Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Nαι δεν είναι θέμα firmware αλλά του αντάπτορα Hdmi μιας και όταν δεν το συνδέω το htpc με αυτό στη Tv αλλά με απλό d-sub όλα λειτουργούν μια χαρά.

Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα.Ο μόνος τρόπος για να μην στο κάνει αυτό το πράγμα είναι να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις.Πρώτα ανοίγεις την Tv,μετά πατάς το av5 και μετά πατάς το power του υπολογιστή.Αν ανοίξω πρώτα το pc και μετά την Tv 80% πιθανότητα να μείνω με μαύρη οθόνη.

.
το ίδιο και σε μένα...:drummer:
το κουφό είναι πως αν δεν ανοίξω την tv πρώτα και βγει η μαύρη οθόνη που λέμε, αν αποσυνδέσω στιγμιαία το διπλανό hdmi 6 που έχω συνδεμένο το ηχοσύστημα, τότε σαν θαύμα εμφανίζονται τα windows από το hdmi5!:damnyou:
Tώρα γιατί μόλις να αποσυνδέω το 6ρι να πέρνω εικόνα από το 5ρι....ντιν ξιρω...
.
.
Κάπου εκει μέσα σε όλα αυτά πιστεύω βρίσκεται η λύση....:grandpa:

Last edited:

Εμένα πάντως η αρχαία 6600gt μου δείχνει πάντα εικόνα στο AV5 ανεξάρτητα από το πότε θα ανοίξει το pc ή η τηλεόραση. Μήπως είναι θέμα drivers της ATI?:chinscratch:

Nαι αλλά την 6600gt με τί καλώδιο τη συνδέεις στην τηλεόραση? Με το απλό το παλιό.Ενώ τώρα με τη 3870 τη συνδέουμε με καλώδιο hdmi με ανταπτοράκι.Μάλλον αυτό το ανταπτοράκι κάνει τη δουλειά νομίζω.

Οταν σβήσετε το MotionFlow η κίνηση είναι έτσι άθλια όπως στις W3000;

Nαι αλλά την 6600gt με τί καλώδιο τη συνδέεις στην τηλεόραση? Με το απλό το παλιό.Ενώ τώρα με τη 3870 τη συνδέουμε με καλώδιο hdmi με ανταπτοράκι.Μάλλον αυτό το ανταπτοράκι κάνει τη δουλειά νομίζω.

Ενα απλό DVI-->HDMI adaptor έχω πάρει και το καλώδιο είναι HDMI. Ισως το ανταπτοράκι της ATI που από οτι ξέρω είναι τροποποιήμενο για να δίνει και ήχο να κάνει τη χαλάστρα. Ισως αν δοκιμάζατε με ένα απλό ανταπτορ...

Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα.Ο μόνος τρόπος για να μην στο κάνει αυτό το πράγμα είναι να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις.Πρώτα ανοίγεις την Tv,μετά πατάς το av5 και μετά πατάς το power του υπολογιστή.Αν ανοίξω πρώτα το pc και μετά την Tv 80% πιθανότητα να μείνω με μαύρη οθόνη.

Gataros, και εγώ αυτή την ακολουθία κάνω για να έχω σίγουρα εικόνα στο pc όταν το ανοίγω για πρώτη φορά. Όταν όμως το έχω ανοιχτώ το pc ήδη, είτε γιατί κατέβαζα κάτι, είτε για κάποιο άλλο λόγο, πρέπει τότε αναγκαστηκά να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο.
Ξέρει κανένας από το μενού της TV εκεί που λέει για hdmi control, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι? Εγώ τα πείραξα λίγο αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα! Λες να αλλάξω το καλώδιο και να απαλλαγώ από το ανταπτοράκι της κάρτας?

H δικιά μου κάρτα είναι μια 8800GT, δλδ δεν έχω ανταπτοράκι αλλά ένα καλώδιο από dvi/hdmi. Oπότε δεν έχει σχέση με τον αντάπτορα ή το είδος κάρτας...υποθέτω δλδ....:ADFADF1:

την εχω τοποθετησει και γω !

πως μπορω να δω ταινια απο το λαπτοπ στη τηλεοραση? με φλασακι γινετε να το βαλω απο πισω στην υποδοχη? η μονο μετο μπλε καλωδιο απο το λαπτοπ στη τιβη?

τα τηλεοπτικα καναλια ειναι λιγο αθλια ρε παιδια (εικονα ποιοτητα, σημα) ξερετε μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο? μονο του τα βρηκε και τα αποθηκευσε αυτοματα.. εντομεταξυ ξεφευγει λιγο το μεγεθος της εικονας πχ τους υποτιτλους απο κατω τους κοβει δε φαινονται, πως διορθονετε αυτο ?

αυτο το HTPC τι ειναι ?

Να την χαιρεσαι και μην σε νοιαζει πως δειχνει τωρα στην αρχη,θα τα φτιαξουμε μαζι τα πραγματα.

καταρχας στην υποδοχη usb βλεπει μονο φωτογραφιες και απο εκει κανει κι το upgrade αν και οποτε χρειαστει.

οσο για τα καναλια τα παντα θα σου φαινονται αθλια αν δεν την ρυθμισεις σωστα.Απο το εργοστασιο ερχεται με πολυ ψυχρα χρωματα και υψηλο οπισθιο φωτισμο.

κανε τα εξης (μεταξυ αλλων ρυθμισεων που δημοσιευσαμε εμεις αλλα και το hdtv test):
βαλε την ευκρινεια στο 4-5
βαλε την διορθωση μαυρου στο μικρη(και βρες μετα κανεναν με πλασμα να σου μιλησει για μαυρο)
βαλε το διορθωση αντιθεσης στο μικρη
βαλε το εξοικονομιση ενεργειας στο μικρη
βαλε το drc στο τροπος 1.
βαλε τα χρωματα στο θερμο 2
βαλε το ευρος χρωματος ευρυ
βαλε το χρωμα και την αντιθεση στο 55-60

HTPC σημαινει home theater personal computer με αλλα λογια ενα απλο pc που το εχεις για να βλεπεις κυριως HD ταινιες.

Κοβει τους υποτιτλους γιατι εχεις την οθονη σε smart η zoom.Bαλε την επιλογη οθονης: ευρεια.

Last edited:

ευχαριστω πολυ νασαι καλα για τη βοηθεια.. παω να τα φτιαξω και οτιδηποτε αλλο εχω θα σου πω!

αυτο με τις ταινιες απο το λαπτοπ.. δηλαδη μονο με καλωδιο dvi/hdmi μπορω να τις παιξω στη τηλεοραση? η και με εγραφη της ταινιας σε cd και κολουθως στο dvdplayer..

οπως θελεις,
αν συνδεσεις το λαπτοπ κατευθειαν στην τηλεοραση γλυτωνεις το να καις τα δισκακια
αλλα εννοειται οτι μπορεις να την γραψεις και σε dvd και να την δεις.(εγω θα σου προτεινα ατην την δευτερη λυση αν ειχες ενα καλο εξωτερικο dvd player η ps3)
αλλιως το γνωστο...dvi to hdmi

χρωματα ευρος χρωματων διορθωση μαυρου και αντιθεσης, δεν τα βρηκα που ειναι αυτες οι ρυθμισεις ??

τα υπολοιπα τα εχω φτιαξει οπως μου τα εδωσες.. η αντιθεση ηταν στο μεγιστο και μολις την κατεβασα στο 60 μου φαινεται οτι σκοτειανιασε καπως..

αυτα ειναι στην πρωτη επιλογη ρυθμισεων,κατω κατω που λεει προηγμενες ρυθμισεις.Μπες εκει μεσα και τα εχει ολα.

σκοτεινιασε επειδη εβαλες την εξοικονομηση ενεργειας στο μικρη.Δεν πειραζει εχει πολυ φως η τηλεοραση και δεν χρειαζεται τοσο εκτος και αν βλεπεις σε πολυ φωτεινο χωρο.
Αλλα μην αγχωνεσαι αν κατι δεν σου αρεσει ευκολα το αλλαζεις,αυτες οι ρυθμισεις που σου εδωσα δεν και υποχρεωτικες.Αν κατι δεν σου αρεσει το αλλαζεις.

Last edited:

φιλε το προηγμενες ρυθμισεις το βρηκα αλλα δε μπορω να μπω μεσα ειναι σβησμενο.. (γκρι)

κανε τα εξης (μεταξυ αλλων ρυθμισεων που δημοσιευσαμε εμεις αλλα και το hdtv test):
βαλε την ευκρινεια στο 4-5
βαλε την διορθωση μαυρου στο μικρη(και βρες μετα κανεναν με πλασμα να σου μιλησει για μαυρο)
βαλε το διορθωση αντιθεσης στο μικρη
βαλε το εξοικονομιση ενεργειας στο μικρη
βαλε το drc στο τροπος 1.
βαλε τα χρωματα στο θερμο 2
βαλε το ευρος χρωματος ευρυ
βαλε το χρωμα και την αντιθεση στο 55-60

Aυτες οι ρυθμησεις κανουν και για PS3 games?

Η μηπως αλλαζουν οι ρυθμησεις μονες τους οταν μπαινεις στο PS3?