Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Καλά είσαι

ανήκεις στους υγιείς!!!

Είχα πρόβλημα θορύβου το Servis έκανε upgrate to firmware για να μην ακούγεται ο θόρυβος.

Από panel δεν ξέρω εάν έχω πρόβλημα ή όχι πως το βρίσκω αυτό?

Manufacture Date: 11/2007
SN: 4311539
40x3500

Last edited:

ρε παιδια τωρα παιρνω το πτυχια ιατρικης, δεν σημαινει πως ειμαι ακομα γιατρος!!!!

Παιδία για όσους θα αγοράσουν Χ3500 να έχουν υπόψη τους πως κάνει ένα θόρυβο ο οποίος ακούγεται και μπορεί να είναι και ενοχλητικός (στην περίπτωση την δική μου).

Ο θόρυβος αυτός ακούγεται από τους ανεμιστήρες τις τηλεόρασης. Η δική μου τηλεόραση είναι φτιαγμένη (productiondate) 11/2007 και έχει το πρόβλημα. Προσωπικά πήρα το Servis και το ανάφερα σαν πρόβλημα.

Μετά από πολλές διαφωνίες τους πληροφόρησα για το καινούργιο firmware (Δεν είχα ιδέα τις τους έλεγα) που μειώνει την παροχή από 8V σε 5V με αποτέλεσμα να μην ακούγεται καθόλου ο θόρυβος.

Απλά εάν έχετε σκοπό να αγοράσετε την 40" (στην δική μου περίπτωση) να σιγουρευτείτε πως έχει το καινούργιο firmware εγκατεστημένο ή θα ακούτε τον θόρυβο και θα σας τρελαίνει.

ακόμη και ο διάολος να σπάσει το ποδάρι του να πάρει μια με το παλιο fw μπορεί να κατεβάσει το τελευταίο που το διορθώνει οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Υπάρχει και ο τρίτος και πιο συνηθισμένος δρόμος να κάνει το upscaling η πηγή (DVD player, BR player, PS3 κλπ). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις όλες τις πιθανές επιλογές και να καταλήξεις σε αυτή που σου φαίνεται πως δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το δίλλημα θα είναι upscaling από την πηγή ή upscaling από την X, ο ενισχυτής δεν νομίζω να έχει την ίδια ποιότητα.

Edit: Τώρα είδα πως ο ενισχυτής σου είναι λίγο τερατάκι. Δοκίμασε τον κι αυτόν τελικά μπορεί να κάνει καλό upscaling :D

Οκ η τελεόραση παρελήφθη
Αρχίζουν οι δοκιμές!

Σήμερα μίλησα με την ASTRA service και μου είπαν το θέμα του θορύβου το διορθώνουν με το fιrmware update.Είπαν να έρθουν να μου την πάρουν αλλά το σκέφτομαι λίγο μην μου τη χτυπήσουν καθόλου κατά τη μεταφορά.Δεν ξέρω τί να κάνω,να τους πω να έρθουν ή όχι? Ο θόρυβος είναι ενοχλητικός τα βράδια γαμώτο..Δεν το έχει κάνει και κανένας από εδώ μέσα μόνος του να μου έδινε και οδηγίες,άντε ρε Σταύρο!

Σήμερα μίλησα με την ASTRA service και μου είπαν το θέμα του θορύβου το διορθώνουν με το fιrmware update.Είπαν να έρθουν να μου την πάρουν αλλά το σκέφτομαι λίγο μην μου τη χτυπήσουν καθόλου κατά τη μεταφορά.Δεν ξέρω τί να κάνω,να τους πω να έρθουν ή όχι? Ο θόρυβος είναι ενοχλητικός τα βράδια γαμώτο..Δεν το έχει κάνει και κανένας από εδώ μέσα μόνος του να μου έδινε και οδηγίες,άντε ρε Σταύρο!

www.avforums.com

Θα πας στην κατηγορία τηλεοράσεις lcd στο θέμα της Χ3000/Χ3500 το οποίο άρχισα εγώ και στο πρώτο πόστ υπάρχει λινκ για να το κατεβάσεις.απλά πρώτα να ακολουθήσεις τις οδηγίες καθότι μεσα στο μεγάλο αρχείο υπάρχουν αρχεία για 40",46" και επιμέρους α αρχεία για 2 τυπους πανελ(Τ1 η Τ2).

FYI.

To γνωρίζω το συγκεκριμένο site,καμιά πατάτα μην κάνω αυτό με αποτρέπει στο να το κάνω μόνος μου.

το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πολλοί από το avforums το έβαλαν χωρίς πρόβλημα.Αν πάλι φοβάσαι τι να σου πω πες τους τεχνικούς να το κάνουν

To να ρίξεις 3V τη παροχή δεν έχει άλλους κινδύνους ή μείωση στη ποιότητα σε γενικές γραμμές?
Δεν μου μοιάζει και τόσο αθώο...

δεν νομίζω πως ρίχνει την παροχή απλά τους απενεργοποιεί

Oι DIYδες μπορούν να μας απαντήσουν..
Δεν μπορεί να πηγαίνεις από τα 8 στα 5 χωρίς καμιά απώλεια.
Υπάρχει θέμα

Στο χαρτί που διαβάζω πάντως από την Sony λέει ότι κατεβάζει την τάση στους ανεμιστήρες από 8V σε 5V. Αν ακολουθήσεις βήμα βήμα αυτά που λένε δεν θα έχεις προβλήματα. Δεν νομίζω ότι το να κατεβάσουν την τάση εξόδου στους ανεμιστήρες πρέπει να επηρεάζει και άλλα τμήματα της τηλεόρασης. Πάντως όσοι το κάνανε δεν είχαν προβλήματα. Στη Sony το ψάχνανε καιρό για να το βγάλουν και να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα γιαυτό και δεν το βγάλανε αμέσως αλλά μετά από αρκετούς μήνες. Ας μας απαντήσει όμως και κάποιος που ειδικεύεται στα ηλεκτρονικά.
Βασίλη λίγη υπομονή ρε παιδί μου και θα σου πω το άλλο Σ/Κ. 3 μήνες περίμενες. Τώρα σε έπιασε η βιασύνη;:flipout:

Last edited:

Στο χαρτί που διαβάζω πάντως από την Sony λέει ότι κατεβάζει την τάση στους ανεμιστήρες από 8V σε 5V. Αν ακολουθήσεις βήμα βήμα αυτά που λένε δεν θα έχεις προβλήματα. Δεν νομίζω ότι το να κατεβάσουν την τάση εξόδου στους ανεμιστήρες πρέπει να επηρεάζει και άλλα τμήματα της τηλεόρασης. Πάντως όσοι το κάνανε δεν είχαν προβλήματα. Στη Sony το ψάχνανε καιρό για να το βγάλουν και να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα γιαυτό και δεν το βγάλανε αμέσως αλλά μετά από αρκετούς μήνες. Ας μας απαντήσει όμως και κάποιος που ειδικεύεται στα ηλεκτρονικά.
Βασίλη λίγη υπομονή ρε παιδί μου και θα σου πω το άλλο Σ/Κ. 3 μήνες περίμενες. Τώρα σε έπιασε η βιασύνη;:flipout:

Λογικά να το σκεφτείτε, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι (όπως στις motherboards υπολογιστών) ο ανεμιστήρας παίρνει τάση από κάποιον ακροδέκτη. Μάλιστα, η τάση αυτή δεν είναι σταθερή, ώστε ο ανεμιστήρας να αυξομοιώνει τις στροφές του ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Κάτι παρόμοιο θα έχει κάνει και η Sony. Δηλ είδε ότι με τις στροφές που δίνει στον ανεμιστήρα η τάση των 5V, δεν υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης και έτσι στο νέο firmware καθόρισε τη τάση σε 5V. (Βέβαια πιστεύω ότι άφησε κάποιο "πορτάκι" ανοιχτό ώστε η τάση να μπορεί να ξαναγίνει παροδικά 8V άν αυξηθεί η θερμοκρασία της συσκευής).
Δεν νομίζω ότι αυτά έχουν να κάνουν σε κάτι με την εικόνα...

Tα κακά μαντάτα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έρχονται από την εικόνα, από τη τροφοδοσία φοβάμαι πολύ ότι έρχονται και κάνουν καιρό να εμφανιστούν.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λάθος, αλλά φυλλάω τα ρούχα μου.

τελικα την παραγγειλα και εγω , αφου το ανεβαλα συνεχως απο το Σεπτεμβριο!
40 αρα 2500 στον Κωτσοβολο με 5ετη εγγυηση δικια του
το πλαισο που την ειχε 2500 τον τελευταιο καιρο σημερα που πηγα την ειχε ανεβασει στα 2600!!! και με τον κλασικο 1 χρονο εγγυηση

Αυτη η εγγυηση του Κωτσοβολου ειναι καλη;
Αν καποιος ειχε την ατυχια να την χρησιμοποιησει θα ξερει!

τελικα την παραγγειλα και εγω , αφου το ανεβαλα συνεχως απο το Σεπτεμβριο!
40 αρα 2500 στον Κωτσοβολο με 5ετη εγγυηση δικια του
....................

Kατ αρχας καλοριζικη ,οσο για την εγγυηση εγω ξερω οτι η sony δινει εναντι αμοιβης επεκταση σε 5ετη εγγυηση , τωρα αυτα του κωτσοβολου πρωτη φορα τ ακουω .
Ερωτησης : το εχεις γραμενο πουθενα αυτο το 5 χρονια ?

Αν οχι, τοτε το επομενο κρεας που θα ψωνισεις στο Χασαπη κοιτα μην ειναι απο σβερκο .............

η τηλεοραση ειχε αρχικη τιμη 2500 + 350 η 5ης εγγυηση.
Ο υπαλληλος μου ειπε να παω πανω στον προισταμενο να μου πει τι καλυτερη τιμη μπορει να μου κανει πηγα πανω και μου ειπε 2150+350 η εγγυηση 2500
Ναι μου εδωσαν και ενα χαρτι που γραφει για τους ορυς της εγγυησης
Ειναι εγγυηση του κωτσοβολου οχι της σονυ ,αλλα μου ειπε οτι αν παθει κατι αυτοι αναλαμβανουν να ερθουν σπιτι να την παρουν και να την πανε στην σονυ
και οτι θα εχω να ξανω μονο με αυτους και οχι να μπελκω με την σονυ
Αποτι καταλαβα για τιμη χωρις εξτρα εγγυηση θα μου κανανε γυρω στα 2350