46άρα και είναι Τ1 πανελ....ειναι αγορασμένη απο την τελευταία παρτίδα, οπότε ότι υπάρχει τώρα στην αγορά, είναι πλέον Τ1 πάνελ...

Το Τ2 μάλλον μπήκε για να τα βγάλουν πέρα με την ζήτηση τότε τα χριστούγεννα...θυσιάσανε ποιότητα μάλλον.,...

Κοίταξε η τιμή της συγκεκριμένης Tv δεν οφείλεται στην έλειψη διαθεσιμότητάς της.Θεωρείται η καλύτερη lcd γιατί φέρει κάποια συστήματα εικόνας τα οποία είναι πολύ καλά.Με τη λογικη ότι σήμερα είναι και αύριο δεν είναι δεν σε βλέπω να παίρνεις Tv στη κοντινή 5ετία!! Απλά κάντε ένα ταμείο,δείτε πόσο σας παίρνει και χτυπήστε όπου κρίνετε σωστό,η παραπάνω Tv μπορεί να μην είναι η καλύτερη του χρόνου,θα είναι καλή αγορά για τουλάχιστον 5 χρόνια κατα τη γνώμη μου όσον αφορά τις lcd. Τώρα όταν έρθουν οι ΟLED τότε....

-bye-Δεν μαζευομαστε να παρουμε και τον Σταυρο να παιξουμε ενα call of duty 4 online?

Το περιεργο ειναι οτι στο αγγλικο φορουμ λεει οτι το call of duty 4 δημιουργει τετοια φαινομενα στην τν αλλα ολη τη νυχτα που επαιζα(με σκοτωνανε δηλαδη οι διαφοροι) το παιχνιδι ετρεχε smooth(-bye-) και ουτε ιχνος απο προβλημα στη οθονη

Ας ερθουν οι OLED,ας κοστιζουν 2600 οι 46αρες και μετα βλεπουμε..(εχουμε και κρεβατοκαμαρα)

και εγώ έπαιζα CALL OF DUTY 4 και το μόνο που παρατήρησα, μετά απο πολύ ώρα, και πολύ παιχνίδι, και πολλούς φόνους εξ αμελείας οι περισσότεροι (RPG και όποιον πάρει ο χάρος) παρατήρησα λοιπόν μετατόπιση κάτω γνάθου και υπερχείλιση σωματικών υγρών....

κοινός.... μην το πω καλύτερα !!!

εσυ ησουν ο χρηστης Μary78 που με σκοτωνες συνεχεια μεταξυ 2 και 3 το πρωι?:antlers:

καταλαβα τι επαθες(46Χ3500+ps3+call of duty 4) ΨΥΧΩΣΗ

ευτυχως δεν ειχα Δικαστηριο το πρωι και ετσι ολη νυχτα με σκοτωνε ο Μary!!

Last edited:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΟ WAY!!!!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΗΓΕ ΕΤΣΙ ΠΙΠΑ ??????

Οτι εχεις 46 Χ το περιμενα .......... αλλα και κοπελα ?!!!!:flipout::flipout::flipout:

τα τελευταια 7-8 μνμ ειναι σκετο αλλαλουμ..αλλα αντ'αλλων
τα διαβαζω και γελαω..
psixosh:flipout::flipout:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Η υψηλή τιμή δεν οφείλεται στη διαθεσιμότητα αλλά η έλλειψη δεν βοηθάει στο να κατέβει η τιμή! Επίσης οτι δεν θα είναι για πάντα η καλύτερη το είπα οχι για να μειώσω την αξία της τηλεόρασης( που όλοι γνωρίζουμε πόσο κορυφαία είναι:grinning-smiley-043), αλλα επειδή δεν είναι λόγος αυτός να επισπεύσεις την αγορά της σήμερα.

Παιδία για όσους θα αγοράσουν Χ3500 να έχουν υπόψη τους πως κάνει ένα θόρυβο ο οποίος ακούγεται και μπορεί να είναι και ενοχλητικός (στην περίπτωση την δική μου).

Ο θόρυβος αυτός ακούγεται από τους ανεμιστήρες τις τηλεόρασης. Η δική μου τηλεόραση είναι φτιαγμένη (productiondate) 11/2007 και έχει το πρόβλημα. Προσωπικά πήρα το Servis και το ανάφερα σαν πρόβλημα.

Μετά από πολλές διαφωνίες τους πληροφόρησα για το καινούργιο firmware (Δεν είχα ιδέα τις τους έλεγα) που μειώνει την παροχή από 8V σε 5V με αποτέλεσμα να μην ακούγεται καθόλου ο θόρυβος.

Απλά εάν έχετε σκοπό να αγοράσετε την 40" (στην δική μου περίπτωση) να σιγουρευτείτε πως έχει το καινούργιο firmware εγκατεστημένο ή θα ακούτε τον θόρυβο και θα σας τρελαίνει.

Όποια Χ υπάρχει τώρα στην αγορά είναι τελευταίας παραγωγής οπότε μην φοβάστε τίποτα....

...παιδικές αρρώστιες συνέχεια ετσι !!!!!!!!!!!

τα τελευταια 7-8 μνμ ειναι σκετο αλλαλουμ..αλλα αντ'αλλων
τα διαβαζω και γελαω..
psixosh:flipout::flipout:

d010.gif
...................
a040.gif
......................
a020.gif

Όποια Χ υπάρχει τώρα στην αγορά είναι τελευταίας παραγωγής οπότε μην φοβάστε τίποτα....

...παιδικές αρρώστιες συνέχεια ετσι !!!!!!!!!!!

Την δική μου την αγόρασα αρχές Φεβρουαρίου.

αφου ο ανθρωπος μολις ειπε οτι εχει προβλημα
απο που συμπερανες οτι ειναι υγιης?!