Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Ευχαριστω

1800 E, (προλαβα...)

pixels ok , το setup ξεκινησε κανονικα (οχι αποθηκευμενα καναλια)

εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15282&highlight=46x3500&page=28

εχει το συνδιασμο για secret menu με τις ωρες , ο συνδιασμος πληκτρων λεει

TV OFF & press
DISPLAY - 5 - VOL- - POWER ON
το display ποιο ειναι (αν ειναι το +i τοτε δεν μου εμφανιζει τιποτα) , εκτος αν θελει αλλο ενα power on και μετα τα υπολοιπα ?

Το +i είναι το τέρμα πάνω αριστερά πλήκτρο, κοινώς το πρώτο του τηλεκοντρόλ. Θα πρέπει να πατήσεις την ακολουθία των πλήκτρων γρήγορα.Το έκανα μόλις τώρα στη δικιά μου και έχω ήδη γράψει 770 ώρες θέασης! Το volume πλήκτρο πάτησε το - όπως δηλαδή θα χαμηλώναμε την ένταση γιατί αν πατήσεις το + θα σου βγάλει άλλα πραγματάκια,όπως το ποια έκδοση Firmware έχεις κλπ.

ειμαι σιγουρος οτι το εχω κανει , αλλα δεν .....
στο αλλο service menu (με vol+) μπηκα ...
αυτο τωρα , θα το προσπαθησω παλι το απογευμα μετα την δουλεια

ευχαριστω

Το +i είναι το τέρμα πάνω αριστερά πλήκτρο, κοινώς το πρώτο του τηλεκοντρόλ. Θα πρέπει να πατήσεις την ακολουθία των πλήκτρων γρήγορα.Το έκανα μόλις τώρα στη δικιά μου και έχω ήδη γράψει 770 ώρες θέασης!
Καλά δεν παλιέβεσαι Βασίλη. 770 ώρες. Κοντεύουμε να της ανάψουμε κεράκι ενός έτους ρε. Εμένα είχε 800 ώρες πριν το πάσχα :flipout:. Τώρα έχω καιρό να την βάλω αλλά πιστεύω θα έχει πάνω από 1500. Και να φανταστείς ότι είμαι στο Βόλο μόνο τα ΣΚ. Βέβαια η γυναίκα μου όταν κοιμάται σπίτι μας κι όχι στη μάνα της (συνήθως εκεί κοιμάται όταν λείπω) έχει την τηλεόραση να παίζει όλη νύχτα.

Όχι βρε από όταν βάλαμε το firmware update μηδένισαν οι ώρες!! Μην ξεχνάς, την έχω στο δωμάτιό μου :P

Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Είσαι σίγουρος?
Πάντως εγώ δεν έχω κάνει fw update.
Και ποιό είναι αυτό version του fw, για να δώ τι έχω εγώ? Τη πήρα Μάρτιο.

Κάπου στο 1/3 του thread (σελίδες 25-35) μιλάτε για τους τίτλους που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν είδα και μετά το update να βρέθηκε λύση (?)
Η φωτό εξηγεί τι εννοώ.

PS Η σύνδεσή μου είναι:

Dreambox 600 (Nova) > (Μέσω S-Video) Denon AVR-3808 > (Μέσω HDMI) KDL-46X3500

Attachments

• sony.jpg
    sony.jpg
    135.8 KB · Views: 52
Last edited:

Ειδικα για το ΣΚΑΙ μεσω νοβα , θα πρεπει στο μενου του dreambox να
δηλωσεις οτι εχεις 16/9 TV.

Κάπου στο 1/3 του thread (σελίδες 25-35) μιλάτε για τους τίτλους που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν είδα και μετά το update να βρέθηκε λύση (?)
Η φωτό εξηγεί τι εννοώ.

PS Η σύνδεσή μου είναι:

Dreambox 600 (Nova) > (Μέσω S-Video) Denon AVR-3808 > (Μέσω HDMI) KDL-46X3500

πρωτη φορα το βλεπω αυτο...

εμενα εμφανιζει απλα καποιες ακμες στην πολυ γρηγορη κινηση των γραμματων αλλα τιποτα ανησυχητικο...

Καλά δεν παλιέβεσαι Βασίλη. 770 ώρες. Κοντεύουμε να της ανάψουμε κεράκι ενός έτους ρε. Εμένα είχε 800 ώρες πριν το πάσχα :flipout:. Τώρα έχω καιρό να την βάλω αλλά πιστεύω θα έχει πάνω από 1500. Και να φανταστείς ότι είμαι στο Βόλο μόνο τα ΣΚ. Βέβαια η γυναίκα μου όταν κοιμάται σπίτι μας κι όχι στη μάνα της (συνήθως εκεί κοιμάται όταν λείπω) έχει την τηλεόραση να παίζει όλη νύχτα.

το MAX οριο που μπορει να γραψει στις ωρες λειτουργιας ειναι 65535!!

λες να εχει μικροτερο χρονο ζωης απο τις πλασμα??:flipout::flipout:

Ειδικα για το ΣΚΑΙ μεσω νοβα , θα πρεπει στο μενου του dreambox να
δηλωσεις οτι εχεις 16/9 TV.
Έτσι είναι δηλωμένο. Τέλος πάντων, ο Dream είναι τώρα στο service για άλλο λόγο και απ' ότι μου είπαν απ' το e-shop, θα τον αντικαταστήσουν.
Όσον αφορά το service menu της Sony, η ακολουθία "+i, 5, Vol-, On+" μου έβγαλε την εξής (συνημμένη) πληροφορία, που δε μου λέι τίποτα!
Τι κάνω από κει και πέρα?

Attachments

• 25092008245.jpg
    25092008245.jpg
    112.7 KB · Views: 458