Sony Kdl-52x3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

ΜΕΓΕΙΑ !!!

εδειξα πριν απο λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες στη γυναικα μου .....

την επεισα προς το παρον !!!!

οτι πρεπει να αλλαξουμε το μπαουλο μας 29 ιντζων ...

πολυ ομορφη κατασκευη θα παμε να τη δουμε απο κοντα !

Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Δυστυχώς δεν μου "χωράει" η 52άρα και πάμε για την μικρή 46άρα.

Ευγε τεκνον μου. Αυτο το "παμε για τη μικρη 46αρα" πολυ μου αρεσε. Εισαι αξιο μελος του size matter club.:firstprize:

Καλορίζικη και από έμενα, καλές θεάσεις!!!
Εγώ πριν δύο μέρες απέκτησα την 46… πραγματικά πολύ καλές TV
Από ρυθμίσεις πώς τα πας; :BDGBDGB53:

Ευγε τεκνον μου. Αυτο το "παμε για τη μικρη 46αρα" πολυ μου αρεσε. Εισαι αξιο μελος του size matter club.

Ευχαριστώ Rivers !!

Λοιπόν κατέστρωσα ενα "μεγαλοφυές " σχέδιο.
Παίρνω την 46άρα ,και ΔΕΝ παίρνω "μικρή" 32άρα για υπνοδωμάτιο ,για να κάνω και καλά οικονομία ΡΡΡΡ !
Του χρόνου την μετακομίζω στο υπνοδωμάτιο ,γιατί δεν θα αντέχεται πλέον η διαφορά με την CRT ,λόγω HD-SAT kai BR.
Θυσιάζομαι λοιπόν και βγάζω την 46άρα από το σαλόνι και παίρνω 52άρα και βάλε με πάνελ 9ης γενιάς.!!
(Όμως κάτι πρέπει να σκεφτώ με το τζάκι.....).

Ασε που μπορεί να επεκταθεί το "σύστημα" με μετακίνηση της 46άρας απο υπνοδωμάτιο στο παιδικό ....ή στο γραφείο (για επαγγελματικούς λόγους),κοκ.

Αυτά....χεχε ...είμαι ευδιάθετος σήμερα το απόγευμα !!

---STARK---

αμ ετσι εξηγητε ...............................................................

γιατι τα καις τα δολαρια:flipout::flipout:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι είναι πολύ πιθανόν να έχω τη Παρασκευή την 46άρα σπίτι μου!!:BDGBGDB55: Ήδη έχω αρχίσει να διαμορφώνω το χώρο,καθάρισμα επίπλου κλπ!:firstprize:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι είναι πολύ πιθανόν να έχω τη Παρασκευή την 46άρα σπίτι μου!!:BDGBGDB55: Ήδη έχω αρχίσει να διαμορφώνω το χώρο,καθάρισμα επίπλου κλπ!:firstprize:
Μα τι σύμπτωσις Θεέ μου :flipout:. Νομίζω ότι το αποτελείωσα το κάρφωμα :Banane0:

Μπα η δικιά μου θα είναι καλύτερη από τη δικιά σου,το νιώθω! Έχω χαζέψει τελείως...........:BDBDG54:

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Μανώλη με γεια και καλές θεάσεις. Ρυθμίσεις όπως είχα αναφέρει πιο πριν χρησιμοποίησα αρχικά αυτές που έκανε ο panosxgr στην 46αρα του aris464. (http://www.avclub.gr/forum/showthrea...=15282&page=18 ).
Αυτή τη περίοδο σε custom στην hdmi είσοδο που συνδέω το ps3 έχω:

Backlight: 4
Contrast: 96
Brightness: 42
Colour: 70

Colour temperature: warm2
Sharpness: 30
Noise reduction: Low

Στα advanced:

Black Corrector: Low
Adv. Contrast Enhancer: Medium
Gamma: Low
Clear White: Off
Colour Space: Wide
Live Colour: Low

Φυσικά ακόμα δεν έχω καταλήξει και το ψάχνω σιγά σιγά.

Αν μου επιτρέπετε και μια συμπλήρωση από τις πρώτες εντυπώσεις που έχω σχετικά με το μαύρο της:

Το μαύρο της είναι βαθύ, βελούδινο, σκοτεινό. Στο 300 που είδα πρόσφατα και που χρησιμοποιείται κατά κόρον, οι σκηνές είναι επιβλητικές και υποβάλλουν με τα πραγματικά σκοτεινά πλάνα και τις έντονες αντιθέσεις. Η απόδοσή της σε αυτά τα πλάνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και το μαύρο της είναι μαύρο...

@Stark , ε όχι και μικρή η 46άρα, μια χαρά είναι. Πιστεύω ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή σου.

Attachments

• DSC_0002_resize.JPG
    DSC_0002_resize.JPG
    85.3 KB · Views: 56
  • DSC_0005_resize.JPG
    DSC_0005_resize.JPG
    80.8 KB · Views: 46
  • DSC_0007_resize.JPG
    DSC_0007_resize.JPG
    114.8 KB · Views: 50
  • DSC_0006_resize.JPG
    DSC_0006_resize.JPG
    89.5 KB · Views: 52

@Gataros, μπράβο μπράβο, σου εύχομαι πολύ καλές θεάσεις. Νομίζω πλέον οι κάτοχοι της σειράς kdl x3500 μπορούμε να κάνουμε άνετα club. Άντε άντε να ανταλλάξουμε και απόψεις στις ρυθμίσεις.

@Stark, μια χαρά το σχέδιο σου και εγώ μαζί -bye-

Attachments

• DSC_0008_resize.JPG
    DSC_0008_resize.JPG
    109.3 KB · Views: 45
  • DSC_0009_resize.JPG
    DSC_0009_resize.JPG
    89.2 KB · Views: 51
  • DSC_0013_resize.JPG
    DSC_0013_resize.JPG
    100.9 KB · Views: 57
  • DSC_0018_resize.JPG
    DSC_0018_resize.JPG
    113.4 KB · Views: 66

Και εγώ παιδιά μέσα είμαι για το club τον ρυθμίσεων!!!
Είμαι της άποψης να ανοίξουμε ένα καινούριο thread για ρυθμίσεις (και όχι μόνο) της Χ3500 και να τα λέμε όλα εκεί μέσα!
:fahne90:

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Μανώλη με γεια και καλές θεάσεις. Ρυθμίσεις όπως είχα αναφέρει πιο πριν χρησιμοποίησα αρχικά αυτές που έκανε ο panosxgr στην 46αρα του aris464. (http://www.avclub.gr/forum/showthrea...=15282&page=18 ).

Στα advanced:

Φυσικά ακόμα δεν έχω καταλήξει και το ψάχνω σιγά σιγά.

Αν μου επιτρέπετε και μια συμπλήρωση από τις πρώτες εντυπώσεις που έχω σχετικά με το μαύρο της:

Το μαύρο της είναι βαθύ, βελούδινο, σκοτεινό. Στο 300 που είδα πρόσφατα και που χρησιμοποιείται κατά κόρον, οι σκηνές είναι επιβλητικές και υποβάλλουν με τα πραγματικά σκοτεινά πλάνα και τις έντονες αντιθέσεις. Η απόδοσή της σε αυτά τα πλάνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και το μαύρο της είναι μαύρο...

@Stark , ε όχι και μικρή η 46άρα, μια χαρά είναι. Πιστεύω ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή σου.

Ευχαριστώ…

Fran αυτές της ρυθμίσεις της έχεις δοκιμάσει; http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/...tings/#more-93
Αν ναι! πες μου εντυπώσεις σε σχέση με αυτές που έχεις τώρα.
Εγώ έχω συνδέσει PS3 και έχω επακολουθήσει αυτές (HD Game Mode On) που αναφέρει το HDTV.

Στα advanced:

Kατα την γνωμη μου αφου μιλαμε για ΗD to sharpness πρεπει να ειναι στο 0 , ενω οπως ειναι λογικο δεν υπαρχει λογος να εχεις το Noise Reduction στο low (τα Βlu Ray δεν εχουν θορυβο!).
Επισης advanced ολα Off και color space normal.

Μπορει να σου φανουν αρχικα παραξενη η εικονα αλλα μονο ετσι θα βλεπεις φυσικη εικονα χωρις υπερβολλες.

Καλες θεασεις.

@Μανώλη, δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα, θα ξεκινήσω σιγά σιγά όμως.

@Rivers, ευχαριστώ για τις επισημάνσεις, έχεις δίκιο.

Επειδή οι περισσότερες ταινίες που έχω είναι σε dvd θα κάνω δύο ρυθμίσεις:

Στη μια hdmi θα σετάρω για hd υλικό σύμφωνα με τις επισημάνσεις του Rivers και στην άλλη hdmi θα σετάρω για sd υλικό δοκιμάζοντας τις ρυθμίσεις που προτείνει το hdtvtest και ανάλογα θα συνδέω το ps3.

Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις επισημάνσεις καθώς και για το υλικό για δοκιμές και τη βοήθεια.

Φιλε μου καλοριζικη και καλες θεασεις!!
Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνακιας, ειπες οτι οταν την ειδες στο fnac επαιζε διπλα της μια ''δυστυχη'' samsung. Αληθεια ποιο μοντελο ηταν?
Γιατι στο budget που διεθεσες παιζει και η samsung led le52f96b που αν ηταν αυτη διπλα της η ''δυστυχη'' θα ηταν η sony.

Δυστυχώς, όπως έγραψα, δεν πρόσεξα ποιό μοντέλο ήταν (με ενδιέφερε να δω εικόνα στη sony που ήθελα να αγοράσω, πιθανόν να ήταν και αρύθμιστη. Σε καμιά περίπτωση δε πιστεύω ότι η sony είναι η καλύτερη τηλεόραση. Πιθανόν το μοντέλο που αναφέρεις να είναι καλύτερο, ίσως οι Kuro να είναι ακόμα καλύτερες κτλ. Αυτή που είδα εγώ όμως (η samsung) και που έπαιζε το ίδιο περιεχόμενο (με τη 40άρα sony) είχε μεγάλη διαφορά (σε ευκρίνεια, χρώματα, απόδοση μαύρου κτλ.). Αν υπήρχε η τέλεια τηλεόραση μάλλον όλοι θα πέρναμε την ίδια και θα καθαρίζαμε. Ευτυχώς απόλυτα καλύτερη δεν υπάρχει, βοηθάει, πιστεύω, όλους τους κατασκευαστές κάθε χρόνο να φτιάχνουν καλύτερες τηλεοράσεις.

Δυστυχώς, όπως έγραψα, δεν πρόσεξα ποιό μοντέλο ήταν (με ενδιέφερε να δω εικόνα στη sony που ήθελα να αγοράσω, πιθανόν να ήταν και αρύθμιστη. Σε καμιά περίπτωση δε πιστεύω ότι η sony είναι η καλύτερη τηλεόραση. Πιθανόν το μοντέλο που αναφέρεις να είναι καλύτερο, ίσως οι Kuro να είναι ακόμα καλύτερες κτλ. Αυτή που είδα εγώ όμως (η samsung) και που έπαιζε το ίδιο περιεχόμενο (με τη 40άρα sony) είχε μεγάλη διαφορά (σε ευκρίνεια, χρώματα, απόδοση μαύρου κτλ.). Αν υπήρχε η τέλεια τηλεόραση μάλλον όλοι θα πέρναμε την ίδια και θα καθαρίζαμε. Ευτυχώς απόλυτα καλύτερη δεν υπάρχει, βοηθάει, πιστεύω, όλους τους κατασκευαστές κάθε χρόνο να φτιάχνουν καλύτερες τηλεοράσεις.

Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου Fran έτσι είναι! :drummer:

Αν υπήρχε η τέλεια τηλεόραση μάλλον όλοι θα πέρναμε την ίδια και θα καθαρίζαμε. Ευτυχώς απόλυτα καλύτερη δεν υπάρχει, βοηθάει, πιστεύω, όλους τους κατασκευαστές κάθε χρόνο να φτιάχνουν καλύτερες τηλεοράσεις.

+10000000 :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: