Sony Kdl-52x3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Παιδιά μιά απλή ερώτηση...
Φίλος μου ενδιαφέρεται για μιά εκ τώνSAMSUNG LE52F96B LED
ή SONY KDL-52X3500 LCD ή τέλος TOSHIBA Regza 52ZF355DG...
Επειδή προσωπικά είμαι αδαής θά ηθελα την γνώμη σας..
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

SONY KDL-52X3500

Να ευχαριστήσω και γώ με τη σειρά μου, κατ αρχας τον Σπύρο για την βοήθειά του, καθώς και τ άλλα παιδιά για το άμεσο των απαντήσεών τους.
Το μόνο που επιπροσθέτως θα ρωτούσα όλους και ειδικά τον smoothbore μιας και έκανε μνεία επ αυτου, ειναι πως η διαφορα μεταξύ Kdl και Regza στην τιμή ειναι περίπου -50% (-1500ε) και μήπως....λέω μήπως, μιας και τα specs της Τοshiba ειναι αν μη τι άλλο οχι πολύ μακρυά απ αυτά της sony, αξίζει η εν λόγω, σαν αγορά με καλό λόγο V/M;

Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Να ευχαριστήσω και γώ με τη σειρά μου, κατ αρχας τον Σπύρο για την βοήθειά του, καθώς και τ άλλα παιδιά για το άμεσο των απαντήσεών τους.
Το μόνο που επιπροσθέτως θα ρωτούσα όλους και ειδικά τον smoothbore μιας και έκανε μνεία επ αυτου, ειναι πως η διαφορα μεταξύ Kdl και Regza στην τιμή ειναι περίπου -50% (-1500ε) και μήπως....λέω μήπως, μιας και τα specs της Τοshiba ειναι αν μη τι άλλο οχι πολύ μακρυά απ αυτά της sony, αξίζει η εν λόγω, σαν αγορά με καλό λόγο V/M;

Σε προηγούμενο ποστ αναφέρεις σαν απόσταση θέασης τα 2.5 μέτρα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα σε 52άρα LCD από τα 2.5 μέτρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο.

Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Χμμμ, you got a point there, but..........αλλο το βαλιουμανομετρο και αλλο το hotest babe out there.
Αλλωστε ολες οι Star μην ξεχνανμε εχουν τα δικα τους , δεν μπορεις να βγεις με τη Μονικα................. και να ελπιζεις να μην παραγγειλη κατι ακριβο .
You just dont go out with here from the begining ......... if you know what i mean ?

Αλλωστε και ο specialized επι του θεματος Μανωλης Καστρουνης said so:
SONY KDL-52X3500 .
Και μπορει ο Μανωλης να πινει εσπρεσο σε κουβαδες σφουγγαρισματος :flipout: , αλλα οταν προκειτε για TV τα σχολια περιτευουν.

με κλειστα ματια 52χ3500 εχω την 46χ3500 και η αποσταση θεασησ ειναι 2 μετρα τουλαχιστον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Σε προηγούμενο ποστ αναφέρεις σαν απόσταση θέασης τα 2.5 μέτρα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα σε 52άρα LCD από τα 2.5 μέτρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο.

Σωστά σημειώνεις, 2,5m με 42". Aλλά για να ειμαι ειλικρινής, δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Άλλωστε, οταν αναφέρεσαι σε τηλεοπτικό σήμα, διαχωρίζεις πιστευω εκείνο του xμ... κινηματογραφικού, πόσο μάλλον ενός συστήματος αναλυσης 1080p μιας και μόνο τέτοιο θα προβάλει η τηλεόραση αυτή στν συγκεκριμμένο χώρο.....
..............Sorry ups off ΠOYT@Ν@ δεη.....BBS

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Σωστά σημειώνεις, 2,5m με 42". Aλλά για να ειμαι ειλικρινής, δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Άλλωστε, οταν αναφέρεσαι σε τηλεοπτικό σήμα, διαχωρίζεις πιστευω εκείνο του xμ... κινηματογραφικού, πόσο μάλλον ενός συστήματος αναλυσης 1080p μιας και μόνο τέτοιο θα προβάλει η τηλεόραση αυτή στν συγκεκριμμένο χώρο.....
..............Sorry ups off ΠOYT@Ν@ δεη.....BBS
Συγνώμη αλλά....διακοπή ρευματος!
έλεγα λοιπόν πως στο χωρο που θα τοποθετηθεί η 52" θα προβάλλει μονο ταινίες, μ οσο το δυνατόν ψηλότερη αναλυση θα διαθέτω. Ποδόσφαιρο και Λαζόπουλο, στο σαλόνι.
Στο ιδιο Post, ειχα γραψει και για την ...ατυχή αγορά της Phl 1542, την οποία έκανα παρασυρόμενος απο την χαμηλή της τιμή. Αντα όμως να πεις στη κυρά για την ...Μόνικα των 4500ε οταν η άλλη εχει <3000.......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Συγνώμη αλλά....διακοπή ρευματος!
έλεγα λοιπόν πως στο χωρο που θα τοποθετηθεί η 52" θα προβάλλει μονο ταινίες, μ οσο το δυνατόν ψηλότερη αναλυση θα διαθέτω. Ποδόσφαιρο και Λαζόπουλο, στο σαλόνι.
Στο ιδιο Post, ειχα γραψει και για την ...ατυχή αγορά της Phl 1542, την οποία έκανα παρασυρόμενος απο την χαμηλή της τιμή. Αντα όμως να πεις στη κυρά για την ...Μόνικα των 4500ε οταν η άλλη εχει <3000.......

Κατω απο 4 χιλιαρικα εχει η 52αρα .............
Τωρα βεβαια προκειμενου να γλυτωσεις την κρεβατο
psaria19.jpg
μπορεις να αλλαξεις γραμμη πλευσης .
Ετσι κι αλλοιως σε 3-4 χρονια θα μπουν κι αλλα δρομολογια στη θαλασσα της τεχνολογιας με ακομα εξωτικοτερους προορισμους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Κατω απο 4 χιλιαρικα εχει η 52αρα .............
Τωρα βεβαια προκειμενου να γλυτωσεις την κρεβατο
psaria19.jpg
μπορεις να αλλαξεις γραμμη πλευσης .
Ετσι κι αλλοιως σε 3-4 χρονια θα μπουν κι αλλα δρομολογια στη θαλασσα της τεχνολογιας με ακομα εξωτικοτερους προορισμους.

Συμφωνάω-συμφωνώ. Κάθε φορά όμως στο ίδιο μαγγανοπήγαδο ζευόμαστε.
"Α! τι ωραίο που ειναι το μ@μημένο, αλλά...πανάκριβο και ´ανώριμη´ τεχνολογία...άστο λίγο ακόμη'"
και όταν έχει " δέσει" μέσα σου η απόφαση η τελική, κατι άλλο θα σου αποσπάσει την προσοχή, αυτό που σ' άρεσε ειναι παρωχημένο πια και σύ ή θα πείς "αει σιχτήρ και θα βουτήξεις με το κεφάλι στο κουβά με το μέλι ή θα πας παλι....στην αφετηρία. Άδειος.
Τεσ πα, off topic ειμαι παλι.
<4000 μου λες.....
http://www.eprice.gr/product/sony x3500&page=3

Μήπως να κοιτάξω κάπου αλλού;
Ευχαριστώ και πάλι.

Εφιάλτες έβλεπες βρε smooth? -bye-

Καλημέρα και καλές απόκριες :ADFADF1:

Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Αφου ειμαι πρωινος τυπος , τι να κανω ? Εφτιαξα και τον αετο απο χθες.
Καλημερα a todos και καλα κουλουμα .

Απάντηση: Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Καλημερα ........... τι σου κανει η πουτ@να η Χ ? σε σηκωνει απ τα χαραματα:flipout::flipout:
Για παρε εδω ενα τηλεφωνακιον.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16064
Tnx! Τρίτη με το καλό.....Καλή 40στή σ όλους.

btw χαράματα για προπόνηση Μαραθωνίου :eek:

Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναφησεις τα παπουτσια σου μεσα στο σπιτι μετα την προπονηση . Καλη η αθληση αλλα να μην πεθανουμε απο αφυξια:flipout::flipout:
Καλημερα διληματουχε μαραθωνοδρομε-bye-

Καλημερα και καλη σαρακοστη.Εγω παντος ειμαι δουλεια .:drummer:

Απάντηση: Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναφησεις τα παπουτσια σου μεσα στο σπιτι μετα την προπονηση . Καλη η αθληση αλλα να μην πεθανουμε απο αφυξια:flipout::flipout:
Καλημερα διληματουχε μαραθωνοδρομε-bye-

Καλημέρα και σένα -μετά τον αποκλεισμό απο το ChL, πιο δύσκολα απο οτι δείχνει το τελικό 1-3 στο Εμπολι- μετά την πρωινή για τον 6th in the row Mαραθώνιο, πάμε για αποθεραπεία με ....λαγάνα και λαγάνα!!! Και κράσο βεβαίως και συζήτηση εκτος απο τα "δρομικά" την μεγάλη μαχη: KDL Vs Regza........
Kαλή 40στή σ όλους, και πιότερο σ όσους δουλευουν-οι περισσότεροι για να περνάμε εμείς καλά-σήμερα.
Και θυμηθήτε: η Καθαρή Δευτέρα ειναι πρώτιστα γιορτή για τα παιδιά....ΕΜΑΣ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Αν είναι έτσι είσαι μια χαρά με την 52άρα ..... αναμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό γίνει η αγορά.-bye-

Δύο ειναι οι βασικοί λόγοι, οι οποίοι μ αφήνουν ακόμα αναποφάσιστο.
Πρώτ' απ όλα η σημαντική διαφορά στην τιμή των δύο. Όπως και να το δείς το νούμερο ειναι 4ψήφιο.
Μετά ειναι και το άλλο....
Έχοντας "υποφέρει" απο την έλλειψη καλού πανελ και πιο συγκεκριμένα, το ματι μου δεν έχει δει μαυρο, βλέποντας στα specs της Regtza Δυναμική Αντίθεση 30,000:1 και μη βλέποντας κάποια σημαντική διαφορά στα υπόλοιπα στοιχεία των δύο, αρχίζω και κλίνω προς Toshiba μεριά.
Οι απόψεις σας ειναι που με φρενάρουν ακόμα.............τις οποίες εχω σε εκτίμηση περισσή θε έλεγα.
Now what?

Το οικονομικό σε απασχολεί καθόλου ή όχι?