Sony KDL-50W805B ΑΓΟΡΑ-ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ

freeboy70

New member
11 November 2014
95
greece
Καλησπέρα σε όλους τους ειδήμονες του είδους. Νέος εντελώς σε αυτήν την κατηγορία, ψάχνω τον τελευταίο μήνα κι εγώ να αποκτήσω μια HDTV που να με καλύπτει
σε θέμα ψυχαγωγίας-ταινιών-και φυσικά gaming μέσω PS3. Αυτό είναι ήδη το δεύτερο ποστ μου σε δύο μέρες σε αυτό το φόρουμ (δεν το περίμενα από εμένα!) αναζητώντας
γνώμες και απόψεις από κάποιους που τουλάχιστον έχουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία.

Είναι πολύ καλή, και αν δε σε ενδιαφέρει το 3D, ακόμα καλύτερα η 50W705.
Εξάλλου το 3D της 805 δεν είναι και το καλύτερο, αφού είναι ενεργητικό αλλά δείχνει όπως το παθητικό. Συνδυάζει τα μειονεκτήματα και των δύο τεχνολογιών. Κούραση ( σε μικρό η μεγάλο βαθμό ανάλογα το άτομο ) του ενεργητικού και μισή ανάλυση του παθητικού. Δεν είναι λοιπόν το καλύτερο αλλά είναι αξιοπρεπές.

τα εξτρα γυαλια δεν ειναι προβλημα οντως! αυτο που με απασχολει ειναι η αξια των χρηματων/αγορας. δεν αλλαζω συχνα τηλεορασεις γι αυτο οτι αγορα γινει τωρα θα παραμεινει για αρκετο καιρο ως συσκευη στο σπιτι

τα εξτρα γυαλια δεν ειναι προβλημα οντως! αυτο που με απασχολει ειναι η αξια των χρηματων/αγορας. δεν αλλαζω συχνα τηλεορασεις γι αυτο οτι αγορα γινει τωρα θα παραμεινει για αρκετο καιρο ως συσκευη στο σπιτι
Αν πάρεις Sony με την ποιότητα κατασκευης που διαθέτει η w805 το αρκετός καιρός ειναι υπό συζήτηση !

ωωωχχχχ τι εννοεις???!!!!!
Εμένα μου χάλασε μια Sony που είχε αγοραστεί 2000 λιγες μέρες πριν λήξει η εγγύηση και μετα απο πεντάμηνη ταλαιπωρία μου την αντικατέστησαν με την w 829 αξίας ... 1099 !
Την εχω 4 μήνες και θεωρώ ότι κατασκευαστικά, απο πλευράς γωνίας θεασης, ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 3D, απο ήχο, απο media player... Ειναι άστρα να πάνε !!!
Αλλα το χειρότερο: δεν εχω πλέον καμία εμπιστοσύνη στην αντιμετώπιση απο την εταιρεία!

την w829 μολις κοιτουσα κι εγω τωρα!!!! δλδ συμφωνα με την γνωμη σου η 829 δεν αξιζει? προσπαυω να βρω καποιες κριτικες αλλα με προλαβες....

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις βγάζουν πιο συχνά βλαβες απο τις crt και κυρίως ακριβές οπως το panel οπου η επισκευή είναι ασύμφορη. Ο φίλος έχει καεί απο τη Sony αλλά μια βόλτα στο θέμα των βλαβών θα σου δείξει ότι όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν

Είναι θέμα τύχης πόσο θα σου κρατήσει η νέα τηλεόραση οπότε όσο και να το ψάξεις άκρη δεν θα βρεις. Κάνε μια επέκταση εγγύησης στην 5ετια ότι και αν αγοράσεις και ο θεός βοηθός.

Είναι θέμα τύχης πόσο θα σου κρατήσει η νέα τηλεόραση οπότε όσο και να το ψάξεις άκρη δεν θα βρεις. Κάνε μια επέκταση εγγύησης στην 5ετια ότι και αν αγοράσεις και ο θεός βοηθός.
Απλά αν η επέκταση εγγυησης ειναι της Sony αμφιβάλω αν θα τη σεβαστεί.
Εκτιμώ ότι αν χαλάσει, πολυ πιθανόν να μην ειναι επιςκευαςιμη, και αν αντικατασταθεί, θα γίνει με κάποιο κατα πολυ υποδεέστερο μοντέλο.
Αν η επέκταση ειναι απο κάποια αλυσίδα, τότε δεν γνωρίζω .

Απλά αν η επέκταση εγγυησης ειναι της Sony αμφιβάλω αν θα τη σεβαστεί.
Εκτιμώ ότι αν χαλάσει, πολυ πιθανόν να μην ειναι επιςκευαςιμη, και αν αντικατασταθεί, θα γίνει με κάποιο κατα πολυ υποδεέστερο μοντέλο.
Αν η επέκταση ειναι απο κάποια αλυσίδα, τότε δεν γνωρίζω .

η επεκταση εγγυησης εχει τις ιδιες υποχρεωσεις και περιορισμους με την εγγυηση κατασκευαστη...

οκ με την επεκταση εγγησης. ειναι εστω μια καλυψη, μικρη μεγαλη, μακαρι να μην χρειαστει. τωρα οσον αφορα το θεμα αγορας καποιας συγκεκριμενης tv, εδω αρχιζω και μπερδευομαι! εως τωρα στο ευρος τιμης που μπορω να διαθεσω (700-800 ) εχω δει ολες σχεδον τις προτασεις σε μεγαλες εταιρειες καθως κι αυτες που μου προτεινετε εσεις. καταληγω μαλλον ειτε σε samsung ειτε σε sony. την lg βλεπω πως αρκετοι απο εσας που γνωριζετε κατι παραπανω την αποριπτετε ιδιως σε χαμηλου και μεσαιου κοστους συσκευες.
samsung σειρα 6200-6400
sony σειρα w805-w815B
στις 46-50 ιντσες.
αν υπαρχει καποια αλλη προταση, ευχαριστως να την ακουσω μαγκες. τουλαχιστον κατι παραπανω απο εμενα γνωριζετε!! αντε ενα κοπο ρε παιδια ακομα, μπας και βγαλω καποια ακρη....!! ευχαριστωωωωωω

Αυτές είναι ότι καλύτερο. Πήγαινε δες και όποια σου << κάτσει >> καλύτερα στο μάτι τη παίρνεις.

Αυτο σιγουρα πρεπει να γινει, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βρω τις συγκεκριμενες "στημενες" σε μαγαζι!!!