Sony KDL-48W705C vs LG 50LF652V vs Samsung UE48H6400

Nemesis_rds

New member
18 July 2012
5
Καλησπερα παιδια.

Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις 3 τηλεορασεις

Sony KDL-48W705C
LG 50LF652V
Samsung UE48H6400

Ποια απο τις 3 θα μου προτεινατε?
Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι η ποιοτητα της εικονας τοσο απο τον τηλεοπτικο δεκτη οσο και στις ταινιες μεσω υπολογιστη.
Η ευκολια συνδεσιμοτητας με υπολογιστη μεσω wifi στα θετικα.
Το 3D δεν ειναι προτεραιοτητα, αλλα δε με χαλαει να υπαρχει, ειδικα το παθητικο της LG.
Οι μικρες διαφορες τιμης αλλα και των λιγων ιντσων αναμεσα στα μοντελα δεν τις θεωρω υπολογισιμες.
Επισης, σκοπευω να την βαλω στον τοιχο. Απ' οτι καταλαβα η Sony δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα?

Αν υπαρχει και καποια αλλη προταση με παρομοια χαρακτηριστικα, ασφαλως και ειναι καλοδεχουμενη.

Η σαμι είναι περισυνό μοντέλο και νομίζω ότι έχει περισσότερα από τα 599 της σονυ.
Σε τηλεοπτικό, μιας και την έχω, μπρώ να σου πω πως δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Γι αυτό προσωπικά, βλέπω digea από τον vu solo2 που κάνει πολύ καλύτερη επεξεργασία και έτσι το πράγμα "σώζεται" αρκετα.. το 3d της είναι ακτιβ και προσωπικά ΔΕΝ μου αρέσει. το hd εξαιρετικό. Ως τηλεόραση έχει ΚΑΙ καλό smart κα γενικά μπορώ να πω πως είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος..
Από τις 3, καλύτερη είναι η 6400 που είναι και 100hz, άσχετα εάν στην περίπτωση μου, τώρα που ψάχνομαι και εγώ για 48'' κρεβατομάρας, είπα να μην πάρω πάλι την ίδια και ίσως καταλήξω στην σονυ...