Εβλεπα ταυτόχρονα το Eragon προφανώς από DVD το οποίο μοιραζόταν σε όλες τις τηλεοράσεις. Βέβαια η εικόνα σε καμμία συσκευή δεν ήταν απόλυτα καλή φαντάζομαι λόγω της διανομής του σήματος σε τόσα κομμάτια. Η εικόνα ήταν θαμπή όχι τόσο φωτεινή σαν την 9732 και τα χρώματα λανθασμένα και ξεπλυμένα. Σε πολλές σκηνές έβλεπες το χρώμα να γκριζάρει χωρίς να έχει πρόβλημα όμως το μαύρο, δεν ξέρω ακριβώς πως να σας το μεταδώσω. Παράλληλα η 9732 ήταν σημαντικά πιο ευκρινής, έβλεπες περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το έντονο και ενοχλητικό πιξέλιασμα που είδα στην 40άρα Χ3500 στο ισόγειο που έπαιζε με PS3 (αυτό πως το εξηγείτε?)
Ειμαι ελαφρώς διστακτικός για την αγορά μιας και είχα αποφασίσει με την επιστροφή μου απο Αθήνα να την παραγγείλω. Δεν θέλω να παρακάμψω την εμπειρία σας λόγω του ότι έχετε δεί και σε άλλα καταστήματα τα 2 κομμάτια να παίζουν μαζί και πολλοί απο σας είστε και κάτοχοι της Χ, αλλά κάτι με φρέναρε. Θα ήθελα λίγη βοήθεια για την επιλογή μου. Απορώ γιατί μια συσκευή που θεωρείται η καλύτερη της αγοράς δεν παίζει τέλεια μόλις βγεί απο το κουτί της και χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις.
Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μύνημά μου