Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

paidia kalimera.
pos ginetai to register me to cd pou sinodevei tin tileorasi?
exo kanei eggrafi sto mysony, simplirono ta stoixeia stin forma kai patontas sinexeia me vgazei se mia selida pou exei tis epiloges
υψηλή ευκρίνεια
συνήθεις ερωτήσεις
βίντεο
me tin ipolipi selida keni. kamia apo tis epiloges den emfanizi tipota
Δεν σε εξυπηρετεί σε τίποτα το register. Άμα συμβεί κάτι με την απόδειξη και στην ελληνική αντιπροσωπεία πάει. Αδιάφορο τους είναι αν έχεις κάνει register ή όχι. Πιο πολύ για στατιστικούς λόγους τους εξυπηρετεί (στα κεντρικά της εταιρίας) και για να ελέγχουν τι γίνεται από παραεισαγωγές κτλ.
Εγώ πλέον έχω σταματήσει τα register με τα προϊόντα εκτός αν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό (πχ επέκταση εγγύησης κτλ).

Παιδια την αγορασα του κουτιου.(ετσι μου ειπαν)

γραφει...00083-00000-00068

εχει δουλεψει 83 ωρες;

να την παω πισω;,δε ξερω τι να κανω..

Όταν την άνοιξες από το κουτί,είχε αυτοκόλλητα κολλήμενα πάνω της? Αν και του πατέρα μου δεν είχε και ήταν με 0 ώρες. Η Tv έχει τίποτα αμοιχές κλπ? Aν και 83 ώρες είναι λίγες για να είναι εκθεσιακή.. όταν την άνοιξες σου ζήτησε να επιλέξεις χώρα ή έπιανε μερικά κανάλια?

οχι δεν ειχε αυτοκολλητα
οχι δε μου ζητησε να επιλεξω χωρα-ηταν ηδη στα ελληνικα
οχι συντονιμενα καναλια

μετραει απο 00 μεχρι 07 κ μετα παλι 00,χωρις να εχω βαλει καποιο καναλι ακομα
κατασκευη 02/2008
ακουω γνωμες τι παιζει...

Last edited:

Ούτε εμένα είχε αυτοκόλλητα εκτός απ' το "Full HD" κάτω δεξιά.
Μου ζήτησε να δηλώσω χώρα και δεν είχε κανάλια περασμένα. Τη πήρα Μάρτιο και ήταν κατασκευής 1ος/2008 made in Spain.
Βέβαια τότε δεν ήξερα το "service menu"..

ps. Απ' το Πλαίσιο

Last edited:

Βρε παιδιά αν ήταν demo και είχε 68 ώρες λειτουργίας τότε ήταν στο ράφι για 12ώρες την ημέρα=σχεδόν 6 μέρες,διάστημα το οποίο είναι ελάχιστο.Απλώς είναι κρίμα να την πατάς έτσι.Αν γράφεις ότι ήταν συντονισμένη μέχρι το 7 πάει να πει ότι κάποιος την άναψε να δει πώς λειτουργεί και την ξαναέβαλε στο κουτάκι της.Από ποιό κατάστημα την αγόρασες? Την πήρες τώρα στο διάστημα που την έβαλαν σε προσφορά?

83 ωρες ειχε.
Σημερα εγινε η αγορα.
εκανα κ ενα full reset κ ειδα οτι ρωταει γλωσσα κλπ, πραγμα που οταν την ανοιξα πρωτη φορα δεν εκανε..

ο πωλητης μου ειπε οτι μαλλον ειναι κομματι που περασε απο ποιοτικο ελεγχο...(λολ)

δεν ξερω αν μπορω να αναφερω το ονομα του καταστηματος στο στο φορουμ.

Απο αυτα που βλεπω μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο προβλημα,απλα ειναι το ψυχολογικο...

Τι θα κανατε?

Επιστροφή και τέρμα το θέμα.Ζήτησε πιστωτικό να πάρεις άλλη Tv,όπως τη w4500 που είναι καλύτερη ή ζήτησε να σου δώσουν παραπάνω εγγύηση. Ποιός ξέρει τη χρήση που της έκαναν και στη τελική γιατί να πάρεις μεταχειρισμένη tv. Kαι αν συνεχίσουν τα περί ποιοτικού ελέγχου τότε πες τους για την Ένωση Καταναλωτή και κοίταξε τί σφίξιμο θα τους πιάσει. Αλλά προσοχή,μην αφήσεις τις μέρες να περάσουν γιατί μετά δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι την πήρες μεταχειρισμένη.24 ώρες έχει μια μέρα,άρα έχεις 3 μέρες διωρία να τους την επιστρέψεις.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Μια ανασκόπηση στο calibration της 46X3500 δεν κάνει κακό… :grandpa:
Λοιπόν χρησιμοποιώ της ρυθμίσεις από το HDTV για την 40Χ3500 :slapface:

Game made on για παιχνίδια με το PS3

Game mode off για BD/DVD

SD για TV

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος !
Αλλά μήπως είμαι λάθος μήπως έχουν βγει καλύτερες για κάθε κατηγορία ξεχωριστά?

:grinning-smiley-043

Aγορα της X-3500 40 απο ηλεκτρονικη στα 1550 ευρώ.

Η τηλεοραση δεν ειχε αυτοκολλητα παρα μονο ενα full hd κατω δεξια.
Στο service menu δεν μπορεσα να δω ποσες ωρες εχει παιξει εαν εχει παιξει.
Μηπως κανω κατι λαθος ? Σε ποιο σημειο βλεπεις τις ωρες ?

Κατα τα αλλα μια χαρα τηλεοραση , με εκπληκτικο σχεδιασμο και super εικονα

Έτσι είναι δηλωμένο. Τέλος πάντων, ο Dream είναι τώρα στο service για άλλο λόγο και απ' ότι μου είπαν απ' το e-shop, θα τον αντικαταστήσουν.
Όσον αφορά το service menu της Sony, η ακολουθία "+i, 5, Vol-, On+" μου έβγαλε την εξής (συνημμένη) πληροφορία, που δε μου λέι τίποτα!
Τι κάνω από κει και πέρα?

Κάτω αριστερά στην οθόνη που θα σου εμφανιστεί θα λέει τις ώρες που έχει δουλέψει.

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Κάτω αριστερά στην οθόνη που θα σου εμφανιστεί θα λέει τις ώρες που έχει δουλέψει.

Εκανα αυτο ακριβως αλλα δεν μου βγαζει τις ωρες .

Αν λοιπουν αυτοκολλητα , τσεκαρετε ωρες .....
Η δικια μου οπως ηρθε εφυγε
Η SONY δεν προκειται να ξανεφερει το συγκεκριμενο μοντελο
Μιλουσα μαζι τους περιμενοντας ποτε θα αντικαθιστουσαν την δικια μου , αλλα τελικα δεν θα γινει
Ειχα βρει και ενα κομματι στον Κ.... στα 2029Ε (46αρα) αλλα ηταν demo στα Χανια .....

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Αν λοιπουν αυτοκολλητα , τσεκαρετε ωρες .....
Η δικια μου οπως ηρθε εφυγε
Η SONY δεν προκειται να ξανεφερει το συγκεκριμενο μοντελο
Μιλουσα μαζι τους περιμενοντας ποτε θα αντικαθιστουσαν την δικια μου , αλλα τελικα δεν θα γινει
Ειχα βρει και ενα κομματι στον Κ.... στα 2029Ε (46αρα) αλλα ηταν demo στα Χανια .....

Πως θα μπορεσω να δω τις ωρες , που το λεει στο menu

Ειναι το post #849 , απλα δοκιμασε το 2-3 φορες (κλειστη - ανοιχτη , δεν θυμαμαι τωρα), και
θα σου βγαλει κατω αριστερα , μια αριθμηση του στυλ χχχχχ-χχχχχ-χχχχχ

θα βγαλω μια foto και θα την ανεβασω να μου πειτε

[FONT=&quot]:grandpa: Ας μας πει ρε παιδιά ένας ιδικός στο θέμα [FONT=&quot]Calibration[/FONT][FONT=&quot], για 46[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]3500 ποιες είναι οι πιο σωστές ρυθμίσεις; :grinning-smiley-043
[/FONT]
[/FONT]

Last edited: