Sony KDL-50W829 ή Samsung UE50HU6900

panikos73

New member
20 September 2012
5
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

Είμαι σε αναζήτηση μιας νέας τηλεόρασης 50". Είμαι ανάμεσα στα δύο μοντέλα που αναγράφω στο θέμα και θα ήθελα τις γνώμες και τη βοήθειά σας προκειμένου να επιλέξω. Οι τιμές τους είναι πρακτικά ίδιες. Να σημειώσω ότι μένω στην επαρχία και δεν έχω τη δυνατότητα να δω από κοντά κανένα από τα δύο μοντέλα, συνεπώς οι απόψεις σας θα είναι σημαντικές για εμένα. Ιδιαίτερα αυτές όσων τις έχουν δει από κοντά και όσων τυγχάνει να είναι ιδιοκτήτες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

παρε την 50w805b να γλυτωσεις και 100 ευρω.η διαφορα με την 829 ειναι στα Hz τα οποια δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.μετα απο πολυ διαβασμα εδω στο φορουμ κατεληξα στην 805 την οποια ακομα την περιμενω...τωρα για την samsung δεν γνωριζω και πολλα.ειναι ultra hd και τετοια αναλυση θα δουμε μετα απο 4-5 χρονια.δεν ξερω αν αξιζει.

περιμενε ομως και τις αποψεις των πιο ψαγμενων στο χωρο...

Ανάμεσα στα δύο μοντέλα που αναφέρεις δεν χρειάζεται σκέψη.Πας κατευθείαν στην 50w805b Στα 850 ευρώ Και τέλος. Η samsung Που αναφέρεις είναι uhd πράγμα άχρηστο για τα επόμενα 1~2 Χρόνια χειρότερα αποτελέσματα σε FHD-SD πηγές και επίσης είναι 50 Hz Από το πάνελ. Γιατί να την επιλέξει κάποιος? Δεν έχει νόημα.

Σας ευχαριστώ για τις ως τώρα απαντήσεις σας. Θα είχατε κάποιο άλλο μοντέλο να προτείνετε εκτός των αναφερθέντων με προϋπολογισμό αυστηρά έως 1000 ;

Re: Απάντηση: Sony KDL-50W829 ή Samsung UE50HU6900

Σας ευχαριστώ για τις ως τώρα απαντήσεις σας. Θα είχατε κάποιο άλλο μοντέλο να προτείνετε εκτός των αναφερθέντων με προϋπολογισμό αυστηρά έως 1000 ;
Οι Sony w8xxb ειναι προς αποφυγήν!
Έχουν άθλια ποιότητα κατασκευης , και μετά απο 2,3 χρόνια θα θεωρούνται αστείες, ακόμα και απο όσους σήμερα, εξακολουθούν να τις πρνευουν !!!

Ένας γνωστός μου πρότεινε και την Panasonic TX-50AS650E. Παρακαλώ για τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την τηλεόραση και για το τι θα επιλέγατε μεταξύ:
Α) Sony KDL-W805
B) Samsung UE50H6200 και
Γ) Panasonic TX-50AS650E

Σας ευχαριστώ.