SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Γεία χαρά,
και εγώ είμαι σε παρόμοιο δείλημα μεταξύ SAMSUNG A956 και SONY Z4500. Επειδή έχω και ένα PS3 με HDMI αναρωτιέμαι αν υπάρχουν προβλήματα input lag όσο αφορά τα video games. Ξέρει κανένας καμμία σωστή πληροφορία στο θέμα αυτό?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Εγω αυτη την στιγμη την 786 θα αγοραζα μεταξυ των δυο (αν μιλαμε για το
ιδιο μεγεθος).

Ποια είναι η δεύτερη ? (έχασα τον ειρμό)

Απάντηση: Re: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Γεία χαρά,
και εγώ είμαι σε παρόμοιο δείλημα μεταξύ SAMSUNG A956 και SONY Z4500. Επειδή έχω και ένα PS3 με HDMI αναρωτιέμαι αν υπάρχουν προβλήματα input lag όσο αφορά τα video games. Ξέρει κανένας καμμία σωστή πληροφορία στο θέμα αυτό?????

Αν μπεις στο νήμα της Α956 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35870&page=8 θα δεις ότι τα λεγόμενα από τους πρώτους κατόχους είναι πολύ ενθαρρυντικά πάνω στο θέμα.

Γεία χαρά,

Αυτο το θεμα με το input lag ειναι αλλο ενα θεμα που απο τοσο εχει γινει τοσο...

Οταν μιλαμε για πχ. 60 ms lag δυσκολα θα το αντιληφθει καποιος. Μονο σε καποιες Philips που εχουν πανω απο 100 αρχιζει να δημιουργειται πραγματικο προβλημα.

Ποια είναι η δεύτερη ? (έχασα τον ειρμό)

Την W4500. Η απαντηση βασικα ηταν προς τον nvarso που ανεφερε αυτες τις δυο...-bye-

Last edited:
Δεν είναι 3-4 οι απογοητευμένοι εκτός αν εννοείς 3-4.000.
Επίσης ή Α756 είναι LED και είναι πειρασμός η αγορά της..
Πολλές πληροφορίες στο παρακάτω λινκ, όρεξη να έχει να διαβάζεις..
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/794082-samsung-le-a780-series-led-59.html

3-4 ειναι.και μαλιστα εβγαλαν φωτο με backlight max!!!ειναι γελοιτητα το υποτιθεμενο προβλημα που συμβαινει μονο στην W4500.η Α756 δεν ειναι LED

Απάντηση: Re: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

H A756 δεν είναι led, η Α786 είναι αλλά η 46Α786 κάνει κοντά 2000 και με αυτά τα λεφτά παίρνεις την sony 52W4500 ή την LG 50PG7000 (και 600 ευρώ ρέστα)...
σχετικά με το clouding διάβασα πάρα πολλά και άσχημα στο avforums και με τρομοκράτησαν, σας ανεβάζω μερικές εικόνες από το συγκεκριμένο forum όπου δείχνουν το πρόβλημα σε sony w4500. Προσωπικά το βρίσκω πολύ σημαντικό πρόβλημα.
Σχετικά με την ερώτηση του Yperion για το που έβγαλα το συμπέρασμα για ότι οι LCD είναι χάλια σε τηλεοπτικό σήμα και SD... 1 χρόνο τώρα παρακολουθώ όλα τα μοντέλα και σε όποιο μαγαζί ή σπίτι φίλου βρω τηλεόραση παίζω με τις ρυθμίσεις... προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω βρει καμία να παίζει καλήτερα από plasma.

Δεν είναι 3-4 οι απογοητευμένοι εκτός αν εννοείς 3-4.000.
Επίσης ή Α756 είναι LED και είναι πειρασμός η αγορά της..
Πολλές πληροφορίες στο παρακάτω λινκ, όρεξη να έχει να διαβάζεις..
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/794082-samsung-le-a780-series-led-59.html

Attachments

• s8300380eu5935.jpg
    s8300380eu5935.jpg
    8.3 KB · Views: 35
  • s8300387zo4.jpg
    s8300387zo4.jpg
    39.5 KB · Views: 37
  • s8300386an6.jpg
    s8300386an6.jpg
    31.3 KB · Views: 32

Εγω αυτη την στιγμη την 786 θα αγοραζα μεταξυ των δυο (αν μιλαμε για το
ιδιο μεγεθος).

Δηλ. Γιάννη θα προτιμούσες την 786 μόνο στην περίπτωση που είχε 6 ίντσες παραπάνω και την ίδια τιμή με την 52 W4500? -bye-

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

H A756 δεν είναι led, η Α786 είναι αλλά η 46Α786 κάνει κοντά 2000 και με αυτά τα λεφτά παίρνεις την sony 52W4500 ή την LG 50PG7000 (και 600 ευρώ ρέστα)...
σχετικά με το clouding διάβασα πάρα πολλά και άσχημα στο avforums και με τρομοκράτησαν, σας ανεβάζω μερικές εικόνες από το συγκεκριμένο forum όπου δείχνουν το πρόβλημα σε sony w4500. Προσωπικά το βρίσκω πολύ σημαντικό πρόβλημα.
Σχετικά με την ερώτηση του Yperion για το που έβγαλα το συμπέρασμα για ότι οι LCD είναι χάλια σε τηλεοπτικό σήμα και SD... 1 χρόνο τώρα παρακολουθώ όλα τα μοντέλα και σε όποιο μαγαζί ή σπίτι φίλου βρω τηλεόραση παίζω με τις ρυθμίσεις... προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω βρει καμία να παίζει καλήτερα από plasma.

το προβλημα ειναι εμφανές,δεν προσπαθω να πω οτι δεν υπαρχει το προβλημα.απλα η συχνοτητα δεν ειναι διαφορετικη απο οποιαδηποτε αλλη lcd tv

Φίλοι μου -bye-, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Το clouding είναι εγγενές πρόβλημα ΟΛΩΝ των LCD, όπως το pwm noise είναι εγγενές πρόβλημα ΟΛΩΝ των Plasma και όπως η απόκλιση γεωμετρίας και φωτεινότητας είναι εγγενές πρόβλημα ΟΛΩΝ των CRT.

Aπλώς στην καθημερινή χρήση και με σωστές ρυθμίσεις, περνάνε απαρατήρητα...

Οπότε μη διυλίζουμε τον κόνωπα σε τέτοιο βαθμό, όλες τα έχουν... :D

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Θα το ήθελα πολύ αν το θέλει βέβαια και ο ξενοδόχος! Υπάρχουν βέβαια κάποια τεχνικά προβλήματα οπότε θα σου στείλω το τηλ. μου αν θες να επικοινωνήσουμε για να δούμε αν ταιριάζουν τα χρονοδιαγράμματά μας.

κανενα προβλημα παιδια, ενημερωστε με εγκαιρως μονο για να μην κανονισω κατι αλλο...

Δεν ξέρω γιατί το συζητάτε ακόμα...

Samsung LE46A956 θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια, που έχει και Μαύρο -bye-

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρίση -bye- , παρ’ όλα αυτά όμως η ζυγαριά δεν έγειρε στο ελάχιστο (2 ψήφοι η 52W4500 και 2ψήφοι για την 46Α956).
Όσων αφορά την προσωπική άποψη θα ομολογήσω ότι ξεκινώντας, μου είχε επιβληθεί η W4500 λόγο των παραπάνω ιντσών, από προχθές όμως που είδα την 46Α956 σε σπίτι φίλου μας από το φόρουμ, δεν ισχύει πλέων αυτό γιατί η Samsung με κατέπληξε με την εικόνα της (HD υλικό). Καταπληκτικό μαύρο!!! Επίσης να πω σε όσους ανησυχούν για το input lag, ότι κατά την ολιγόλεπτη δοκιμή που είχα την ευκαιρία να πειραματιστώ με το παιχνίδι CALL OF DUTY M.AF. :violent-smiley-030: δεν αισθάνθηκα καθυστέρηση παρά ίσος μια υποψία, μόνο που σε καμιά περίπτωση δεν θα την έπαιρνα στα σοβαρά.
Παρουσιάστήκε μάλλον και μία outsider η 46 A 786 που παίζει με 200 ε λιγότερα από την αδελφή της (αλήθεια σε τι υπολείπεται?) ενώ η PG 7000 που είναι μια πολύ καλή tv για τα λεφτά της μάλλον παίζει σε άλλη κατηγορία.

Αν υπάρχουν και άλλες γνώμες, είναι ευπρόσδεκτες αφού ουσιαστικά δεν έβγαλα ακόμη άκρη.

Υ.Γ. Φίλε Απόστολε προς το παρών βγαίνεις δικαιωμένος :chinscratch: !

Re: Απάντηση: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρίση -bye- , παρ’ όλα αυτά όμως η ζυγαριά δεν έγειρε στο ελάχιστο (2 ψήφοι η 52W4500 και 2ψήφοι για την 46Α956).
Όσων αφορά την προσωπική άποψη θα ομολογήσω ότι ξεκινώντας, μου είχε επιβληθεί η W4500 λόγο των παραπάνω ιντσών, από προχθές όμως που είδα την 46Α956 σε σπίτι φίλου μας από το φόρουμ, δεν ισχύει πλέων αυτό γιατί η Samsung με κατέπληξε με την εικόνα της (HD υλικό). Καταπληκτικό μαύρο!!! Επίσης να πω σε όσους ανησυχούν για το input lag, ότι κατά την ολιγόλεπτη δοκιμή που είχα την ευκαιρία να πειραματιστώ με το παιχνίδι CALL OF DUTY M.AF. :violent-smiley-030: δεν αισθάνθηκα καθυστέρηση παρά ίσος μια υποψία, μόνο που σε καμιά περίπτωση δεν θα την έπαιρνα στα σοβαρά.
Παρουσιάστήκε μάλλον και μία outsider η 46 A 786 που παίζει με 200 ε λιγότερα από την αδελφή της (αλήθεια σε τι υπολείπεται?) ενώ η PG 7000 που είναι μια πολύ καλή tv για τα λεφτά της μάλλον παίζει σε άλλη κατηγορία.

Αν υπάρχουν και άλλες γνώμες, είναι ευπρόσδεκτες αφού ουσιαστικά δεν έβγαλα ακόμη άκρη.

Υ.Γ. Φίλε Απόστολε προς το παρών βγαίνεις δικαιωμένος :chinscratch: !

Αρη αν χρειαζεσαι και 2η δοκιμη, κανενα προβλημα, να το βολεψουμε μαζι με το προβολικο της σονυ που περιμενω σε καμια 10αρια μερες μπας και σε ξεσηκωσω για τα καλα.........-bye-

Αρη αν χρειαζεσαι και 2η δοκιμη, κανενα προβλημα, να το βολεψουμε μαζι με το προβολικο της σονυ που περιμενω σε καμια 10αρια μερες μπας και σε ξεσηκωσω για τα καλα.........-bye-

Σάκη κάτσε καλά μην με κολάζεις :devil-smiley-029: , γιατί θα καταλήξω (εύκολα) στο τέλος με προβολέα αντί για tvκαι ποιος την ακούει :argue: μετά την γυναίκα μου?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL 52W4500 ή SAMSUNG LE 46A956

Σάκη κάτσε καλά μην με κολάζεις :devil-smiley-029: , γιατί θα καταλήξω (εύκολα) στο τέλος με προβολέα αντί για tvκαι ποιος την ακούει :argue: μετά την γυναίκα μου?

Θελεις απαντηση σε αυτο? Ελπίζω οχι ο κουμπαρος......:flipout::flipout::flipout: