sony kdl 50w805b vs samsung 55f6400 vs samsung 55h6200

Alexandros Kafkas

New member
7 June 2014
9
Υστερα απο αρκετη μελετη στο forum ειχα καταληξει στην πενηνταρα 805b..διαθεσημοτητα ομως μηδεν..ο υπαλληλος του πλασιου μου λεει σε μια βδομαδα παρε με να σου πω ποτε θα ερθουν περιπου μολις μιλησα με sony κ ουτε αυτοι ξερουν..καλα κρασια δηλαδη...παω κωτσοβωλο κ πεφτω πανω στην προσφορα της 55f6400 στα 799..παω πλαισιο κ μου λεει εγω σου δινω την 55h6200 με 899.. :/ που μου προτεινεται να καταληξω? 80% ταινιες...10% τηλεοραση και 10% 3d..δωματιο σκοτεινο..με ενδιαφερει να εχει καλη εικονα..με τις ιδιοτητες smart ασχολουμαι λιγο..

Την 6200.
4πύρηνος επεξεργαστής και πιο γρηγορη απόκριση στα μενου.
Η εικονα λογικά ειναι παρεμφερής ή και καλύτερη της 6400.

Αν η μόνη διαφορά είναι ο τετραπυρηνος. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η 6200 δεν έχει και 3d γυαλιά τότε μάλλον δεν αξίζει. Ο υπάλληλος του πλαισίου μου είπε ότι τα μοντέλα του 2014 της Samsung διόρθωσαν την υπερβολική φωτεινότητα και τα υπερτονισμενα χρώματα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Είμαι παράλογος αν πω ότι αυτό το έντονο ίσως είναι αφύσικο αλλά στο δικό μου μάτι έμοιαζε όμορφο? :-\

ισως και καλυτερη ομοιομορφοια στη 6200 γιατι πρεπει να ναι direct led.Μονο απο τις γωνιες θα εχει διαρροη φωτος.Απλα η τιμη της 6400 ειναι ξεφτιλα

Και εγω ειμουν ετοιμος να αγορασω την 805 αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας λεω να αγορασω την 55F6400. Περισοτερο για μπαλα λογω μουντιαλ την θελω. Εχε κανεις καμια αποψη?

Oποτε καταληγουμε οτι τα 100 ευρω διαφορα της 6200 παρολο που δεν περιλαμβανει γυαλια αξιζει γιατι ισως εχει λιγο καλυτερο πανελ και επεξεργαστη..χειροτερο οχι σιγουρα.κ οσο να ναι νιωθεις πιο ομορφα πληρωνοντας την σειρα 2014...απλα ειμαι επιφυλακτικος σε αυτο το μοντελο γιατι τα αλλα δυο ειναι πολυτεσταρισμενα κ βαθμολογουνται με αριστα..ενω η 6200 ειναι στην αφανια..δεν βρηκα κανα αξιολογο test η" review..η 6200 σε σχεση με την 805b? θελω μεχρι το μεσημερακι να εχω αποφασισει γιατι εχθες ειχαν μεινει 2 κομματι μονο 6200 κ η 6400 σε αυτη την τιμη δεν θα μεινει για πολυ στον κωτσο..σας ευχαριστω πολυ ολους ..:)

Απάντηση: Re: sony kdl 50w805b vs samsung 55f6400 vs samsung 55h6200

Ο υπάλληλος του πλαισίου μου είπε ότι τα μοντέλα του 2014 της Samsung διόρθωσαν την υπερβολική φωτεινότητα και τα υπερτονισμενα χρώματα.

Δεν ξέρω αν το έχει πάρει χαμπάρι αλλά τόσο για την φωτεινότητα όσο και για τα χρώματα υπάρχουν στα μενού της τηλεόρασης ρυθμιστικά. Την επόμενη φορά δείξε του σε παρακαλώ να κάνει τις μπάρες πάνω και κάτω...:p

Re: Απάντηση: Re: sony kdl 50w805b vs samsung 55f6400 vs samsung 55h6200

προφανως θα αναφεροταν στα ετοιμα προφιλ..για πες την γνωμη σου yperion..για την χρηση που κανω τι θα επελεγες? Μου αρεσουν τα προιντα samsung να μην διστασω με την 55h6200 ? το περισσοτερο διαστημα ημουν στο να παρω την 6400..μετα βλεπω εδω εσας να λετε οτι το καλυτερο vfm ειναι η sony w805b..τρωω το ακυρο λογο διαθεσιμοτητας..(το οποιο δεν με ξενερωνει κ τοσο..δεν αγοραζουμε καθε μερα tv.αν πραγματικα εχει διαφορα ειμαι διατεθημενος να την περιμενω κ μηνα) βλεπω την προσφορα του κωτσο κ λεω κατι δεν βλεπω καλα..κ εκει που λεω εχω καταληξει ερχεται κ το παλισιο να με προβληματισει με την 6200..τεχον μοντελο ..αγνωστης ταυτοτητας..yperion δωσε ψηφο δαγκωτη να φυγω για παραλαβη :P

Και οι τρείς που κοιτάς είναι πολύ καλές. Ειδικά στις σαμυ δεν είναι σπουδαία η διαφορά σε εικόνα ανάμεσά τους , άσε που τα πάντα αλλάζουν και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που θα κάνεις αναλόγως του γούστου σου.
Εμπιστεύσου λοιπόν ανάμεσα σε αυτές τις δύο το γούστο σου και ανάλογα με το τι θέλεις περισσότερο πράξε.

στην 6200 τι τηλεκοντρόλ έχει?
αν έχει το απλό, τότε οι smart λειτουργίες είναι ψιλοβάσανο.
αν έχει το touch τότε θα πήγαινα και εγώ σε 6200.
πάντως και ο διπύρηνος της f6400 μια χαρά μου φαίνεται σε απόκριση

δεν αξίζει να τα πάρεις ξεχωριστά.
καλύτερα ξαναρώτα στο Πλαίσιο την Η6400 πόσο στη δίνει.

μεχρι 1000 για την 55H6400..900 για την 55Η6200 αλλα με δωρο εστω ενα kit με 3d γυαλια..αλλιως στην 55F6400 απο κωτσο με 800..καλα το σκεφτομαι? μου λετε κ παιρνω τηλ τωρα..ευχαριστω..

Αν εισαι τοσο καλος στα παζαρια και καταφερεις να κατεβασεις την 55H6400 απο 1319 (Πλαισιο) στο Χιλιαρικο τοτε εννοειτε πας σε αυτην αλλιως κανεις το παζαρι για τα 3d γυαλια για την 55Η6200, Τελευταια επιλογη σου κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η 55F6400.

Αν εισαι τοσο καλος στα παζαρια και καταφερεις να κατεβασεις την 55H6400 απο 1319 (Πλαισιο) στο Χιλιαρικο τοτε εννοειτε πας σε αυτην αλλιως κανεις το παζαρι για τα 3d γυαλια για την 55Η6200, Τελευταια επιλογη σου κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι η 55F6400.
Συμφωνώ.

55H6200 στα 899 με δωρο το kit
Samsung 2 X 3D Glasses SSG-P51002/XC απο πλαισιο..νομιζω οτι εκανα καλο deal..Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας..

55H6200 στα 899 με δωρο το kit
Samsung 2 X 3D Glasses SSG-P51002/XC απο πλαισιο..νομιζω οτι εκανα καλο deal..Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας..

Καλές θεάσεις!
Σου κάναν τέτοια έκπτωση;! Πως το κατάφερες; Σε πιο υποκατάστημα; Περιέχει η 6200 στην συσκευασία το smart remote; Ευχαριστημενός με τα φιλτρα 'κινήσης' σε λειτουργεία σε ταινίες και ποδόσφαιρο;